Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu sabah bayilirken beni tutarak kafamin gozumun patlamasini önleyen, hastaneye goturulmem icin seferber olan guzel insan, kendime geldigimde gitmis oldugun icin edemedigim tesekkur icimde kaldi. Yuzunu dahi bilmiyorum yolda karsilassak tanimam belki gonul korsun bana, koma. Anlatmasalardi hatirlamazdim bile. Ama dua ederim sana, hem benim dua ettiklerimin sirti yere gelmez. Bak benim de gelmiyor. Hemen kurtariyor biri dusmeme izin yok. Allahimiz seni de korusun kazalardam belalardan, saglicakli mutlu omurlerin olsun e mi

O şarkılara bana mı? Üstüme alınasım var uyuyor çünkü. Off işin yoksa şimdi karşılık ver.

burayı okur musun bilmiyorum
seninle ilgili hep farklı şeyler hayal etmiştim
umarım bir gün beni affedebilirsin.

Dünya benim bildiğim gibi değilmiş, çok bambaşkaymış.
Ben bunu senin ellerinde öğrendim ya..senin gözlerinde..
Bilmediğim daha neler var kim bilir, ama öğreneceğim; sen benimlesin.
Çok şükür......

Burada ki bir konudan aklıma geldin de kendin rahat davranıp hayatında biri olduğunda ataerkil davranıp kadının görev(!)lerini sayan bekleyen karşındaki bu görüşe karşı gelince de laf çarpan ataerkil şahıs.
Çok şükür yoksun ama dellendim bu tavırlar aklıma gelince.
Bir şeyin alasını yapacaksam bile içimden gelerek böylesine kolumu kaldırasım gelmiyor.
Sen buna tembellik istememek vs. dersin, ben hakeden görür ya da böylesine dengesiz, ataerkil olmayan sorun yapmaz benim de içimden gelir yaparım vs. derim.
Neyse, sakinim.

Hı hı evet öyle, tabi ki senin dediğin gibi.
Kesinlikle haklısın!

Yar senin derdi ne belami ariyorsun

Oyle doluyum ki yaz yaz da nereye kadar yazdikca bimu sikintidan doktugum seyler gitmior ki bi yere hop die ucmuyor ki kasintisida basladi diorum sutum azaldi diorum midem bulanio diorum

aldigim tek ceqap senden sikinti etme kendine bisiyi ...

Ha haha sofraya isl

Yar senin derdi ne belami ariyorsun

Oyle doluyum ki yaz yaz da nereye kadar yazdikca bu sanirsam sikintidan doktugum seyler gitmior ki bi yere hop die ucmuyor ki kasintisida basladi diorum sutum azaldi diorum midem bulanio diorum

aldigim tek cewapp senden sikinti etme kendine bisiyi ...

Ha haha sofraya yorgunum die oturup sofrada yetismeyen paramizla kalkiosun kahweni cok sikidi bugunle yudumlayip parasiz kaldik yine ile bitiriosun sen keyfine bak sikinti etme bisiyi diosun kizinla gez dolas yat uyu diosu allah askina adamada nefes alcak guc mu kalior derman mi kalio senin derdinne ki herkes yorgun ben cumartesileri bile kopek gibi calisip ewide idare ederken hic yoruldum demedigim icin sebelek gibi sirittigim ici anlamiodun demekki sen...veee zawalli ben hep takdir bekledim...senin cewren yuzunden aklima gelmez hatalar yaptim hala vicdanim sizlar ama sorumlusu ailen cicim....eger beni ailem kadar onlarda senin yaninda olsa biz koseyi donerdik tek yaptiklari su hayatta seni kadar muhtesem bir insan dunyaya getirmek ve buyutmesi icin ananeye birakmak ondan boyle mukemmelsin onlar yetistirse onlar gibi olurdun sende.....

Senin icin tek cabam sikintim calisma diosun geberio yorgunluktan uc kurus para icin ama bole de ewde huzurumuz kalmadi cok para istemioz kiramizi odesek yeter biliom askim ama napalim ....

Size gelince cok bilmis zawalli kalpsiz beyinsizler... İnsan yerine bile konmayi haketmeyenn dedikoducular fesatlar her baktiginizda ailemizde gozunuz kalio kizim da kocam da bende uzak durun bizden yine bayram gelio en sewdigim adet bayram gezmekleri ailecek artik sayenizde eziyet bana sirtimda yuksunuz size asla yaranilmaz fesat gozluler siz benim kocama paspas olun o gozleriniz ciksi insallah...

Aramak bile istemedigim inslnlari adamdan sayicam neden sevgili anam uzulmesin amanda aman 30 merdiveni dayadik hala o uzulmesin bu uzulmesi ben gebereyim gdeyim acaba biri uzulurmu...

Aşk, senin yanından kalkıp işe gitmek o kadar zor ki...

Başkasına psikolojisi bozuk diyenler siz süpersiniz.
Psikolojisi bozuk dediğiniz insan da genlerinizden sabır taşı olmuş biri...

Zevklerimiz uymuyor biliyorsun.
Fikir alma benden.
İnatla fikir alıyorsun etkileniyorsun sonra içine sinmediği için sinirleniyorsun.
Söylemek istemiyorum diyorum illa söyle diyorsun.
Kendi zevkine göre al, fikir alsan bile kendine yakın olana karar ver.
Ayrıca bazen fikrim olumsuz olunca sert çıkmanın anlamı yok, her şeye olur diyemem istediğin cevapları veremem heralde, bir fikrim var.
Bir de anladım evet senin evin, kendine alıyorsun. Sorma anlatma madem.
Neysem ben anlamadım!

Nerelerdesin?
Neden ulaşamıyorum?
"Martini gecesi" planımızı bozacak bir şey çıkmasın lütfen.
Donutlarımızı alıp gelecektim. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…