Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Mantıklı bi fikir gelene kadar sessizliğimi koruyacağım. Umarım herşey için geç kalmış olmam.

Eve gittiğimde müzik açıp seni hayal edeceğim.
Duygularımı canlandırdın. Hayat verdin.
Sonu ne olur bilmem ama şu anki hali çok güzel.
Ve ben de bunun tadını sonuna kadar çıkaracağım. ^^

bugünlerde birisi takılıyor forumda gözüme, böyle leyla modunda geziyor bakalım, hayırlısı

Yarın büyük gün.
nikahım var.
heyecanmı? sıfır. hatta eksiiii sonsuzlardayım.
aksine korku endişe dolu içim dışım
ve bana bunları yaşattıgınız için affetmem zor olsun... salak gibi kanıp sizi hemen affetmeyeyim ya

hayırlı olsun, mutluluklar dilerim.. hiçbir şeyi takma kafana, en mutlu gününün tadını çıkart

sevgili iş arkadaşlarımdan bazıları, sizi seviyorum
bir gün rapunzel bir gün prenses yapıyorsunuz beni, çok da hoşuma gidiyor hani

Bu çocuktan nefret ediyorum nasıl bu kadar rahat konuşabilir yaa bende suç naparsa yapsın sanane diyemiyorum kendime . o gelicekmiş miş mişte ben gidemiyomuşum o gelince nolcak onunlamı vakit geçiiriceksin akılsız insan git o zman koşarak git hatta güle güle

Yine hiç düşünmediğim bir şey için bana düşündün dediğin için teşekkür ederim.
Kalbimi yine yeni yeniden kırdığın için teşekkür ederim.
Ağlattığın için teşekkür ederim.
Alışamıyorum ya hayır, es geçemiyorum!
Asıl dilerim ki bir gün ben size muhtaç olmam, iyi niyetle kötü niyetle farketmez laf duymaktan usandım.
Ben size karşı ne öyle bir şey düşündüm ne ağzımdan öyle bir şey çıktı ama sen bunu bana hissettiriyorsun.
Kimi tanıdıysan böyle ben onlardan değilim! Yeter.
Ama özellikle sen sürekli bir şeyleri başıma kakma, bir şeylerden düşünmediğim kötü başka şeyler çıkarma, beni yanlış anlama derdindesin.
Her şeyi sen söyle, yap, iyi anlamda yapmak istediklerimi engelle kötü ben olayım, sen söylen.
Allah'ım sen beni kimseye ama kimseye muhtaç etme ileride.
Bana öyle geliyor ki yapmayınca üzüleceğinden yapılmasına izin verdiğim içinden gelerek yapacağın şeyler de bile başa kakma yapabilirsin.

yeter artık ya gerçekten yeter
benim istediğim şey dışında her şeyi yap olur mu?
takıl kafana göre sen

Sukur bunyem duzeldi, birak ayaga kalkmayi, hayati tesbih yapip sallayabiliyorum bile bikac kocek havasi esliginde. Yine sarkilar soyluyorum. Yine bahar geldi. Bu bahar biraz soguk olani beriki degil. Yeni yorgan aldim hem de kaz tuyu sahane. Bu kaz tuyu sektoru biraz tuzlu ama bikac sene dunyada cenneti yasatiyo sonra porsuyor tabi at gitsin. Bir yer varmis kastamonuda bilmem ne vadisi, orasi da dunya cenneti gibi. orada agactan bir bank yapmislar, beni cagiriyodu gordum fotografta. ben su onumuz siraki bayramda orada oturmak istiyorum davete icabet sunnet. Hem yakin hem orada kurban ucuzdur et kesilir, miss gibi mangal. Sonra ustune kozde kahve, semaverde cay. Peki ama tuvaletim gelince ne olacak? Yok artik cali arasina nasi tuvaletimi yapayim ben prenses kokenliyim mizacima ters bi kere. Offf.. Iste butun hayallerim boyle ottan b.ktan sebeplerle yikiliyor bir bir. Hayatim elimden kayip gidiyor goz gore gore, hicbir yerinden tutamiyorum. Ben oynamiyorum, geri verin benim oyuncaklarimi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…