Sukur bunyem duzeldi, birak ayaga kalkmayi, hayati tesbih yapip sallayabiliyorum bile bikac kocek havasi esliginde. Yine sarkilar soyluyorum. Yine bahar geldi. Bu bahar biraz soguk olani beriki degil. Yeni yorgan aldim hem de kaz tuyu sahane. Bu kaz tuyu sektoru biraz tuzlu ama bikac sene dunyada cenneti yasatiyo sonra porsuyor tabi at gitsin. Bir yer varmis kastamonuda bilmem ne vadisi, orasi da dunya cenneti gibi. orada agactan bir bank yapmislar, beni cagiriyodu gordum fotografta. ben su onumuz siraki bayramda orada oturmak istiyorum davete icabet sunnet. Hem yakin hem orada kurban ucuzdur et kesilir, miss gibi mangal. Sonra ustune kozde kahve, semaverde cay. Peki ama tuvaletim gelince ne olacak? Yok artik cali arasina nasi tuvaletimi yapayim ben prenses kokenliyim mizacima ters bi kere. Offf.. Iste butun hayallerim boyle ottan b.ktan sebeplerle yikiliyor bir bir. Hayatim elimden kayip gidiyor goz gore gore, hicbir yerinden tutamiyorum. Ben oynamiyorum, geri verin benim oyuncaklarimi