Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evliyim...
bunu yazıp kagıda defalarca okumak geliyor içimden
2.günümdeyim
bokunda boncuk bulmuş gibi olmak isterdim ama.
gribim beaaaa
akşam gidimde bi igne yiyim en iyisi. sanada bulaştırmıyım

Beni kötü göstermek üste çıkmak için çabalıyorsun resmen, başka açıklaması yok bunun.
Stresten olabilir mi diyorsun doktora doktor da evet deyince bak psikolojikmiş diyorsun.
Stresten bünyesi zayıf düşer hasta olur insan psikolojik değil!
Çevremdeki herkesten öylesine bunaldım ki.
Sürekli aynı şeyler, sürekli bi bende bir şey aramalar..
Olmayan bir şeyi hiç bir zaman söylemedim ben, biri de öyle diyorsa vardır bir şey desin be!
Psikolojim bozulursa bir gün kesinlikle sizin yüzünüzden olacak! Delirteceksiniz!
Benim sınavım mı bu bilmiyorum... Bu kadar çok suçlamak için çabalayan, yanlış anlayan insanlar nereden geldi.
Bana yapılanın aynısını ben yapsam nolurdu acaba?

bu duygunun tam adı "özlem" biliyorum. işin garibi daha 15 saat oldu görüşeli, pazara kadar görüşmeyiz de sanırım.. keşke arasan be çocuk, gerçi hep sen arıyorsun ama olsun bi daha arasan nolur ki? koşarak gelirdim ben de, kokunu bile özledim.

Sana çok gıcık oldum. Benim yaptığım işi küçümsedin ama sana yükleyince nasılda yüzün sapsarı oldu
Bana bişey söylerken bi daha düşünmek lazım :)))))

Ben sana vereceğim cevabı bilirdim de.. Değmezsin.

Tek taraflı şu saygı işi hep.
İşlerine gelmeyince saygı saygı diye delirirler...

Keşke biraz destek olsan anne, köstek değil.
Hevesimi kırmak için elinden geleni yapıyorsun.
Ve gayet güzel bir şey yapıyorum.
Sen yapınca süper ben yapınca nedense mana bulunuyor her şeye.

Canımmm,hayatımın anlamı,canımın canı anneciğimmmm..
İyi ki senin evladınım..
Öpmelere doyamadığım,kokuna kurban olduğum annemmmmm..
Seni çok seviyorummmm..

Hayatimin anlami....
Yasama sevincim....
Sen benim biricik - minicik sevgilimsin...
Sen benim icin herseysin...
Canim oglum Ali Yasin im ♥♥♥
Bir tanemsin sen benim....
Iyi ki dogurmusum seni iyi ki ♥♥♥
Su anda bana bakarak guluyorsun ..
Bil ki dunyalari bana veriyorsun ♥♥♥
Yuzunden gulucukler hic ama hic eksik olmasin minik kuzum ♥♥♥

14 saat çalışıp eve geldikten sonra sana 'babaaa' diye seslendiğimde gözlerinin içi gülerek 'kızııım' deyişin var ya hangi yaşta olursam olayım hangi konumda olursam olayım dünyanın en muhteşem sevgi sözlerini içinde barındıran tek şey olarak kalacak.. babaların eeen harikası iyi ki varsın

Cımbızla laf, davranış çekiyorsunuz resmen. O kadar doğru şey varken kötü bir şey çıkarıyorsunuz, ki geneli de yanlış anlama.
Hayret ediyorum size.

seni bekliyor olmaktan,seni sevmekten,seni özlemekten nefret ediyorum. sen ne sevgimi ne özlemimi ne de beklememi hak etmiyorsun. sadece verdiğim söz için bekliyorum. askerden dön ve yüz yüze gelelim, gelelim ki içimdeki tüm öfkeyi kusayım ve seven bir kadını kaybedişinin verdiği o şaşkın ifadeyi göreyim. askerdeyken bile beni bu kadar yıpratan bir adama katlanmak zorunda değilim. hasret gidereceğimizi sanarak yanıma geleceğin o gün asla unutamayacağın cümleleri sevgisinden yüzde yüz emin olduğun kadından duyacaksın, üzgünüm. sevgimi hak etmeni çok bekledim, artık sadece ayrılacağımız günü bekliyorum ne kadar özlersem özleyeyim seversem seveyim önemi kalmadı.

Kin ile gereken insanları hayatımızdan çıkarıp şans vermemek gerektiğini, bu tavrı yapmazsak yine kırılıp canımızın sıkılacağını bilmenin kararlılığı çok farklı şeyler, öğrenin. İşinize geldiği gibi laf ediyorsunuz.
Kin böyle bir şey değil, hayatımdan çıkardıklarıma çok sinirli olabilirim özellikle başta, ama zamanla ne yapıyorlarsa yapsınlar karşıma çıkmasınlar isterim, uğraşmam.
Ve neyse odur söylediklerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…