Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnce dudaklı bir erkeği öpmek nasıl oluyor, inanılmaz meraktayım.
Bir sürü aktör var öyle, çatır çatır öpüyorlar gerçi; endişeye gerek yok sanırım.

Aceleci davrandığın üstüne de sürekli olumsuz enerji verdiğin için böyle olmasın?
Sonra da "Allah kahretsin" "Allah belanı versin" falan de sen, olumsuzlukların üstüne tuz biber oluyor.

Ya da yandın da ondan bu tuhaf tavırların, ne dersin kociş?

Kociş... Tuttum bu lafı.

Kömür olman dileklerimle kociş...

Allah yazmışsa kaderimize, evleniriz belki de. =)
İnşallah güzel şeyler olur. ^^

Kendi kendine söylenerek beni çekiştireceksen böyle dua falan da okuma.
Sinir oluyorum.

Evli bir erkekle iletişim kurmak doğru değil, değil mi kociş?

Hasta la vista baby.

Niye bu kadar kötüye yoruyorsun her şeyi, niye..
Bir şey düşünmeden, gerçekçi bir yaklaşımla konuşuyorum sadece, niye bu altında bir şey arama derdin, niye kötüye yoruyorsun.
Ben hasta olacağım ben.. Bir an da çıkmasa bari her şey.

Iphone 6yı alınca bana mesaj atacak mısın gerçekten, göreceğiz. =D
Neden iphone 6? O da ayrı olay.
Diğer telefonla olmuyor sanki.
Seninle iyice koptuk.
Erkeklerle arkadaş olmayı beceremiyorum bir türlü.
İlla duygusala bağlayacaksınız!
Neyse. Bekliyorum mesajını. Daha Beyoğlu gecesi yapacağız. =D

Bir mevsimlikmis senle askimiz...ayrildik...cok ozledim be coookk..noldu bu gece agliyorum hep...anilar simdi gozumde canladilarrr...icim yaniyor senin keyfin yerinde..adelet mi bu??allahim ne yasattiysa bana aynisini yasat nolur anlasin ne haldeyim...

Eğer bir gün görmezsem seni yeniden şu hayatta.. Bilmeni isterdim bir şeyi, söylemek isterdim bir şeyi, seni ne çok sevdiğimi, seni nasıl sevdiğimi..

bende sana dair neleri bitirdigini bilsen, asla yuzun gulmezdi.. artik bi 'cok gec'ten ibaretiz.. yine de guzeldi, ozeldi sirin evimiz, evciligimiz.. Allahima emanetsin

Bir gün sayende ciddi bir sinir krizi geçirebilirim.
Bir keresinde iki haftalığına gitmiştin ya, inan hiç özlemedim.. Ben de özlem az olur zaten ama bunda senin katkın da çok var.
Terör estiren yok diye rahat ettik aksine, sen gelip de o kafamızın rahatlığı gittiğinde garipsemiştim alışma süreci yaşadım.
Öyle bir hale geliyorum ki psikolojim sana rağmen iyi ama delirip hastaneye yatsam tek başıma özgür olacakmışım gibi geliyor, insanlardan uzakta. Doktora gidip deli say beni de bir oda ver orada yaşayım demek de bir seçenek.
Böyle de saçmalıyorum o rahatlığı daha bir aradığımda.

2 gün iş yüzünden görüşemedik ama acısını bugün çıkartıyoruz sevgilim bekle beni

Hasta olurken de sana soracağım heralde.
Senin garip karşılaman asıl garip olan.
Hiç hasta olmuyorum sanki, bu nasıl bir tepki?
Anlayabiliyorum heralde belirtileri.
Her şeyime yalan, psikolojik vs. diye bakmaktan bıkmadın mı? Nedir bu şüphecilik ya.
Hayır alakam bile yok...

Bana kavga etmek mi istiyorsun diyorsun ya
Sen haksız yere laf çarp, olmayan şeyler söyle ben tepki verince kavga etmek isteyen ben olayım!
Zaten senin her kızmana falan susalım hı hı evet!
Sen her zaman beni suçlayacak bir şey çıkarıyorsun her zaman!
Aaaaaaaaaaaaaaaa!
Sen sabır ver Allah'ım!

Ama sen ne güzel bir şeysin ya. Her yerin güzel, özellikle de ellerin. ^^
Umarım yüz yüze geldiğimizde de çok etkilenirim.
Saçma sapan gibi görünen ama bir yandan da çok iyi hissettiren bir işe giriştik.
Hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…