Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yeter.. Vallahi yeter billahi yeter...
Ben de işe girmek istiyorum ben de...
Ben de... En azından bu durumdan kurtulmak için istiyorum ama düşünüyorum bir şeyleri...
Niye her şeyin altında kötü bir şey arıyosunuz anne baba, neden!
Çok yoruldum ben yanlış anlaşılmaktan, günahımın alınmasından çok yoruldum çok.
Hayır söylediklerime de inanmıyorsunuz..
İş ile ilgili yorum yapıyorum, şunu bilmem lazım diyorum öğretebileceğin bir şey diye soruyorum dünya meselesi olarak değil normal olarak bir konu açtım aklıma geldi söyledim, girmek istemiyor bahane arıyor olurum bir sinir bir sinir düzgün cevap veremez misin? Kpss ile ilgili yorum yapıyorum gerçeklerden bahsediyorum sadece yine ya istemiyor oluyorum ya kazanamıcaksın ondan yer mi yapıyorsun lafları yiyorum asla zerre öyle niyetim yokken hiç bir şey düşünmezken neden, neden inanmıyorsunuz?
Kendimi övmüyorum hayır, ama kendimi biliyorum ki yalansız biriyim nefret ederim hatta bir arkadaşım demişti kendine zarar verecek kadar dürüstsün diye aynen öyleyim, niye bu düşman gibi davranmak, sadece sizin abartacağınız beni rahat bırakmayacağınız ama normal olan şeyleri sakladım ve saklarım bundan eminim. Ama yine de canımı sıksa da söylediklerim denediklerim paylaşmak istediklerim oldu.
Normal olan bir çok şeyde hele ki işine gelmiyorsa canın sıkkınsa sürekli bir olumsuzluk, sürekli sinir, karşı gelme...
Ben çok bunaldım.
Destek yerine köstek olmandan bunaldım.
Doğru düzgün bir şey söyleyemiyorum sana ya, her şeyin altında üstünde bir şey ara.
Ben sinsi bir insan değilim, kimlerle karşılaştırıyorsun beni? Safım hatta heralde, bunları düşünmüyorum diye.
Bir de onla bunla karşılaştır, ben bir şeyden bahsedince de ben seni bilirim de.
Hala daha "aa şimdi bahsedersem canımı sıkarlar tartışırsak üste çıkmak için kullanır" demeden bir şeyler diyebiliyorum bazen aklıma gelse de kendimi çok kısıtlamıyorum demek ki, soruları hatırlıyorum bunu yanlış yapmışım bunu doğru diyorum bazen sevinçle bazen buruklukla paylaşıyorum vs.
Yanlışlarım çıktı diye tartıştığımız için alakasız yerlere konuyu getirip ortaokul sorularını yapamadın bak yanlışların var diyorsun.
Benim yaptıklarımı da başkası yapamadı belki, böyle karşılaştırma mı olur? Çalışmadan giren de çok var.
Beni bilirmiş. Başka zaman öyle olmuyor ama?
Tüm karakterim ben doğumum da olan değil, bu sinir krizim bundan değil, senin davranışlarından! Yaşadığım ama kendi kendime azalttığım özgüven eksikliği de beni baskı altına almanızın etkisinden olmasın? Ben normal konuşuyorum ama yok hep bir hesap kitap işi.
Kimse siz de değil...
Niye doğurdun ki beni, bir sürü bela okuyorsun gerçeklerden bahsediyorum diye..
Sen hassassan ben de hassasım. Niye düşünmeden kendi gibi başkaları gibi sanarak çocuk yetiştiriliyor.
Anne demek istediği kadar çocuğu kırıp sinirlenip günahını almak mı demek? Neyim ben.
Psikoloğa ihtiyacın var ama yok canım olur mu, haklısın sen hep.
Ben gitmek istesem deli olurum, haklı çıkmak için bahane olarak kullanırsın.
Hassas da sinirli de olsam psikolojim düzgün hala daha..
Ama yok olayım istiyorum böyle durumlarda...
Bir insan çocuğunu bu kadar tanımaz, ya da tanımak istemez heralde, bilemiyorum..

Sonra kızacağım yine kendime yazdım diye, görsen üzülürsün belki yine bir sürü şeyden bahsedersin ama dayanamıyorum, ben de insanım.

Aşk ne güzel bir şey böyle...
Sen de ben de nasıl güzelleştik.
Aşığım sana, söyleyemesem de, sen biliyorsun..

Yine geçti, normal gibi her şey, mecbur.. Ama ben daha çok yoruluyorum sanki.

Şimdi de video tam bitecek zamanı buldu, ve annem içeri girdi.. Videonun açılmadan önceki resmi de öpüşen çift ki filmin geneliyle ilgisi yok, ve öylece ekrana baktı. Ne güzel şans ama.
Bu yaşımda hala ne saçmalıklar oluyor.

Şimdi ben senin içindeki duyguları anlamadım.

Önceden hergün kendin yazmalar konuşmalar. Sabahlara kadar sonra neden birden böyle eli ayağı çektin ki benden üstelik benim en zor bir dönem geçirdiğim zaman.

Sen bana böyle yaparak sadece bu işte mesleğe önem verdiğini anladım.

Ama şunu unutma ki bu zamanımda yanımda olmadın ya seneye ben iyi bir meslek sahibi olduğumda da ben de senin yanında olmayacağım.

Gerçekten seni çok özledim. İnan sana yazmamak için kendimi çok zor tutuyorum. Bazen bir yolda giderken parfümünün kokusu burnuma geliyor ya yüregim nasıl burkuluyor bilemezsin. Bir yandan deli gibi seni görmek isterken bir yandan da içimdeki kırgınlık seni görmemi istemiyor. Seni karşımda görsem nasıl bir tepki veririm bilmiyorum .

Sana he deyip geçmek istiyorum, belki bir gün.
Ama bana göre de önem vermemek bu, doğru da gelmiyor.. Ki o zaman da suçlu çıkarım kesin.
Böyle de kendimi mahvediyorum, anlayan da yok...

Sana birçok şey söylemek istiyorum ama susmam gerektiğini hissettiğim için sessiz kaldım.

Gözlerine bakınca dikkatim dağılıyor. Ne söylediğimi unutuyorum. Bu kadar güzel bakmayı nasıl beceriyor. Nasıl bu kadar güzel gülebiliyor. Sabaha kadar izleyebilirim gülüşünü. Ses tonu bu kadar mı harika olur bir insanın. O nasıl bir saç rengi. Bu kadar güzel bir renk tonu var mıymış?

Gerek gen gerekse davranışlarından sana benzediğim noktalar var, ama dilerim ileride bunları daha da azaltmış olurum, en azından bu derece olmam...

Böyle olmayacak galiba.
Sana aşık olmadan bitmeli bu iş.
Sıkıldım. Bu ne saçmalık?!

Yüzlerce sayfa cilve geyiği okudum. Şimdi sen düşün :)

bana "ne oldu sana böyle anlamadım ki" diyeceğine kendi tavırlarını günde 1 dakika düşünme zahmetinde bulunsaydın ayrılmak zorunda kalmazdım

Yok ya ben en ufak şeyde hemen" tamam, artık sevmiyor kesin" diye düşündüğüm için oluyor bu.
Çünkü çok korkuyorum hayal kırıklığı yaşamaktan.
Ama aşacağım bunları. Biterse de biter yani. Kısmet sonuçta. Üzülürüm biraz. Geçer.

Şimdi sakinim. =D
Ve sen çookkk tatlısın çoookkkk.
Kalbimi sıcacık yapan enerjine çoktan aşık oldum bile. =))

Suann mi ne geciyo !!!! sendennn nefreet ediyorummm oyle boyleeeeee degill insallaahh hayatina giren insandann cook cekersinnn de degerimii anlarsinnnn sanaa hakkimm haraammm olsunnn

İşlerimiz yoluna giriyor sevgilim. Olacak biliyorum.

Parayı falan veriyoruz gerisini sen hallet gibi bir mantığınız mı var acaba.
"İsteyen yapar bunu dert etmez, bu mu kaldı dert, istemediğin için böyle diyorsun" bir ton laf. Hiç öylesine, iyi niyetle bir şey söyleyemiyorum maşallah hep bir şeyler ima ediyorum hep farklı niyetlerim var.
En yakınıma çekirdek aileme söylemicem de kime söylicem?
Hayatta yalnız olduğunu öyle güzel gösteriyorsunuz ki insana, düzgünce bir cevap bile veremiyorsun hep sinir hep alttan alttan bir şeyler ima ediyorum gibi olmayan şeyler söylüyorsun.
Destek yerine köstek olmak nedendir?
Maneviyat, önce maneviyat...

Bana direktifler vermekten vazgeçsen anne artık.
Çocuk muyum ben? Şunu ocağa koy dedin tamam bitti.
Dikkat et düşürme yavaş kaldır.
Sürekli böyle şeyler, ben bilmiyor muyum? Olursa da insanlık halidir artık.
Asla sakar biri de değilim, sen işi abartınca oluyor genelde olursa, yada insanların belli dönemleri olur dimi?
Sen böyle deyince olmayacağı varsa da olur.
Hep sinir, hep abartma, hep kötü düşünmek, olumsuzluk, hep direktifler hep vs. vs. vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…