Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nolurdu 5dk yanında dursanda bende banyomu yapsam....hemen g.tüünü soktun yatağa

Diyorum ki yaptığım bazı "normal/basit şeyler"de, şimdi bunu görse/duysa yanlış anlar hiç bir terslik yokken bir ton laf işitirim, ya da ben yaptığımda yine bir ton laf işiteceğim şeyleri sen her yaptığında yüzüne vurasım geliyor, huzursuzluk olmasın durduk yere diye çoğunu tutuyorum...

Kisi kendinden bilirin ete kemige burunmus formusun sen. Kendi noksanlarini bende gordun hep. Bana savurdugun her suclamada senin karakter zaafiyetlerin vardi. Eh yine ortaya cikti sonki triplerinin akisleri. Aynadaki yansimalarini bana yonttun. Anlatsam anlayamayacak kadar da ozelestiri ve farkindaliktan nasip almamis bir odunsun. Iki kelam etmeye degse suratina vurulacak cok tokat var. Senin gibi baskalarinin acilarini acziyetini deselemeyi sevsem, bir bir vururum suratina bu acizliklerini. Ama o sana yakisir. Ben insanlarin en suflisinin bile mutlu olmaya hakki oldugunu dusunurum bu fani dunyada. Ucusan kelebeklerin bol olsun

Son düzenleme:
Yariin olmalii ve sana kavusmaliyimm. Sevdigin çok çok heyecanlı. Özlemelere doyamiyorum ki ^^

Baba ben oraya gidince, soyle suna beni arasin. Sen buyuksun, seni dinler, yola gelir belki. Gelsin ozur filan dilesin, hatasini kabullensin, affedeyim. Boyle de olmaz cunku beya, pff.

15 gün kaldı, sonunda bitiyor bu ayrılık :)

İşine gelmeyince sanane..
Ben bu evde yaşamıyorum zaten.

okuyor musun hala yazdıklarımı çok merak ediyorum

Herşey çok hızlı değişiyor. Bi an yanımda olan sıkıntımı azaltan, sıkıntı sebebim olurken gitse umrumda olmaz dediğim aklıma takılıyor. Sevinsem mi üzülsem mi inan bilmiyorum.:)

Aralık'a kadar bekleyeceğim kararını sevgilim.

Evet, Aralık...

Keşke aşık olsam sana ama sanmıyorum.
İçimde öyle bir his var.
Yine geldiler bana galiba.
Psikolojimin, bilinçaltımın bir oyunu mu bu?

Acı çekiyorum K... , acı çekiyorum. Bana o kadar hırpani davranmak zorunda mıydın? Ben çok hassas bir insanım, bir eşi daha bulunamayacak kadar. Bir gelinciği üflersin de tüm yaprakları kopar gider ya, işte ben öyleyim. Her zaman öyle oldum. Bir üflemeyle yıkılırım ben. Benim neyime güvenip hırpaladın beni?

Bütün bunlar umrunda değil biliyorum. Seven bir insan, sevmeyinin asla umrunda olmaz. Ama elimden ne gelir ki acımı saklayamam, isyanımı saklayamam. Ruhumun kanadığını hissediyorum. Senin asla umrunda değil. Şu an kim bilir nerede hangi kızlasın, kim bilir nerede kimlerle gülüp eğleniyorsun, hangi muhabbet ortamındasın, hangi kıza aşık olmak üzeresin kim bilir? Ben kimim ki? Ben dandik şair. Benim ne ederim var, ne giderim. Ben hiçbir şey değilim. Tek istediğim kendi zavallı varlığımı senin zihninden çıkarabilmek, ve senin gözünde girdiğim halin fikrinden kurtularak yaşama devam edebilmek.

Seni seviyorum, seviyorum, seviyorum, se-vi-yor-um!!!

Gelgitlerimi, korkularımı yönetebilmeyi başardığımda her şey çok daha güzel olacak.
Gerçi başarabileceğime inanmıyorum pek ama... Bilmiyorum. Sadece sevgimin arkasındayım şu an için.
Onu bil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…