Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
"Özetle seni seviyorum, elinden bir kahveyi esirgeme benden. Kaybettir bana yalnızlığı, adın tek bildiğim ad olsun. Hafızam senden başkasını hatırlamasın."

Belki başarırsın bunu. =)

Doğrucu olsanız günaha girersiniz dimi.
Dilerim anladığım doğru değildir yine de, dilerim... Midemin bulanmasını istemiyorum.
Birine mi güvendim yine gereksiz yere acaba?

.. bebeğimiz olmuyor diye kendini suçladığıni biliyorum buda beni kahrediyor.. kısmet olmasa da ben seni çok seviyorum sen benim herşeyımsin

..Allahim ARDIMIZDAN fatiha okuyacak salih evlat bırakmayı nasip edecek inşallah..

çok az kaldı seni görmeme hayatım..
sabırla ve büyük bir özlemle bekliyorum..
seni çok seviyorum..

O kadar çok şeyin sorumlususun ki, intikam almak istiyorum senden. Canini yakmak istiyorum. Hayatımın içine ettiğin, tüm sevinclerimi alıp gittiğin için.. En çok da sinir sistemimin içine ettiğin için canini yakmak istiyorum. Sonra vazgececek gibi oluyorum bu süreçteki yıpranma payımdan ötürü. Sonra diyorum "Bi de ah ederse" diye .. Bu kadar canımı yakan bi insanin ahini da cekersem daha da kalkmam ben ayağa.
Umarım tertemiz bi sayfa is bulmamla açılır.

Ben neden böyleyim?
Ne kadar malım ya!
Ne kadar odunum di mi?!
Sevmeyi öğrenemedim.
Her ilişkime yansıyor doğal olarak.
Çözüm bulamıyor olmaktan sıkıldım.
Ne yapmam gerek bilmiyorum.
Seni de mi üzeceğim? İstemiyorum.

Hani sana İstanbul'a hiç para olmadan nasıl gidilir, orada nasıl üç beş gün kalınır, bunun bedava bir yolu var mı diye sormuştum da bana "Bu ayın sonunu bekleyebilir misin?" demiştin ya hevesle, işte sen benim için İstanbul'a gitmek için o ayın sonunu bekleme umudusun.

Sana yazmak istiyorum.
Yazmamam için özellikle diğer mantıklı ihtimalleri düşünmeden.
Sonra düşününce hayır gönül diyorum.
Sonra elim yada gözüm telefona gidiyor.
Beni en çok anlayan yardım eden insan oldun belki de.
Ama burada bitmeli gibi geliyor, düşününce de bu doğru.
Düşünmemem lazımmış gibi.
Ama.. İyi geliyorsun işte.
Fakat daha da kötü olur gibi geliyor bir yandan da, yanlış gibi.
Neyse.

Şu anda seni istemiyorum.
Ama bunu nasıl söylerim ki?
Napıcam ben?
Bizden bir şey olmaz diye düşünüyorum artık.
İlgim alakam bitti.
Bir günde bitti.
Olumlu şeyleri düşünmeye çalışıyorum ama için kıpırdamıyor.
Aşık olmayı çok istiyorum oysa. =(

Bana neden yazmıyorsun?
Sessizliğinle beni terk ettin ve bu dünyada elde edebildiğim tek mutluluğa son verdin. Kalbinin yolunu izle, ben de artık sana yazmayacağım...

Özledim özledim özledimmmm.
Yanında olmak isterdim.
Tek düşündüğüm bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…