Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sitede az durabiliyorum artık eskiye göre ama gerçekten işlerim oluyor. Olmadığı zaman hep burdayım, bir de uykuda. :) Bana kızma olur mu?

Seni ilişkilerini taktikle yürütüyorsun, bdv'ye konu açıp dertlenemezsin. -genel-

Sen geleceğimi bir fırtınayla aldın ya benden,senın o kazandıgın yenı gelecek gecmısınden bın beter olsun..Yakanı bırakmasın acılar sıkıntılar..Bı kuytuda yalnız kal kımse sesını duyamasın ...Nefretten değil dedıklerim..Sadece bugun yıkık bır gun..Ve yrn yenı bırgun olacak...

Neden yalan söyleyeyim ya.
Olanı söylüyorum hemen çalışmak istemiyorsun oluyor.
Olanı söylemeye çekiniyorum sayenizde, her şey sizin istediğiniz gibi değil.
Adam mühendis istiyor ona da mı başvurayım şimdi?
Niye illa yalan söylüyor oluyorum?
Hayır yapmak istemediğim kendime uygun bulmadığım meslekler de yok değil bu da normal. Yanlış yola mı gideyim, çalışacak benim.
Niye sürekli insanın üstüne geliyorsunuz?

Sen kimsin?
Nesin?
Amacın ne?
Düşmanın ile dost oluyorsun.
Dostun ile düşman.
Gerçekten garipsin!
Amacını anlamadım.

Kızkardeşlerim, tek başıma alışveriş yaptım, tek başıma yemek yedim ve tek başıma tiyatroya gittim...Kadın ve yalnızlaşma temamı bu gece de tamamladım kızkardeşlerim.

Bazen özlüyorum, bazen boşver diyorum.
Sanırım boşvermeliyim.

Kışlık güzel bir kombin makyaj tiyoları ve hediye başıma ne işler açtım ben :S

Yazdıklarına dikkar et, nolur.

Zaten onlar yaptıklarını çekiyorlar/çekecekler.

Hiçbir günah karşılıksız kalmaz.

Çok şey unutturması gerekiyor şimdi sana
İşi de biraz benden sonra aslında

MODEL-SEN ONA ASIKSIN...
Dun gece Medcezırde calarken aglattı benı fena....
İçim gıcıklandı ...Bir zamanlar benım olan bırının baskasına asık olma fıkrı ıghhhhh...ıgrenccc...

ne yazıya ne söze sığıyor söylemek istediklerim. sana ulaşmaya çalıştıkça kelimeler daha da tıkılıyor boğazıma. söyliceğim tek şey, keşke okusan burayı ve keşke ne kadar yaralandığımın,yaraladığının farkına varsan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…