Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konuşması ne kadar kolay ya, şartları sıkıntılı yoğun girip çalışacak olan benim oturan insan giiir çalııış nolacaak havasında. Belki olur ama gerçekten çok kolay görünüyor dışarıdan sana..

Tek bir bakışın, tek bir şüphen içimi negatifle dolduruyor, etkiliyorsun.
Yarını da düşünürken sıkıntı basıyor sayende, bir şey bulur yine sıkıntı verirsin gibi geliyor.
Takmamazlık olmuyor işte ah keşke olsa!

Uyduruyormuşsun gibi bir his içindeyim.
Zaten son gördüğüm rüya da hiç iyi değildi.
Saldım gitti ... Napayım...

Hala seninle ilgili yazıyorum diye " sıktın artık be kızım" deme, ne yapayım tüm sitemlerim sana dair! Bugün yine seni düşündüm. Yine seni düşünüyorum. Sonra başka adamlar giriyor hayalime. Mesela S... Ama o adam da sen gibi çıkabilir, ne dersin? Bakarsın ikinci günü bana aynı lafları saymaya başlamış. Ama yok yok o çok efendi, saygılı bir adam, sen gibi değil. Bugün düşündüm de acaba beni seviyor mu, acaba ona bir şans vermeli miyim? Bir çok kez bana yaklaşmaya çalıştı, selam verdi, gülümsedi, halimi hatrımı sordu. Sanırım sende olmayan şey; sevgi, onda var. Belki de senin için hayal ettiğim ruh onun teninin altındadır.

Çok kolay vazgeçebilirmişim gibi...

Bu huyumu bir yandan çok ama çok seviyorum aslında.
Bağlanmak kanımda, canımda, ruhumda yok.
Ondan rahatım.
Ve nedense huzurluyum şu an.
Hayırlısı olsun.

Konularda yaptığın esprilere bayılıyorum canım. Epey gülüyorum. Çok hoşlar. : )

Keske biraz insan olmayi bileydin. Senin insanliktan nasibini almamis oldugunu anlamam keske bu kadar uzun surmeseydi.
Seni hayatimdan cikarmamla ilgili en ufak bir pismanlik veya "acaba"m olmadi. Yalniz cocuklarla da gorusemeyecegim, bir tek o uzucu. Bir de eskileri yadetmek koyuyor. Ama su an iyi ki yoksun hayatimda. Yazik.

ben seni sevdimmi?
çok sevdim..
öyle böyle değil,
ruhumu teslim edecek kadar sevdim.

guluşun cok güzel yuzun cok kibar huyun cok pamuk alıp saklasam cam bı fanusda doya doya baksam cekıngenlıgımden yüzüne bakamıyorum ama ah bi anlasann benii , beni anlasan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…