Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şu anda ve uzun süredir yaptıkların, eğer kaderde ortak bir geleceğimiz varsa ona zarar vermekte, yani geleceği de olumsuz şekilde etkilemeye devam ediyorsun.

Farkında mısın?

Söylediklerin inanılmaz güzel şeyler.
Koskocaman gülümsememe sebep. =)))

Ama tabii ki kelimelerin çok da önemi olmadığının bilincindeyim.
Şu aşamada öyle.
Yine de çok mutlu oldum.
Şükrediyorum karşıma çıktığın için.<3

Özetle sevgilim, bugün yaptıkların yarın sana hava, yol ve su olarak geri dönecektir. Sözüm söz olsun.

Bir de elektrik vardı. : D

Farklı şekilde bakabiliyorum şuan duruma..
Aşık değildim anlaşamıyorduk ama aşık olsaydım ve anlaşıyor olsaydık 3. kişiler(dostlarım) tarafından ayrılmış olacaktık gibi.(Ha anlaşıyor olsaydık muhtemelen neyin ne olduğunu anlayan bir adam olurdu karşımda, aşık olsaydı(k) izin vermezdi).
Yine aynı kişiler tetikledi zaten ilişkinin bitişini ama, benim derdim o 3.kişiler olmuştu daha çok tabii, hani güya dostlardı ya.. Çok önceleri de sıkıntı vermişlerdi bana ama en son nokta en somut en kabullenilmezi bu oldu, artık geriye atacak yer yoktu.
Bir olayda 3 kişi..
İyi ki bittiniz.
Şükrediyorum ama durup durup içime oturuyor sık olmasa da...

Aslında biriniz özellikle istiyordunuz 'başta', olaya en az katılan olsan da, haksızlıkların, yanlışların var hem geçmişte hem şimdi...

Manevi olarak yoruldum dediğimde, alay edercesine küçük görüyor gibi davrandın, niyetin kötü değilse bile ben bunu beklemedim.
Basit bir şey gibi..
Ama herkes bir değil işte arkadaşım, ben hassasım biraz daha evet, ama küçük şeyler de değildi yaşadıklarım. Hayır değildi...
Beklediğim şeyler de anormal değildi.. Verdiğim değerler özünde yanlış değil, ama işte...
Bunu demeni gerektirmiyordu hassaslıktan da olsa, nasıl anlatamam kendimi anlamıyorum, gerçekten ne hissediyorsam ayrıntılı söylerim paylaşırım. Beni anlamadığın her an daha da yoruluyordum.
Bunu bile bile konuşamazdım senle bu inziva sürecinde. Anlaşma olmayınca, hislerime düşüncelerime önem verilmediğini hissedince o arkadaşlık sıcaklığını yaşayamıyorum ben.
Önceleri en çok senle konuştum aslında yardımcı da olmaya çalıştın ama, çoğu konuda beni anlamadığını bilerek bu toparlanma rahatlama sürecini yaşayamazdım.
İyi gelmiyordu.
O an söyleyememiştim, vakti olursa söylerim bunları belki diyeceğim ama zor gibi. Yazayım dedim buraya.
Biraz canım yandı o an.. Bari bunu anlasın diyor insan biriyle bir şey paylaşırken, yardımcı olsun biraz.
Olmayınca kırılıyorsun...
Birilerine ihtiyacı oluyor her insanın ama, mümkün olduğunca kendi kendimizi teselli etmemiz gerekiyor işte önce.

Acaba bir gün karşılaşsak ne yaparsın?

Bir yabancıymışım gibi mi davranırsın, tanımamazlıktan mı gelirsin?

Kafamda deli sorular.

Daha da mı yakınlaştık biz bu akşam?
Nasıl oldu bunu yapmamız?
Çok derin konulara girmek?
Zaten olacaktı.
Hafiflemiş gibiyim.

Ben kimseye boyle yakismamistim.....;(

Laf sokmayı bırak, büyü biraz ya.
Şaka yaptığını zannediyorsun ama gereksiz oluyor.

Çokbilmiş, huysuz şey ...
Ama öyle tatlısın ki bir yandan.
Bilemiyorum napıcam seninle...=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…