Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 buçuk yıllık evliliğimiz çocuk sahibi olmaya çalışırken yıpranıyor.Sana aşık mı değilim, seni sevmiyor muyum,çocuk mu istemiyorum,evlilik mi ağır geldi inan bilmiyorum.Ama ben resmen yoruldum.Gün aşırı cinsellik ,her ay aynı bekleyiş beni senden soğutuyor..Normal mi bu??Bu süreç herkes için mi böyle?Ben rahatıma fazla mı düşkünüm?Ya da fazla bencil belki..
Özlemek de özleniyormuş..Görev icabı ayrı kaldığımız zamanlar senin pijamalarına sarılıp uyumayı,işten geldiğinde sıkı sıkı sarılıp kokunu içime çekmeyi,hasretle beni kucakladığın zamanları özledim..
Seni özlemeyi özledim..

Hayır o çocuk sana bakmaz, çünkü başkası onun gökyüzünde bir yıldız olarak yer alıyor zaten. O yıldız sen olamayacaksın.
-acımasızlık, ama acımasız olup, silkelemek benim görevim.-

Bi kadının sizden daha güçlü olduğunu bilmek çok mu canınızı acıtıyor?
Daha önce de eski sevgilim yapardı bunu.

Ne kadar komik göründüğünü bir bilsen...=D
Ama üzücü bir yandan.
Kafamda soru işaretleri dönüyor şu an.

Bir de güçlü kadın severim diyordun.
Kaldıramıyorsun bile olan biten güzellikleri.

Ama bunu yüzüne diyemem tabii.
Yerin dibine girersin; psikolojin de bozulur hatta.

=D İyi geceler.

Düşünüyordum da, sadece abartılı cümleler kurmuşsun gibi görünüyor, cümleler okunduğunda duygulu ama içi dışarıdan okuyup algılandığındaki gibi dolu değil, sadece büyütmek gibi, özünde o derece olmayan bir duygusallık gösteriyordun laflarla..

Yemek Yarışmasına Katılmak ister misiniz?
Yeni Kategorimiz Makarnalar
Kazen Makarna yapmak için kollarını sıvadı
Kazen'den daha iyi makarna yaparım diyen cesur hanımları bekliyoruz.

Günün sonunda sana sarılıp uyumak tüm yorgunluğumu yok ediyor.
Kollarının arasında huzuru buluyorum.

Keşke kimse benim işime gücüme karışmasa, önyargılarla konuşup durmasa.
Size öyle gelmiyor olabilir umurumda değil, ne yaptığımı biliyorum!
Siz bana yarar sağlamıyorsunuz aksine karamsarlığa umutsuzluğa itiyorsunuz, zararınız oluyor.
Susun, yorum yapmayın rahat bırakın!

Hiç sallamıyormuşum gibi davranıyorum şu anda.
Ve sanki gerçekten de önemsemiyor gibiyim.

Bazen de "numara mı yapıyor yoksa?" diye düşünüyorum.

Bilmiyorum. Çok ilginç şeyler oluyor.

Neyse... Bana ne yaa...
"Su akar yolunu bulur" lafına inanan yapımdan mütevellit, çok iyiyim ben.

Ya sen beni bi kere yalnız bırakmışsın. Şimdi sanıyor musun ki canım acısa sana koşacağım?

Ey kendine bakmayıp kendi kusurlarını görmeyip de başka insanların iyisine kötüsüne bakıp kalan zavallı. Allah senin yardımcın olsun!
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)

Gitmissin yine. Bence seni rahatsiz eden sorunlari halletmeden de geri gelme. Sadece benden once gittigin icin kizdim sana. Yolun acik olsun.

"Öğüt verecek insana değil, örnek olacak insana ihtiyaç var. Fetva veren çok olur ama takvayla yaşayan az bulunur."
Mevlana

Karakterim ve tavrımı birbirine karıştırmayın... Karakterim kim olduğumla ilgilidir; tavrım ise sizin kim olduğunuzla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…