Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yediğin içtiğin senin olsun. Bana "Sensiz yaşayamam." deyip de nasıl gebermediğini açıkla!

bazıları sürekli "sır kapısı" kafası yaşıyorlar ya hadi hayırlısı..

--
"Ne çok kırık var," dedi "saçınızda...
" Gülümsedim, vazgeçtim.
Kalktım, çıkarken kendi kendime mırıldandım;"
"Saçımda..."

Niye bu kadar elin bol ki, boşa gidiyor bazı şeyler..
Sonra da yenmiyor ben yiyorum diye kızıyorsun, nasıl yiyelim bu kadar çok

İnanılmaz özledim. Her geçen gün daha da mı zorlaşıyor nedir? =(

Aşk ne zaman bitti biliyor musun?
Sen benden gittiğinde değil, benim sana dualarım bittiğinde..
Neredeee yana yakıla yüreğinden kopa kopa tamam benim olmasın
ama çok mutlu olsun hep iyi olsun diye dua eden mismo.
Yok içimden gelmiyor artık sana dua etmek.
Beddua mı? Bunu sana hiç yapmadım yapmam.
Bir vicdansıza rastladım diye kendi asilliğimden ödün vermem.
Ve yeniden de sevebilirim. ben, sevmesem bile birinin beni sevmesine izin verebilirim.
Zaten artık aşk aramıyorum. Ona inancımı seninle tamamen yitirdim.
Aslında hiçbir şey aramıyorum. Hayata ayak uydurmaya çalışıyorum.
Geçtim bir köşeye kaderi izliyorum.. Hayatta kalmamı sağlayan bir kalbim var.
Tüm hisleri alınmış. Aşk yok acı yok öfke hüzün sevinç umut hiçbir şey yok. Hiç kimseye güvenim yok.
Ağzıyla kuş tutsa biri karşımda amaaann sende der geçerim.
Gözümü boyamaz artık kimse benim. Her gelen gidecekmiş gibi..
Aşk denilen şey masallarda büyülü bir cümle gibi.. Verilen her söz, yarının kocaman yalanı ve yarası gibi..
Geçenlerde bir söz okudum. Beni yaralarımdan öpecek bir adam lazım. Heh işte. Tamda ihtiyacım olan bu.
Yaralarımdan öperse beni bir adam iyileşebilirim yeniden de sevebilirim güvenebilirim. Biraz zaman alır ama yapabilirim.
Sen nasılsın? İyisin değil mi? Genelde katiller maktüllerini ziyaret ederler. Sen buna bile gerek duymadın değil mi? Yine de gözlerinden öperim adamım bana sıkı bir ders verdin. 100 yıl yaşasam bu tecrübeyi edinemezdim. Ruhundan gönlünden ve o güzel gözlerinden öperim.. Ve sakın geri dönme, dönme çünkü sana yenilirim!

Paranoyak oldum.
Napıyorsun şu anda?
Vallahi çıldıracağım ya!
Sinir oldum!
Aklımda hep hüzünlü düşünceler var bugün. =(

Hiç mi düşünmeyim hiç mi fikrim olmasın hiç mi konuşmayayım hep senin duymak istediklerini mi söyleyim ya da ne istiyorsun!
Yahu gitmicem mi dedim ben, gitmeden de yapabilirim ama danışmak daha iyi fakat cevap gelmediği için kendim mi halletsem diyorum. Böyle de yapabilirim acaba şöyle mi yapsam gibi şeyler işte, ufacık bir şeyi niye genele yayıyorsun? Niye iyi gitmek istemiyorsan gitme lafları, ben öyle bir şey mi söyledim? Çatacak yer arıyorsun resmen..
Sen yemeğe şunu koysam mı koymasam mı derken yemeği yapmama niyetinde mi oluyorsun? Bu kadar basit saçma bir şey, aklımda olmayan şeyleri düşünüyorum ve hiç iyi şeyler olmuyor bu düşünceler.

Heheheeee =))
Sen öküzlük yaparsan ben iki katını yaparım.
Hem de çaktırmadan, senin tavrına karşılık olduğunu belli etmeden.

Bu kız yine ne kadar odun davranıyor diyorsundur şimdi.
Tepkisiz kaldın.

Bazen böyle olmak lazım.
İlişkideki durağan haller sıkar.
İniş çıkışlara ihtiyaç var.
Ve biz bunu iki su grubu insanı olarak layıkıyla yerine getireceğiz.
Görünen şey bu.

Kafamdan bazı düşünceleri uzaklaştırmak için uyumam lazım
Bu sebeple olmasa uyumayı hiç tercih etmezdim sanırım ...

kaderimi değiştirmişsin be. ve ben bunu tam 6 yıl sonra öğreniyorum. demek sadece beni tehdit etmedin...

ilginç, çok ilginç..

forumun yaş ortalaması mı düştü, yoksa şebeke suyuna bir şey mi katıyorlar, aklımda deli sorular..

"bikere sen çalışıyosun da şu an bana nasıl cevap veriyosun o zamaaaan" atarında tut da "hep böyle cevaplar veriyorsun kesin mutsuzsun" teşhisine kadar bir sürü garip-guraba cevaplar.. buralar böyle değildi eskiden ne oldu son 1 senede yahu..

Bazı insanların tüm dünyası burası galiba. :)
Her şey hakkında fikirleri herkes hakkında yorumları var. :)
Ne kadar ciddiye alıyorlar bazı şeyleri. :)

Anne beni hayrete düşürüyorsun ya.
Gerçekten hayret ediyorum.
Nasıl bu kadar basit küçük şeylerin altında devamlı bir şey arıyorsun hiç düşünmediğim şeylerle beni şaşırtıyorsun.
Hiç bir şey paylaşılmıyor seninle gerçekten her söylediğimin altında bir neden arıyorsun...
Normal yaşıyorum ben başka bir şey yok.
7/24 altında başka niyetleri olan laflar söylemekle uğraşan bir insan varsa o ben değilim.

Şimdi gidersem bunalacağım diye gitmiyorum, ama sen belli edersen ona bu durumu iyice bunalacağım muhtemelen
Dilerim söylemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…