Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim derslerim...
Senin işlerin güçlerin...
Ayrı koydular bizi. =(
Çok özledim.
Çok seviyorum seni.

sevinç ve hüzün bir arada
ne garip.. allah hiç bir şeyimi mücadelesiz vermedı.
sanırım bu benım için yapılan bir iyilik olsa gerek.

Çok çabalamam lazım keşke bu kafayı çıkarıp başka bir kafa alabilsem yerine bi sürede olsa
Sadece ders odaklı robot gibi
Sana da vakit ayırmıyorum kusura bakma
Belki bir daha bana yazmasan daha iyi olur ikimiz içinde

Sevgili Dan,
Sen bu satırları okusan da anlayamazdın zaten. türkçe bütün küfürleri şahsına gönderiyorum. Sana çok sinirliyim evet. Yaptığın hoş olmadı. O puanları da yükselt. 1400 kişinin nefretini kazanmak nası bi fantazi olabilir? Senin yüzünden günüm berbat geçti. Saçmalama limitim doldu taştı. Ne hissettiğimi bile bilmiyorum artık. Geleceğimle oynama benim!!!

Daha incelikli davranın lütfen, birilerini üzüyorsunuz inceliksizlerinizle.
-beni yine üzdüler temalı bilmem kaçıncı mesajım, ama üzüyorlar.-

Sanırım boşa düşünüyorum, ulaşmayacaksın. Benim ulaşmam da doğru değil.

Sabah sürprizinden ne çıkacak acaba?!
Umarım beğenirim.
Birazdan göreceğim. =)
Beğenmezsem fena olur ama çaktırmam.
Senden gelmiş sonuçta. =)

Sanırım gerçekten biri var..
Eğer unutmadan başladıysan yine nasıl yaptığını anlamıyorum.
Birini sevmeden yoğun duygular beslemeden yapamam ben, özel olmalı, o "o" olduğu için olmalı, tersini garipsiyorum gerçekten. Özel olmadığımı hissedersem de yapamam, karşılıklı aynı değeri vermiyor oluruz. Sadece garip buluyorum, bir şeyler gerçek gelmiyor bu şekilde.
Ama böyle değildir belki artık, mutluluklar dilerim o zaman :)Değerli birisin.
(Aman belki de yok, yine de artık düşünmesem iyi olur )

Son düzenleme:
Kızkardeşim o çocuk ortamlarda Tarkovski hayranı olduğu söyler ama torrentinde Maskeli Beşler ve türevleri vardır, ama yine de sen bilirsin.

Ahahah, güldürdün beni
Bazı erkekler aşık olacağı kişiyi çok yanlış şekilde arıyor, anne arıyorlar kendilerine resmen. Hem biraz karşılık da vermek gerek dimi? Yalnız, babalık da sertlikle olmuyor illa bilin, ataerkil sizi.
(Pişmanlık var ama yine de çok şükür...)

Yazacağım...Çukurcayı'da yazacağım Şemdinliyi'de...
Bindiğim otobüsü patlatsınlar ve hepiniz rahat edin,çok kıymetli paralarınızın turşusunu kurun.

babana teslim edileceğin güne kadar , cennette bir dağda tüm bakımını hz ibrahim ve eşi sare yapacakmış korkma !!!
annene ve babana şefaat edeceğin günü bekle....seni seviyorum

Surekli kendimi anlatmak yordu cidden. Sirf, iki gunluk dünyada kusluge gerek yok kafasiyla, "ya ölürse " düşüncesiyle adimi attim her defasinda. Haksiz da olsam hakli da gittim hep. Sense anlamissin ki, ben hep huzursuzluk yapan tarafim, suclu olan tarafim. Ozguvenin için tebrikler delikanli. Ama Üzgünüm ki, bu sefer hic bişey kolay olmayacak. Kac yilik dostluğu heba eden sensin, simdi veda sirasi da ben de.
bakim onarima alicam kendimi. Kendi kendime de yetiyorum şükür.

Üzülüyorum. Bir çıkış yolu olmalı. Böyle devam edemezsin.

İçimdeki iyi hislerin bir anlamı var, eminim.
Ve bil ki, ben yanındayım. Her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…