Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Siiiiz beni üzemezsiniz benim papatya çayım var!

İnsanların ne kadar kötü olduğunu görmek beni hiç şaşırtmıyor, fakat bu yüzden hiç utanmadıklarını görünce hayretler içinde kalıyorum.

sen bunuda umursamazsın ama uzdun benı burayı okudugunu ıyı bılıyorum:)

Eğer öyleyse, daha da gelme.
(Bir yanım da gel diyor belki gelmen iyidir diyorum ne olursa olsun sonucu yaşamadan bu ses susmayacak diyorum, ama mantıken doğrusu da gelmemen, bazen iyice kırılmam, bir şekilde tamamen emin olmam gerekiyor bunu bastırabilmem için.. Yine de bastıracağım sanırım.)

Ah dimi, bir tek sen yapabilirsin bunları.
Aynı şeyi biz yapsak azarlar laflar ohoo...

Oh be 2 gün seninle doya doya görüşeceğim sevgilim.
İş çıkışları buluşmak yetmiyor bana.
Bu hafta değişik planlarım var sana

Resmen bana muhalefet olma derdindesin, bir de aynı şeyle beni suçluyorsun.
Ne öyle bir derdim var ne tutarsızlığım, fikrim neyse onu söylerim.
Sen de bazen işine nasıl geliyorsa bazen sırf tersime gitme dürtüsüyle muhalefet oluyorsun, aynı şey hakkında farklı zamanlarda farklı şeyler söylüyorsun.
Birde başkasından gördüklerine kızıp kendin uygulaman yok mu!

Seninle bir şey paylaşmak isterken paylaşamamak beni sinirlendiriyor bazen.
Biliyorum ki umduğum gibi olmayacak, hevesimi kursağımda bırakacaksın, kafana göre yanlış anlayacaksın, kuracaksın da kuracaksın.
En normal, benle alakası olmayan şeye bile mana aradığın için bir şey paylaşamıyorum seninle...

Bir gün dilenci olduğunu gorucem neyi dilenecegini o gün söylicem şimdi sadece bekle....

Hafta sonu gündüz bir daha dışarı çıkmayacağım kızkardeşlerim. Annelerinin elinden tutan tatlı tatlı şirin şirin çocukları gördükçe "istiyoruum bundan bir tanee ühü ühüh" diyorum.
Bu toplum bana çocuk yapma isteği aşılıyor. -Ama yapmayacağım anlıyor muusunuz yapmayacağım. =(-

Aynı toplum bana değersizlik hissini de aşılıyor, böyle değersiz ve mutsuz hissederken bir çocuğu nasıl yetiştirebilirim kızkardeşlerim?

Yetiştirdiğim çocuğumun her sabah kırgın ve üzgün uyanmasını nasıl göze alacağım kızkardeşlerim?

Sen yarim idun sevduğum idun
Söz vermiştuk ölümüne
Sen benum idun
Alnumuza yazildi yar bu kara yazi

Söz vermiştuk tutamaduk yar sözumüzü
Dilerum ki beni hiç unutmayasun
Ölene kadar hep benim yarim olasun
Unutamam artık seni hep seveyirum
Senun içun senun içun yar öleyirum

Sen yarim idun sevduğum idun
Ölesiye sevdum seni her şeyum idun
Kader böyle ayirdi bak yollarımuzi
Ne yapalum kuramaduk yar yuvamuzi
Görüyorum bu aşk beni senide yakar
Ayrı düştük seninle yar sonsuza kadar
Unutamam artık seni hep seveyirum
Senun içun senun içun yar öleyirum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…