Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin kafana koca koca taşlar düşsün emi öküz diye boşuna demiyorum ki
öküzsün işte öküzzzzzzzzzzz

Ugurum neden böyle yapiyorsun cnm bnm? Belki ben kendime kuruntu yapiyorum ama senden 1 haftadir ses yok.. hani bir laf vardir kacan kovalanir derler ya ayni o misal olduk biz...sen kaciyorsun bende icimden kovaliyorum seni..

Bana karsi okadar cana yakindin ki bu bir haftada ne okdu bir bilsem...

Dün yanindayken sana soyleyemedigim o kadar cok sey varki gunun birinde soylerim soyleriz belki seni birakip gitmek zordu evet cok zor ama hayat iste umarim zamanla her seye bir cozum bulunur

Yauw sen neden bu kadar cok hasta oluyorsun ve de iyilesmek bilmiyorsun bir turlu

Telefonda her konuştuğumuzda sana her şey yolunda, iyiyim beni merak etme sen askerliğini bitir gel diyorum ya, aslında hiç iyi değilim seni aşırı özledim. Sen yanımda yoksun ve ben eksiğim. Şafaklar çok ağır geçiyor ve ben seni çok özlüyorum.

İş başvurularına başlayacağım yarın.
Bana söylediğin o lafları nasıl yutturuyorum bak sana !
Evet yollarımız ayrılacak ama ben istediğimde ahahahh şimdiden o günkü yüz ifadeni hayalimde canlandırıyorum =D
Umarım yeni işimde fesatlıklarla uğraşmam .
Bıktım .

--
Gözlerine bakarken umrumda değil mevsimler,
Gülüşün hep deniz kenarı bana.

Farzede farzede ne hale geldik.!seni ilk kıstırdığım yerde artık yüzüne söyleyeceğim her şeyi .

Ah annemm... Bu çocuğu da potansiyel damat adayı olarak görüyorsun.
Ama benim aklım ve kalbim başkasında.
Bununla ise muhabbet ve paylaşım şahane sadece.
Tipi de güzel, kültürü, bilgisi, planları da... O ayrı mesele.
Arkadaşlığa evet de aşk için uzak.
Yine de sen düşün kendi kendine ve mutlu ol bal anne. Ne diyebilirim ki. =)

Seninle ilk kez beraber uyudugumuz geceyi hatırladım bi garip oldum. Düşündüğüm sen değilsin de, insanın ilk cinsel deneyimi ne garip, ne güzel bi'şey... Ben bir daha asla o duyguyu yaşayamıycam, ben çok sevdigim sevgilimle yaşamadım o duyguyu. Pişman olmıyım diyorum da, pişmanım be seninle yaşadıgım her şeye. Belki de büyükler haklı, en güzeli o ilk'i evlendiginde yaşamak...

Keşke buraya yazacaklarımı yüzüne söyleyebilsem..
Ama kısmet.. artık kabili yok göremem seni,sesini duyamam..
O yüzden bu defteri kapatmadan önce son sayfasını burada yazmaya karar verdim..

13 yaşımdan beri seviyorum seni. Başka hiçbir işim olmadı. Başka şey düşünmedim. Başkalarının ilgisi hoşuma gitmedi.
Şımarık tavırlarım oldu,seni kızdırdım. Ama o zamanlar çocuktum. Bazen de asi, fevri davrandım. Hatta genellikle öyleydim. Ancak seni kaybettikten sonra öğrenebildim sana karşı gelen,muhalif kadınlardan hoşlandığını.. ben hep kedi gibi,munis birini arıyorsun sandım. Bu yüzden benden nefret ettiğini düşündüm daha doğal oldum.

Bi aşkı içinde yaşamak ne demektir sen biliyor muydun? Bence herkes ucundan kıyısından tatmıştır bunu.. ben tatmadım ama tıka basa doydum.. ellerine sağlık.

Sesini unutmuş kulaklarım. Sadece bir kelime senin sesinden yankılanıyor beynimde: deniz..
Adımı kimse böyle söylemedi.

Ben büyüdüm.
İstemeden de olsa büyüdüm.
Seni yıllarca görmedim. Artık göremem de. en çok da bu koyuyor bir de sevilmemis olmak.

Bu defteri kapatayım diyorum x ile beraber olayım. O çok iyi biri,ona güveniyorum vs. Ömrümü yalnız geçirdim. Ama bunu da yapamıyorum.
Çünkü her an aklımdasin. X e ihanet etmeye hakkım yok,onun günahına giremem.
Bu yüzden onunla yollarımı ayırmak zorunda kaldım. En doğrusu bu..

Kaldım fotoğrafınla başbaşa.. Allah a bıraktım. Seni unutabilir miyim? Yeni bir hayatım olur mu? Altıyıldır olmadı. Ne olur bilmiyorum tek istediğim bu ülkeden gitmek.

Tek kişilik bir kaybedenler klübü gibiyim ben. Her şeyimi kaybettim. Bekliyorum.

Akıntıya kapıldım,gidiyorum..

Resmen şekeri alınmış çocuk gibi bir his yarattın bende yıllar sonra, sağol gerçekten, nedense unutmam zor olacakmış gibi geliyor bu tavrını. Yapacağım, istiyorum dememe rağmen hiç tınlamadın.

Seninle bir daha görüşmesem mi diye çok ama çok ciddi bi şekilde düşünüyorum şimdi.

Acaba yapmalı mıyım bunu?
"Bitti!" demeli miyim?
Dersem pişman olur muyum?

Canımı yakmaya başlayan şeyler var.
Dayanabilecek miyim bunlara? Değer mi çaba harcamaya?
Hiçbir şey bilmiyorum. Kırıldığımı hissediyorum sadece. Zor geliyor.

Sandığımdan çok daha kolay oldu.
Ağlamadım mı tutamayıp ağladım.
Kim bilir ne zaman unutacağım seni.
Çok özleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…