Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yine ses soluk yok . İnsan bi sorar taşındınız mı ne yaptın diye.
Ama öyle ya sana iki kez üst üste mesaj atmak bile zor gelir.
Aslında sitem etmeye hakkımda yok uzak durmam lazım senden o yüzden benim sesimde çıkmıyor .

Artık düşünemeyeceğim.
Sıkıldım sıkıldım sıkıldımmm!!
Tek bildiğim bu ve hiç anlaşamıyoruz!
Uzatmaya gerek yok bundan sonra.
Son konuşmalarımızı yapıp bitirmeli bu işi.
Sabah olsun da bi. Göreceğiz.
Allah'tan hayırlısını diliyorum.

Sabaha kadar telefonda konuşmayalı ne kadar uzun zaman olmuş, uyukluyor olmamdan belli. Çooook uykum var. Ama ama çok mutlu uyandım.

Asdasdfdsffsafkjj...Sssss

Biz ayrılamayacağız galiba
Ben ne b*k yicem?!
İyice ilerledikten sonra ayrılık olursa yıkılırım. Şimdi bırakmak daha kolay ama bunları düşünmem bile çok saçma.
Akışına bırakacağım diyordum, şimdi neden böyle düşünür oldum?
Kendime anlam veremiyorum. Güçlü durup tadını çıkarmak varken endişeler gereksiz. Kafam karıştı.

Yazacağın tek kelime için ölmeye bile razıyım . Gittiğinden beri yaşamıyorum, sadece bedenimi ordan oraya sürüklüyorum.

Cherry kızkardeşimi üzen davarın pipisini kör bir bıçakla kesmek istiyorum.

Ya sen ne tatlı seysiiin kedicik.ah şimdi seni bi yıkayıp süt içirip yatağına koymak vardı ama affet kedicik kim bakacak saba zalim kocam mı offffffff içime dert oldun dert.affet kedicikkk

Ben bir şey var demiyorum da, bu söylediklerin de saçma geliyor.

Parça parça sorduğum şeylerden kesin kafanızda bir bütün oluşturdunuz, her zaman aynı şey oluyor.
Halbuki hiç birinin birbiriyle alakası yok, düşündüğünüzü düşünmüyorum ama anlatsam da asla inanmazsınız.
Herkes tekdüze tabi, böyle diyorsa bunu demek istiyordur kesin, kesin kafasında şu şu vardır.
Tabii, siz haklısınız, herkes aynı.
Hiç yalan da söylemem ama kafanıza göre takılıyorsunuz işte.
Hayır bir de bazı şeyler bana inat denk geliyor gibi... İyice zorlaşıyor.
Hayatım yanlış anlaşılmakla geçecek heralde.

Bitsin artık.
Her an sana zarar gelecek düşüncesi beni yok ediyor.
Kimseye zararın yok.Ne bu öfke,bu kin ?
Çıldırmak üzereyim.

Bak iste yalan soyledim sana..kendinden sogutuyorsun resmen...uykum yok hala uyanigim ama sana yaticam dedim..anla iste o saatte uyunur mu anlamiyorsunda napcam ben senle???isimiz var yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…