Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rica ederim canım anladığım kadarıyla çok seviyorsun canım geri dönmezse böyle güzel bir sevgiyi kaybedeceği için o düşünsün ama dönse de dönmese de sadece şunu hep düşünmende fayda var bu hayatta sen önce kendin için değerli olmalısın çünkü geri kalan herkes (ailen hariç) sana ancak senin kendine verdiğin değer kadar değer verir. umarım herşey gönlünce olur

Aynı hissetsek, aynı hayal dünyasına dalsak, aynı modlara girsek.. Mesela bir şarkıda.
Bunun olmaması da biraz yalnızlık aslında.

Bana anlattığın kadar biliyorum seni ve aslında bana anlattığın kişi olmadığının en başından beri farkındayım. İlk zamanlar rahatsız etmiyordu çünkü benim için önemi yoktu, orada olman yeterliydi ama artık muhabbet ilerler gibi olunca kendimi geri çekmek zorunda hissediyorum. Çok tatlı dilli bir insan sayılmam zaten ama sanırım dün bariz kırıcıydım, özür dilerim. Ve bu yazdığım konuşmayı asla senle yapmayacağım. Gittiği yere kadar gitsin bakalım ne zamanmış o beklediğin doğru zaman.

Kafamda bambaşka bir dünya var o yüzden bu sessizlik ve yalnızlık

Neden korkuyorsun anlamadim cidden....beni büyük hayal kirikligina ugrattin...cevrene biraz baksan keske...

Bak benim bitanecik bebeğim!!
Sana bayılıyorum evet; ama kalbim acıya acıya 'güle güle' demeyi de bilecek bir insanım.
Seni çok seviyorum diye peşinden koşacak halim asla yok ve olamaz!
Yani demem o ki, bu şekilde sürerse, hiçbir değişim gelişim görmezsem bu iş bitecek!
Haberin olsun! Ağlarım zırlarım çok da zor olur biliyorum ama zaman ilaç olacaktır.
O yüzden hiç korkum yok benim.
Gözlemliyorum şu an için. Bakalım neler yapacaksın. Bekliyorum şimdilik.
Fakat bil ki bu bekleyişim uzun sürmeyecek!

Alttaki saygisiz komsum !!
ne kadar davarsin biliyor musun ? koskoca aile babasi bunu yapiyorsa , evin bebeleri neler yapmasin degil mi?
Be adam gece 12 olmus, anira anira skype'tan konusmak nedir?
o ne gulus, ne kahkaha, ne bagiris ya? Normal ses tonun bile yuksekken, nedir bu desibel artisi.

Saygisiz insanlardan nefret ediyorum. Olseniz uzulmem ben.

Tamam sen hep yanımdasın ben de senin yanındayım. Şu an öyle.
Bir deprem atlattık ; fakat gerçekçiliğim ve mantığım öyle ağır basıyor ki; süper laflar ettiğin vakitlerde baltalamamak için kendimi zor tutuyorum. Ama hayallerini de mi paylaşamayacaksın benimle di mi? Pembe gözlükler de takmak lazım bazen.
Tadını çıkarmak, fazla havadan gitmeden ... Yaşayıp göreceğiz.
Ben kimseyi ne yaparsa yapsın çekecek biri değilim yalnız. Bildiğim budur.
Bunu sana da açıklamalıyım bir ara.

Sana cok kırıldım... Sadece bu kadar. Ve nedenini açıklamak bile istemiyorum. Biliyorum yine itiraz edeceksin. Yoruldum. Inanmıyorum artık hiçbir sözüne. Seni çok seviyorum ama böyle de olmuyor.

Aslinda beni cok yanlis anladin. Bu duruma sebep on yargindir. Hala yaptigim aciklamanin yalanlardan ibaret oldugunu dusunuyorsun. Oysa cevrende sana yalan soylemeyen bir ben varim. Onlar senin tepkinden korktugu icin bu yola basvuruyor. Hala o gunu dusunup laf sokuyorsun. Evet senin de dedigin gibi gercek ergec ortaya cikacak. Bir gun beni gercekten taniyacaksin. Sabirla o gunu bekliyorum. Eger o gun hic gelmezse de vicdanim rahat. Bu bana yeter.

Bazı insanları ve içime oturan ama o an konuşamadığım anılarını unutsam keşke tamamen.
Kırk yılın başı da olsa aklıma gelmelerinden ve sinir olmaktan kendimi alamıyorum bazen...
Kendime de sinir oluyorum.

allah seni bildiği gibi yapsın. tek sözüm beni ,
üzenlere

Lafın gelişi söz vermeyin kime olursa olsun, genelde unutmam..

Lütfen insan gibi otur, insan gibi konuş karşımda yarın.
Halin tavrın beni itmesin. Asılma.
Edebiyatçısın ne de olsa. Konuşacak çok şeyimiz vardır bizim.
Bunu mahvetmeyelim. Güzel geçsin günümüz.

Demek bana olan o hıncın hep kıskançlıktandı .
Kaç kişi aynı şeyi söyledi. İnan beni kıskanmana hiç gerek yok sadece işimi yapmaya kendi harçlığımı çalışıyorum .
Buraya modellik yapmaya gelmedim anlatabildim mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…