Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
..... sana kanka dememin sebebi sana yakın olabilmek. Bana asker arkadaşın gibi davranmayı bırak. Gece birlikte olduğun kızları gelip benimle tanıştırma. Hayır güzel arkadaşlarımı sana ayarlamıcam ve hayır o çekik gözlü çocuğu bana ayarlamanı istemiyorum. Okula gelmediğim günler manitanla mıydın piize mi gittin diyip durma. Senden başkasıyla olmam ben. Sen o derslerden geçebil diye sınavın ortasında sana malzeme getiriyorum,yaptıklarını kontrol ediyorum ve gururun kırılmasın diye dolaylı yollarla doğrusunu gösteriyorum. Bir kere gıdını sıktığımda kokun elime sindi ve ben yurda gidene kadar elimi kokladım. Sen dersi dinlemek icin arkamdan eğilip hocaya baktığında ben dersi değil seni izliyorum. Dolabımda fotoğrafların asılı ve oda arkadaşlarım suratını görmekten bıkmış durumda. Muhtemelen hiçbir zaman sen bunları öğrenemeyeceksin ve ben kankan olarak geçen gece kimle seviştiğini,ben 5-10 kere evlenirim ya,şu kız bir haftadır bende kalıyor muhabbetlerini milyon defa daha dinlemek zorunda kalıcam.

Kimsin. Biliyorum elbet bir gün geleceksin anlayacağım, ama bazı anlar merak ediyorum o özel kişiyi, aklıma geliverdin.

Yaklaşık 6 yıl önce lise sıralarında değil de

Okullarimizi bitirip, mesleklerimizi elimize alip, ekonomik ozgurluklerimizi kazandigimiz bir zamanda tanismis olsaydik

Her sey daha guzel olur muydu ki?

Benim hakkimda ve butun bu olanlar hakkinda ne dusundugunu, ne hissettigini o kadar merak ediyorum ki aslinda. Itirafim olsun be.

Malatya yeşilyurttan ısrarla arayan şahıs, yanlış numarayı arıyon sabahtan beri(yani muhtemelen)!

Umarım sen de beni kırdığını anlarsın söylediğim zaman.
Bir anda ne hale geldik.
Ama zerre eksilmedi gözümdeki değerin, sana olan sevgim.
Sadece üzüldüm.

Bana yaptığının aynısını başkası sana yapınca "ben de insanım yahu, ben desem aynısını şöyle böyle yapar" diyorsun ya, çok gülesim geliyor gerçekten. Ben tonlarca laf ettim hiç anlamadın.
Şimdi söylersem kavga çıkacak ve hiç huzursuzluk çekesim yok.

bugün sırf vaktimi dışarıda geçirmek için fazla oyalandım. hava soğuktu ama aldırmadım. yürüdüm uzak mesafeleri.
ve aklımda sadece sen vardın. seni düşünmekten pek önüme bakmadım. yüzüm ise hafif sararmıştı. düşüne düşüne yürüdüm. alışveriş merkezinde hüzünlü bir şarkı çalıyordu, ağlak oldum... merak etme topluluk içinde ağlamam ben. sensiz geçen beşinci gün... bugün saat gece on ikiden sonra altıncı günümüz olacak. her şey bu kadar kolay bitiyormuş...

Birgün beni hiç anlamadıklarını fark ettim.
Ondan sonra kimseye doğruyu söylemek gelmedi içimden...

Sen benim sahip olduğum en kıymetli şeysin bu yüzden belki de sana yeterince değerini bendeki yerini hissettirememem çok fakir bir insan çok değerli bir elmasa sahip olsa nasıl ki onu herkesten saklamaya koruyup kollamqya çalışır nereye saklasa yerini beğenmez değiştirir sürekli bakmak istesede birisi görür diye bakamaz ve en nihayet onu saklayabileceği en güvenli yeri bulur tam kalbinin üstüne koyar onu sıkı sıkı sarar kaybolmasın diye . İşte sen karşıma çıktığında tam da olan buydu ve sen benim en güzel iyikimsin .. iyiki tanımışım iyiki sevmişim ve iyiki benimsin.. bunları okuyabilsen benim yazdığıma inanamazsın belki ama yerin hep en özel.

Bana mıydı o şarkı? Yorulmuyor musun beklemekten. Atik, kararlı olmalısın ki bendeki eksiklikler kapansın bir bütün olalım. Boşta olduğumdan sanırım aklımın bir köşesindesin sürekli. Bu da geçecek. Keşke daha güzel geçebilseydi.

dayanamıyorum artık. ona gelmeyeceğini bildiğim halde, ısrarla, tam 3 kez gel demek istiyorum. gelirse kendi bilir, gelmezse günün birinde pişman olur. ben elimden geleni yaptım der, bu kadar düşünmek zorunda kalmam.

fakat bu kadar ince düşünmeme rağmen bunları yapacak gücüm yok elimde.

günlerdir, bu kadar kolay mı diyorum. bu kadar kolaymış bir ilişkiyi bitirmek. gururlu olup unutmayı mı beklemeliyim bilmiyorum. eğer mesajımı okuyan bir üye varsa bir şey diyebilir mi? ilişkiyi kafasında bitirmiş bir insana yine de gel demek çok mu salakça....

canım önce ilişkinizin süresi ve neden bittiği de önemli ama bir adam ilişkiyi kafasında bitirmiş ve seni gözden çıkarmışsa ona gel demek belki daha da uzaklaşmasına neden olur ama karşısında dimdik durursan o olmadan da mutlu olduğunu hayatına devam ettiğini hissettirirsen daha kıymetli olursun bu sefer o panik yapar kendi kendine gelir en azından ben kendimde ve çevremde hep böylesine şahit oldum ama dediğim gibi ilişkinizin süresine de bağlı yada aranızdaki diyaloğa çünkü belki kendisini çekip senin gel demeni bekliyordur senden bir adım bekliyordur bunu bilemiyorum ama net bildiğim seven bir erkek sen gel desen de git desende fark etmez dönüp dolaşıp koşa koşa sana gelir gerekirse kapında köpek olur ama vazgeçmez, seni kesin anlamda gözden çıkarmışsa senin gel demen yada ağlaman üzülmen onun canını sıkıp hızla senden uzaklaşmasından başka bir işe yaramaz biraz uzun oldu ama umarım fikir verir sana her şey gönlünce olsun

teşekkür ederim. haklısın, sanırım daha fazla ajite etmemem lazım. az önce mesaj attım. bir daha geri dönmeyecekse bana söylemesini, çünkü kafamda bitiremediğimi dedim. mesaji almadı, iletim raporu yok. umarım net bir cevap verir. hep dönecek umuduyla beklerken, koca 6 günü bitirdik. en azından net bir cevapla da olsa bir daha geri dönmeyeceğini söylerse, acım biraz da olsa hafifler ve umutlarım biter. bu şekilde beklemek sanırım acı veriyor daha çok.
teşekkür ederim canım, çok hemde.

ayrıca gel demeyeceğim, attığım mesaj dolaylı yoldan bir ağız arama mesajıydı da aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…