canım önce ilişkinizin süresi ve neden bittiği de önemli ama bir adam ilişkiyi kafasında bitirmiş ve seni gözden çıkarmışsa ona gel demek belki daha da uzaklaşmasına neden olur ama karşısında dimdik durursan o olmadan da mutlu olduğunu hayatına devam ettiğini hissettirirsen daha kıymetli olursun bu sefer o panik yapar kendi kendine gelir en azından ben kendimde ve çevremde hep böylesine şahit oldum ama dediğim gibi ilişkinizin süresine de bağlı yada aranızdaki diyaloğa çünkü belki kendisini çekip senin gel demeni bekliyordur senden bir adım bekliyordur bunu bilemiyorum ama net bildiğim seven bir erkek sen gel desen de git desende fark etmez dönüp dolaşıp koşa koşa sana gelir gerekirse kapında köpek olur ama vazgeçmez, seni kesin anlamda gözden çıkarmışsa senin gel demen yada ağlaman üzülmen onun canını sıkıp hızla senden uzaklaşmasından başka bir işe yaramazdayanamıyorum artık. ona gelmeyeceğini bildiğim halde, ısrarla, tam 3 kez gel demek istiyorum. gelirse kendi bilir, gelmezse günün birinde pişman olur. ben elimden geleni yaptım der, bu kadar düşünmek zorunda kalmam.
fakat bu kadar ince düşünmeme rağmen bunları yapacak gücüm yok elimde.
günlerdir, bu kadar kolay mı diyorum. bu kadar kolaymış bir ilişkiyi bitirmek. gururlu olup unutmayı mı beklemeliyim bilmiyorum. eğer mesajımı okuyan bir üye varsa bir şey diyebilir mi? ilişkiyi kafasında bitirmiş bir insana yine de gel demek çok mu salakça....
canım önce ilişkinizin süresi ve neden bittiği de önemli ama bir adam ilişkiyi kafasında bitirmiş ve seni gözden çıkarmışsa ona gel demek belki daha da uzaklaşmasına neden olur ama karşısında dimdik durursan o olmadan da mutlu olduğunu hayatına devam ettiğini hissettirirsen daha kıymetli olursun bu sefer o panik yapar kendi kendine gelir en azından ben kendimde ve çevremde hep böylesine şahit oldum ama dediğim gibi ilişkinizin süresine de bağlı yada aranızdaki diyaloğa çünkü belki kendisini çekip senin gel demeni bekliyordur senden bir adım bekliyordur bunu bilemiyorum ama net bildiğim seven bir erkek sen gel desen de git desende fark etmez dönüp dolaşıp koşa koşa sana gelir gerekirse kapında köpek olur ama vazgeçmez, seni kesin anlamda gözden çıkarmışsa senin gel demen yada ağlaman üzülmen onun canını sıkıp hızla senden uzaklaşmasından başka bir işe yaramazbiraz uzun oldu ama umarım fikir verir sana her şey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?