Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yine bir cuma gecesi, yine " çook eğleniyooom :)))))" snapleri... Höf, Beylikdüzü'nden adamlar Taksim'e eğlenmek için o kadar yol çekiyorken, ben 10 dakikalık yolu yürüyemiyorum çünkü eğlenme motivasyonum sıfır kızkardeşlerim.

Erkek milletine yaranılmadigini bana bir kez daha gösterdiğin için teşekkür ederim.

Tanıştığımız ilk günden beri bana yalan soyledin
Bir buçuk yıl boyunca bana hikayeler anlattın
Beni kimseyle konuşturmak istemedin ama o arada meğer sevgilin varmış benden gizli
Ve sevgilin+ben+eski sevgilin üçümüzle birden takılıyormuşsun
Bana bir kez küfür ettin ama bu diğer yaptıklarının yanında çok hafif tabi
Defalarca seni başkalarıyla yakaladım
En zor zamanlarımda gözümün önünde güldün eğlendin
Vs vs

Ben bütün bunlara rağmen sırf seni kandırmamak için hayatından çıktım. Sırf i... aklıma geliyor diye seni aldatmış olmamak için senden uzaklaştım.
Üstüne bir de hakaret gördüm bugün..

daha ne kadar alçalabilirsin ki.. iyi ki i... 'ı unutamamışım iyi ki bu vesile olmuş ve ayrılmışım senden. Her şeyde bir hayır varmış gerçekten de. Bırak i... da beni sevmesin,kimse sevmesin nefretin sahtesi olmaz en azından.
Kesinlikle hakkımı helal etmiyorum keşke okuyabilsen bu satırları.

Ne kadar safmışım Allah ım..

Bir defa bile koyamadım ah kimseyi yerine..

Belki hissettiremedim ama sadece seni sevdim..

Bir rahat bıraksanız beni, içimi..
Rahatça paylaşabilsem bir şeyleri, istediğimi vaktini beklemeden yapabilsem, bir saygı duysanız, bir bilseniz kendimi bildiğimi, ne istediğimi bildiğimi, birey olarak kendi kararlarımı vereceğimi..
Senden yiyeceğim bir çok laf var bunu düşünerek konuşamıyorum.. Çevremin ağzı zaten susmaz ama başta seni düşünüyorum el mecbur.
O kadar saçma ki bu durum, beni baskılamanız kısıtlamanız anlamamak istememeniz...
Çok yordunuz beni ya valla.. Bunları size söylesem zerre anlamaz, önem vermez, duyarlı davranmazsınız, hele sen.

Sevgi neydi? Sevgi iyilikti, dostluktu, sevgi emekti..
Durursam bir daha kurtulamam..
Ziyanı yok, gülüşü yeter bize..
Yüreğim kaydıysa günah mı?..
Çamura saplansam yardıma gelir misin?..
Elini tuttum sıcacıktı, yüreği elindeymiş gibi..
Elinden tutuversem benimle gelir mi?
Seninim işte, alıp götürsene beni..

Çok guzel yaa tam da duygularim içimden geçenler evet iste bu.. İçimde birşeyler koptu bu yazilanlari okuyunca iste tam da Asya, nin olduğu yerdeyim. Ne gidebildim ne kalabildim. Ama veda etmek zorundaydim ettim de..

Belki bir gün denk gelir su yazılanları okursun... Öyle ya dünya garip yer, olmaz dediğimiz ne varsa olmuyor mu? Seni kendimden çok sevdim belki de yaptığım tek hataydı, benim de ufak da olsa hatalarim vardı kabul. Sen bu yazılanları okuduğunda, ben senin yakinindayken uzağında olacağım ve mutlu olacağım, sen de ol lütfen... Bir gün bu yazılanları okudugumda, ben guluyorken sen aglayacaksin geç çok geç artik... Biz olamadık senle, belki de ikimiz icinde en iyiysiydi. Tek bildiğim var o da; sen kaybettin SEEEN!!!

O dediğin işi herkes yapamıyor ve çok stresli diye zaten çok aranıyor ve işe alınması çok zor değil.
Ama ben ya-pa-mam, normal hayatta bile sevmiyorum telefonla konuşmayı.
Yahu merak etmeyin elbet bir gün kurtulacaksınız benden.

Ama ben o fotoğraflara bayıldımmm özellikle kız kardeşinle olana.. resmen kendimi gördüm

Neden aklımdan cikmiyorsun be adam neden?? Defol git artik aklımdan da kalbimden de..

Bana muhalefet olmak için elinden geleni yapıyorsun, kendin çalıp kendin oynuyorsun.
Kendi kendine kafanda kurup yanlış algılayıp sonra sinirleniyorsun.

Hasta olmam bile sana bağlı, sen ne diyorsan o, hı hı

Senin ben de çok birikmişin var, o yüzden gösterdiğin en küçük terslikte sinirimi daha çok gösterebiliyorum.
O an ki konuya değil, geçmişle beraber topluca. Tek bir konuya bağlama.

akşam 7 de kızımız uyuduktan sonra yorgunluğumu göğsüne yatıp kalp atışlarını dinleyerek atmaya bayılıyorum.Sonra uyuyakalmaya.Sanırım seni çılgıncasına seviyorum sana hala aşığım çok yakışıklısın len

uzak mesafe ilişkisine bir daha girmem. yok bir şehir ötesi bile insanı yoruyor. duygusal açıdan mahvediyor.
sabahtan beri seni merak ediyorum acaba başına bir şey mi geldi yoksa benimle konuşmak mı istemiyorsun ya da müsait mi değilsin anlayamıyorum. artık yoruldum bu şekilde seni beklemekten. hiçbir şey yapmadan sadece sesini telefonda duymak için nasıl sabırsızlanıyorum. insan mesajlarıma bir karşılık verir. müsait değilim der. sanırım ben senden daha düşünceliyim bu konuda. beni o kadar yordun ki. bana güvenmemek konusunda haklıymışsın. sabırsızım ve düşüncesizlik yapan insanları istemiyorum ve terk ediyorum. haklıymışsın. artık üstüne düşmekten sahiden bıktım. ilgisiz davranacağım. taktik uygulayan kızları kınardım ama şimdi onların laflarına geldim.

yazar bağlanmayacaksın demiş ama, ben de süründüreceksin diyorum. sahiden karşındaki insanı kendine bağlamak istiyorsan ilgisiz gibi davranıp süründüreceksin. artık senin üstüne düşmüyorum.

bana bağlanacak kadar sevmediğini de biliyorum. sadece emek vermek istedim. belki bir gün beni sever dedim. kişiliğim gereği biraz şakacı, güldüren biriyim. acaba ondan mı kimse bana bağlanmıyor. ya da ben terk ettikten sonra neden pişman oluyorlar onu da anlamıyorum. ne diyim. umarım karşına soğuk nevaleye benzer biri çıkarda görürsün gününü. :)

bunları sana yazsaydım, bana hemen neden bunları konuşmuyorsun da yazıyorsun derdin. şu telefona az baksan zaten konuşacaktım bunları. ama artık ilgisiz davranacağım. senin bana davrandığın gibi.

seni buraya taşındıgına pişman edicem. burnundan getiricem hayatı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…