Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o kadar aradım seni, mesaj attım. saat kaçtan beri müsait değilsin anlamıyorum. ya da ne yapmak istiyorsun yemin ederim anlamıyorum. bitti artık. yoruldum. hani derler ya kadınlar kafada bitirir ve artık geriye dönülmez şans verilmez. bitti artık. yoruldum. uzun mesafe ilişkisiydi, beni yordu üzdü, resmen çoğu vaktim seni beklemekle geçti. düşüncesizdin son zamanlardır. seninle en son 2 gün önce buluştuk. sadece eve varıp varmadığımı merak ettin ve bu kadar. 2 gündür ne arıyorsun ne de mesaj atıyorsun. ne kadar düşüncesizsin, şu an ağlamak üzereyim resmen, ama bitişine değil, beni önemsemeyişine ağlamak üzereyim. hiç mi önemsemedin, insan bir kere de olsa müsait değilim der anlarım da bu yaptığın nedir anlamıyorum. ne çeviriyorsun sen. anlayış anlayış nereye kadar yıprandım artık ya bir daha olmaz. bugün saat gece 12 yi geçti. hakkını kaybettin artık. umarım pişman olmazsın çünkü artık şans vermeyi düşünmüyorum. ben büyük bir risk almıştım aramızdaki saçma mezhep ayrımını bile bile. ama üzülüyorum şu an. değmezmiş hiçbir şeye.

sanırım bir insanla sevgili olmadan önce tüm ısrarlarına rağmen ilk önce arkadaş olacaksın ve iyi tanıyacaksın. çünkü sevgililik süreci sadece vaatlerden oluşur. vaatler ise bilirsiniz olmayacak şeyleri söyleyerek umut vermek demektir bir nebze, gerçek olmazlar çoğu zaman, bir insanı iyi tanımadan önce bırakın evlenmeyi sevgili bile olunmamalı. yoksa acayıp yıpratıyor.

Sahiden mi ? Hepimiz aynı denize kulaç atıyoruz halbuki..

Divaneyim divane günlere gün eklerim
Güldürmedin yüzümü hep ağladı gözlerim
Ağlamak bir şey değil yaktı beni sözlerin
Yaktı beni sözlerin

ah be kocacım neden bıraktın beni neden ? annen ablan bu kadarmı beynini yıkadı ? aşkım derdin avuçlarımın içini koklar öperdin,ölürüm karıcım derdin,,,6 aymı sürdü ölümsüz aşkın ? nasıl inandın insanlara nasıl sen bilmiyormuydun benim iyi niyetlerimi ? nasıl görmezden geldin canım kocam...aşktanem derdin,aşktanen her gün ağlıyor tanımadınmı sen hiç karını,nasıl kondurdun ailenin bana söylediklerini ? neden sahip çıkmadın aşktanene....bakmaya kıyamadığın o gözler her an her saniye ağlıyor ,sana, bana beni bırakıp gittiğin yalan aşkına..............

Sizin, insanların yüzünden evlenmekten soğuyorum, yalnız başıma rahatça yaşayım yanımda canımı sıkma ihtimali olan bir Allah'ın kulu olmasın istiyorum böyle anlarda, hatta başka ülkeye kaçabilirim, evlenirsem bile kaçayım istiyorum da, bakalım.

Son düzenleme:
Tam psikologluksun bir kabul etsen! Ama olur mu hiç sen süpersin sen harikasın sen daima haklısın hepimiz deliyiz(senin tabirinle).

1.5 ay oldu, hic de korktugum gibi olmadi be.
Cok etkilenip uzulur muyum, eksiklik hisseder miyim, pismanlik vs yasar miyim diyordum da... Yok be. Demek ki gercekten de buz gibi sogumusum bir kere. Coktan asmisim o uzuntu evrelerini. Seninle gorusurken daha cok uzuluyordum neticede, ilisigimi kestigimden beri oh diyorum yani.
Su aralar heyecandan ve sabirsizliktan geberiyorum. Surda en sevdigim sehirde olmama kalmis 28 gun. Yeni yila orada, sevdigim insanlarla cosku icinde girecegim, o sehri her gun dolu dolu gezecegim gunler yakin. Degil sen, feristahi gelse keyfimi, heyecanimi kaciramaz ki artik. Ya sen, ne alemdesin acaba? Ne benim arkadasligimi, ne verdigim degeri ve sevgiyi haketmistin sen. Iyi ya, kendi hakettigin insanlarla gez, ya da kiymetini bildiklerinin. Surekli sikayet ettigin insanlarla takilmaya devam et, onlarda ara sevgiyi de degeri de, arkadasligi da artik, ne diyim.
Seninle gorusmedigimizden beri hayatim o kadar yolunda gidiyor ki. Hersey planlandigi gibi isliyor, hersey yolunda. Bir senin davranislarin vardi golge gibi hayatimda. Seni hayatimdan cikardim, artik sorun kalmadi. Kendi fesatligini kendin cek artik.

Şimdi ben bu kısmı çözemedım:
Dün gece facebooktan arkadas olarak ekledın
Profılıne bakarken ne haltlar yedıgıne bakacakken de pat baglantı koptu
ve kayboldun yanı engelledın sanırım..
Sen kadar dengesız bı salak ömrumde görmedım ..
Ama oltaya gelıp de sana bunu sormayacagım bıle...
Hıcbırseye degmezsın...
Arkadaslarıma evlılıgımızın nası bıttıgını anlattıkca daha tıksınıyorum senden...
Bu evlılıgın tek kar'ı benım masum bebeğim..
Hepsı bu..Herşeye değer..Ve ben yetıstırecegım ..Cok memnunum ..

yuvamı yıktın ,seninde ocağın sönsün görümce

Nasıl da özlemişiz birbirimizi sanki bir yıldır görüşmüyor gibiydik.

sana bunu kaç kez söylemiştim billmiyorum ama bencilsin ve mutlu olamayacaksın. bana her defasında da seni bu kadar tanıdığım için, seni bu kadar iyi analiz ettiğim için bana sinirleniyordun. doğru bilmişim. bencilsin bencil. tıpkı bir ayı gibisin, senin için sadece ailen önemli ve onları sahipleniyorsun. başka kimseyi sahiplenmiyorsun. tıpkı benim babam gibi. babam da kendi ailesini sahiplenirdi ve bizi aileden görmezdi. tıpkı babam gibiydin. onun gibi bencil ve sinirli. o kadar ailesine düşkün ki kendini bile unutan. kendi mutluluğunu ailesine tercih eden. saygı duyuyorum sana. ama tıpkı bir ayı gibi, ailenden başka kimseye ne güveniyorsun ne de sahip çıkıyorsun.

Kendi çocuğuna dövüp kızan baskı kuran insan bir başkası benzer şeyleri yaptığında "eğitim ailede başlar" diyebiliyor ya, hayret gerçekten. Senin çocuğun deyince dinlemezsin bile.

açıklama yapmaman beni hayretlere düşürüyor. bunu herkesten beklerdim ama senden beklemezdim. artık bir şeyleri toparlamak imkansız ama en azından bir şey de ve tamamen bitsin. kafamda bitti, güçlüyüm, sensiz de yapıyorum. ama hala bir yanım sende. bunu yapman haksızlık. bu şekilde yaptıkça senden daha çok soğuyorum. keşke böyle soğuyarak unutmasaydım seni.

Ya sabır.. Söylemezsem sinirim devam edecek söylesem tartışma ihtimali var oyhh...

çok sinirliyim...çok... safın biriyim. aptalım. duygusalım. mantıklı biri olmama rağmen şu an mantığımı ezdim, toprağa gömdüm allah rahmet eylesin dedim.

Dilerim sadece alınganlık yapıyorumdur(sanmıyorum ama).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…