Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen ne yapıyorsun ya?
Bu ne kadar gereksiz, ne kadar salak bir davranış oldu!
Sadece 1-2 saat beraber vakit geçirmişliğimiz varken, gerçekten bana alındın mı?
O kadar mı etkilendin? =D

İstersen o aletini kursa bırakırım, beni görmeden gelip alırsın.
Aptal mısın nesin ...

Yalnızca uzaktan izliyorum seni, varlığımı bile hissettirmeden. Ben hala gün sayıyorum henüz dönmedin ki sen.

Gözlerimin içi gülerek yaşamama katkı sağlayan bebeğim, sen çok mu yoruldun şimdi...? =))
Bana çok deli romantik hayaller kurduruyorsun. =))) =D Hiç bilmediğim şeyleri yaşıyorum.
Yeni tadıyorum hepsini; koca kız olmuşum amaa kimse böyle hissettirmemişti bunca vakit.
Keşke benim yanımda dinlenseydin şu an. Seni öyle güzel severdim ki.
Dırdırım da yok. Sadece huzur, mutluluk verirdim sana.
Belki bir gün bunları gerçekten yaşarız. ^.^ Sevimli aşkım. =)
Yaşamasak da yaşamayız işte bilemedim. Neyse...
Önemli olan şimdiki düşünceler ve duygular.

Üç tehlike! Aşırı güven saygıyı azaltır, sıradanlık küçük görülmenize yol açar, işgüzarlık da bizi güzel bir av haline getirir. Saçmalayıp insanları kendimize güldürmeyelim ...

Bugün neredeyse sana trip yapıp kavga cıkaracaktım ama tutabildim kendimi

Artık ağır bir kavga daha yaşayacak mecalim(iz) yok

Uykundan bile kıskanıyorum seni adam

Bugün yol yorgunuydum o yüzdendi suskunluğum. Yarın ama susmam şimdiden anlaşalım.

Kızkardeşlerim, kalbinizin dökülen parçalarını kendiniz toplayacaksınız, umutlarınızı yine kendiniz yeşerteceksiniz, yaşama motivasyonunuzu yine kendiniz bulacaksınız... Yaralarınız başkalarının kendi haline şükretme ve daha iyi hissetme kaynağı çünkü, insanlar inceliksiz ve cesaret kırıcı.

Sen yüreğinin sesini dinleyenler densin ve biliyorsun
as olan yürektir.
Yürek sesi ne bilmeyenler, ya da bilip
de duymayanlar acıtsa da içini unutma; yaşadığın
sürece o yürek var olacak seninle birlikte.
Sen yeter ki koru yüreğini ve yüreğinde taşıdığın sevda duygusunu.
Elbet bitecek güneşe hasret günler.
Ve o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler
değil, güneşin çiçekleri dolduracak yüreğini.

Ya bunda bile seni düşünüyorum ya, ne kadar kötü bir şey yaptığını bilsen keşke.
Bunda bile sonradan senin tarafından gelecek lafları düşünüyorum, her şeye bir kulp bulup azarlar yerersin, bu şekilde utandırmam zor seni, çünkü lafın hazır olacak
Kafamın dikine gidesim var.

Şimdi bu iş olursa, sonra senden duyacağım lafları tahmin edebiliyorum, seni tanıyorum, bir yandan da bu yüzden canım sıkılıyor.
İşine gelmeyen, sinirlendiğin bir konuda bunu kullanacaksın bana karşı, yine haksız ithamlar duyacağım.
İnşallah yapmazsın, çünkü sırf bu lafları işitmemek için çıkarım, kendi başıma ararım tekrar, yeter ki sus diye canım sıkılmasın diye.
Ha ama bunu yaptığım zamanda lafın hazır olacak; "Zaten istemiyordun hiç, bahane ediyorsun beni."
Çünkü hiç bir zaman haksız olmazsın sen, hiç bir zaman yanlışlarını kabullenmezsin, üste çıkmak için uğraşırsın devamlı.
Büyük patlamam ne zaman olacak acaba? Kendi haklılığın uğruna benim üstüme geliyorsun devamlı.
Daha belli olmayan bir şey için neler düşündürtüyorsun bana hale bak, beni nasıl etkilediğinin, kırdığının hiç farkında olmayacaksın heralde.
Ben olanı söyledim daima, içimden geldiği gibiyim. Ama en yakınım olan sana bir türlü anlatamadım derdimi, kırmaktan yorulmadın.

Unutulanlar unutanları asla unutmazlarmış

saf , katıksız , gerçek bir odunsun Kocacim . . . Gereksiz ve abartılı derecede tekrarlayan şakalarından Bıktım . . Sana duyduğum sevgiden ötürü Sürekli Seninle olma arzumdan da , Beni anlamayan o kararmış kalbinden de uzaklasmaya Ihtiyacım Var . Sevgini hissedemiyorum . Hele bu Gece kırdığın ve düzeltmedigin o büyük pottan Sonra . .

Senin bana verdiğin huzur başka hiç bir yerde yok aşkım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…