Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok yok biz anlaşamıyoruz.
Ve bu yüzden ben bitirmek istiyorum artık.
Ama bunu nasıl söyleyeceğim sana?
Çok zor bir şey. =(
Nasıl üzülmemeni sağlarım? Öyle bir yol yok galiba. Bitişler her türlü üzer insanı.

Aynı toplum bana değersizlik hissini de aşılıyor, böyle değersiz ve mutsuz hissederken bir çocuğu nasıl yetiştirebilirim kızkardeşlerim?
Degerini tiplumun belirlemesine izin vermesen o zaman
Seni sevenler de var [mesela ben ] beraber bi tiplum olabilirz enin icin shdhh
ama cidden yaw kendin zaten degerlisin baskasinin ne dusundugu surekli degisken bisey iyi davranirsan iyisin kotu davran bi kere kotusun..onun icin baskainin fikirlerine baglama bence degerini

Kendi yanlışlarınızı karşısındakine yüklemeyin.
Ben normal ölçülerde önemsediğim için istiyorum bunu, varsa var yoksa yok orasını sonradan düşünürüz, büyük bir şey olmadıkça endişelenmem ama gerekli kontroller de olmalı bana göre.
Siz evham yaptığınız için ben bir şeylerden, kontrollerden bahsedince bana sataşıyorsunuz, korkan sıkılan sizsiniz

Yahu kendi fikrinle benim fikrim bir, ama kendinize yandaş arıyorsunuz ya "gönül ne dedi bak" diye herkese anlatıyorsun, kendi fikrini söyle üstün körü benimkini de söyle geç, öyle bir bahsediyorsun ki yanlış anlaşılmaya müsait. Sanki başkalarına laf atıyormuşum gibi hava yaratıyorsunuz. Bir şey söylemeye gelmiyor size.

Strese girdim bu konuyu düşünmekten. =(
'Artık görüşmek istemiyorum' demek çok zor bir şeymiş. Uzun zamandır içinde bulunmadığım bir durumdayım.
Bunlar aklımdan geçerken seninle iyi bir şekilde konuşmam haksızlık oluyor.
Onu da biliyorum. İçim başka, dışım başka =((
Nasıl böyle devam edeceğim bilmiyorum.

Ne olurdu lan biraz insan olabilseydin? Bu neyin egosuydu, neyin kompleksiydi, neyin ezikligiydi sendeki ki "evet, boyle boyle hata yaptim" diyemedin? Kendine toz kondurmayan, ama insanliktan nasibini de alamamis bir zavalli insanciksin sen. Ozur dilemekle, hata kabul edip telafi etmenin erdemlik degil asagilanmak oldugunu dusunen, sadece "yazik" diyebilecegim birisin. Senin gibi bir insana deger vermis olmaktan utaniyorum. Senin karakterin icin sana sadece aciyorum. Sen olmak istemezdim. Keske su burnun biraz yukardan inse de, oz elestiri yapip biraz kendini gorebilsen. Ne mukemmelsin, ne de vagecilmez. O tavirlarinla ne kaybettigini anlayabilsen, ve hatta birseyleri nasil telafi edebilirim diye dusunebilsen... Inan senin cok yararina olurdu biraz oz elestiri. Ama senden bu kadarini beklemek hata olur. Kahretsin, okudugum o konu sana olan hincimi deprestirdi yine.

Ne işin var orda, hep bi doğumgünü, hep bi ortamcılık. Gelsen şurda otursak, iki demli çay içsek, yanıp sönen yılbaşı ağacının ışığında.

Ziynet Sali'ye bir laf soktum twitter hesabım üzerinden. Aslında laf ta sokmadım onun duyduklarından dökülenleri yazdım. Türkiye'de köpek gibi para kazanıp yatırımlarını İngiltere'de yapmasından bahsediyordu. bunu yazdım menajeri hemen hırladı .....

"tamanen uydurma,yalan yanlis bi Haber.arastirmadan asilsiz bi habere boyle yorum yapmak yalan'a ortakliktir :-("

hoşt lan dana.... kulaklarımla duyduğuma mı inanayım sana mı ?

Buradan kazanıp İngiltere'ye yaltırımtaklana bana anlatma ....

yaltırımtaklana özel bir kelimedir anlayana tabi ...

Sana karşı bi şey hissedemiyorum artık. =(
Ama bunu söyleyemiyorum ki.
Bi şey olsa da, o bahane ile bitti desem keşke. =/

Evet korkağım. Kırmamak için farklı yollardan halletmeye çalışıyorum.

Şimdi ne cevap vereceğim sana? =(
Çok üzgünüm böyle olduğum için.

yemin ediyorum kafam corba gıbı
gercekmi degılmı ayırt edemıyorum
butun parcalar bırbırıne uyuyo ama
sonunda olmazsa üzülmekten korkuyorum....

Ben senin uykulu uykulu sesine kurban olurum =)
Kırılmayayım diye uykum geldi de diyemiyosun bebek gibisin ya =)))
Buluşunca o güzel yüzünü nasıl öpücüklere boğuyorum bak! =D

Yav canim arkadasim, sen Ingilizce pratigi yapacan diye ben butun gun "haw are you? fine and you?" muhabbeti mi yapacam yaw? Bildigimiz Turkce'den lafin belini kirsak ya kardes! Surda yilda bir gorusuyoruz, ettigimiz muhabbete bak ya la.

Hadi artık olmuyor de.
Bitirmek istiyorum de.
Benden soğu. Bu şekilde devam etmesin.
Arkadaş kalsak nasıl olur? Olamaz di mi?
Sürünmek olur bu.
Özür dilerim. Ama yapabileceğim bir şey yok.
Dün gece çok farklıydı oysa. Şimdi yine b*k gibi hissiyatlar mevcut.
Sabaha ne olacak bakalım. =/
Her bitiş yeni bir başlangıçtır unutma.
Güçlü olalım. Üstümdeki yük kalksın.

Küçüklüğümden beri hayal ettiğim eş aslında senmişsin.
Onca sene öncesinden hayatıma girmişsin. Farklı yollara gitmişiz ve 5 sene önce yine kesişmiş yollarımız.
İyi ki tesadüfen karşılaştık. Şimdi beraber devam ediyoruz yol almaya.
Seni seviyorum adamım.

Tüm fotoğraflarını da sildim.
Bu geçiş sürecinde, hiçbir şey tam değilken ilişki yaşamaya tahammülüm yok.
İnanılmaz bunalmışım da farkında değilmişim.
Yalnızlık çok ama çoookk güzel ya.
Daha bi şey diyemedim sana ama şimdiden mutluluk sardı beni.
Artık 'napıyosun, kiminleydin bugün, napıcaksın, günaydın, iyi geceler' diyen biri olmayacak. Yuppiiii!!!

Ama bir süre sonra bunları da çok özleyeceğime eminim.

Çelişkilerle doluyum. Süreklilik ve sabitliğe katlanamadığım gerçeği dışında hiçbir şey net değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…