Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bazen kızıyorum sana istemeden olsa nerden çıktın karşıma diyorum ama bazende hatta çoğunlukla sonucu ne olursa olsun iyi ki çıktın karşıma, iyi ki tanıdım seni diyorum ve bana yaşattığın tüm duygular için teşekkür ederim.

SENİ SEVİYORUM hemde deliler gibi ki ben bunu hiç hesaba katmamıştım !!!
sende beni seviyorsun biliyorum en kötüsü de bu ya

malesef bildiğim bir konu daha varki sen ve ben asla ''biz'' olamayacak olmamız ...

ve bunları buraya senin okuma ihtimalin olsun veya olmasın benim bunları buraya yazma amacım şu an seni ne kadar çok sevdiğimi geriye dönüp baktığımda veya okuduğumda hep tatlı bir gülümsemeyle hatırlamak isteyişimdendir.

Bende hep AŞK olarak kalıcaksın; GÖNÜL EŞİM ,KEŞKEM...
SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIM ve hep gizli olarak seveceğim .Bunları zaten ikimizde biliyoruz sana olan sevgimin aşkımın yazılı hali olarak duygularım burada kalsın istedim . UYUZUM

bazen insanların mutluluğunu kıskandığımı farkediyorum
aslında benm mutlu olmak için önümde sebebler çokken genede bu duygu yu yok edemiyorum içimden

Ben sana degil, eski, guzel, mutlu, bir daha gerceklesemeyecek olan anilarimiza agladim.

O bunu yaptı, bu bunu dedi, falanca şunu demek istedi, bundan dolayı böyle yaptı bilmem ne bilmem ne..
İçim şişiyor.

Beni ne çok kestiniz bugün öyle. =)
Ama diğerleri değil de seninle bir şeyler yaşanacak gibi geliyor bana bilemedim.

Sadece dudak makyajı ile ortaya çıkan etki zaman zaman muazzam oluyor.
Liv Tyler'ın gençlik halleri zamanındaki gibi. Duru, masumiyet kokan bir görüntü.
Aynı zamanda çok çekici. ^.^

Bu kez Türk kahvesi benden. =)
Muhabbetime güzel güzel eşlik etmesi senden.
Sabırsızlıkla beklediğim buluşmalardan biri bu da. =)

Yine bir numara mı var bu işte? =)
Ama ben yemem ki. =))
Nasıl istiyorsan öyle davran. ^.^

katiline aşık olma durumunu mu yaşıyorum ne?
numaranı sildim, aramıyorum. son sözlerimde bile beni aramamanı belirttim. yine de ben hala seni bekliyorum ya da bilmiyorum ne istediğimi. çünkü arasan ve şans istesen ben seni affetmem. affetsem bile seninle görüşmem yalan söylerim, imkan yaratmam seni görmek için tekrardan...
her neyse, senden soğuyorum. hak etmedim bunları.
seni reddediyordum. neden o gün gözyaşı döktün, ben samimiyetine inandım ama aslında sen timsahtın. son günde bile bana değer verdiğini dedin ama beni 3 gün boyunca aramayan sendin. üstüne üzüldüm diyordun. sende hiç insaf kalmamış hiç. ve ben hala seni özlüyorum!!! ama merak etme unutuyorum da seni. karşıma senden daha iyi biri çıkacak. senden soğuya soğuya unutacağımı tahmin bile etmezdim... işte sen busun... o yüzden seni kimse sevemeyecek ve yalnız kalacaksın. ki eğer bana yaptığın gibi başkalarına da bunu yapacaksan umarım tanrım seni yalnız bırakır da kimseyi beni üzdüğün gibi üzmezsin. çünkü ben çabuk atlattım ama bir başkası benim kadar çabuk atlatamaz bu yaşananları.

İnşallah sizin yüzünüzden başıma bir şey gelmez!

Benimmm aşşkkımmm senin hassaslığını yerimmm!! =D
Yengeç burcu erkeği olmanın etkisi mi bu? Burca bağlamamalı di mi?
Eskiden böyle değildim diyorsun zaten sen de.
Bu aşkın etkisi öyle değil mi? =)
Ben de seni çok seviyorumm.

Hayatımın tek anlamı sensin biricik Aşkım iyiki varsın iyi ki aynı yastığa baş koyuyoruz buyuk bebeğim seni seviyorum tek eksiğimiz meyvemiz inşallah birgün olur !!!!

Siz bizim kadrolarımızdan ne istiyorsunuz kardeş ?
Hayır,ben okuttum sanki zorla.
Önüne ben taş koyuyorum sanki.
Sistemi değiştiren,açıktan alım yapan da benim zaten.
Bana da 4001'den tercih hakkı verilmiş.Neden kullanmayayım ?
Alakasız bölümüne bugün formasyon verilse hicviyeler düzdüğün öğretmenliğe koşarak gidersin.

etek giydim popom belli olur diye
neden gözüne soka soka kıskandırıyormuşum?
ne sanıyorsun bayım sen kendini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…