Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. Gözlerimin içi gülüyorsa sebebi sensin

Hepimizden nefret ettiğimi bildiğiniz halde yapmacık tavırlarınız egomu daha da alevlendiriyor.Hoşt!

nasıl tırstın ama işgüzar
ciddiye almadığın insanları sonra beğenmende takdire şayan.

Artık içimdeki her şeyi döktüğüme göre ne olacaksa olsun.

Resmen iftira atıyorsun. O kadar çok günahımı aldın ki, neyse...

''Hayatımın kadını, seni eşim yapacağım.'' demiştin.
Bir gün geçmeden çekip gittin.
Bu kadar mı kötü bir 'eş'tim senin için.
Biz koca bir 'hiç' miydik?

Aslında ne kadar tatlı çocuksun ya.
Gerçi 30 olacaksın, çocukluğun kalmadı. =)

"Seni çok seviyorum." cümlesini vurgulu vurgulu tekrarlayıp ılımlı yaklaşmana bittim.
Hatta özledim bile şimdiden seni.

Eğlenmeye nereye ve kimlerle gittin acaba ... Aiiiyy neysee...

sen oyun bagımlısı oldugun ıcın bende kendıme ugras bulmak ıcın buraya uye oldum .. belkı artık sende bulamadıgım muhabbetı burda tamamlamaya geldım..
beraber ıse gıdıp geldıkten sonra ben yemek hazırlarken ev ısı yaparken kendını oyalıyorsun sanıyordum ama ..
artık senın dunyan olmus...çay getıryorum soguyor yuzume bakmıyorsun..aılenın karısmasından bıktım..ama sen kabul etmıyorsun..hep sen haklısın ..ve bencıl..fakat rahatsız degılsın...soyledıgımde ben abartıyorum ve bana rahat batıyor da ondan boyle yapıyorum havası verıyorsun...delı mıyım acaba ben olmayan seyler hıssedıyorum..
evt yapmak ıstedıgın sey benı delırtmek zaten ..:)
arkadaslarımdan akrabalarımdan o kadar uzaklasmıstım kı ask sarhosluguyla ayılınca etrafımda kımse kalmadıgını goruyorum..
yazınca kendıme acıdım..
ama hayat devam edıyor..

Benim sana yaşattığımı sen de bana mı yaşatmak istiyorsun?
O yüzden böyle davranıyorsun di mi?
Sinirlerim bozuldu. Çok seviyorum seni.

Her lafımın peşine düşme
dün misafir çok severim deyip
bugün misafir sevmiyorum diyebilirim Allah Allah napym ahahaha
ondan sonra utandırıyorsun beni
sen her konuda sabit duygulara mı sahipsin ki cıkcıkcık
ne söylediğime nereye baktığıma kadar üzerime yoğunlaşmana kılım
her hareketim bakışlarının altında yahu

Sen hayatımın ıcıne ettıgın yetmezmıs gıbı bı de bana mı sayıp sövdun pesss...Buldumcuk olmussun bırını bulunca ama naparsan yap umrumda degılsınızzz...Yenı boşananan adama yapısan kadından da,bosanır bosanmaz kendını bı kadınla avutan salaktan da bı halt olmaz..heyecanla ızledıgım bı dızı gıbısınız sezon sonunu beklemekteyım...Ha bı de su kızımı alıp da uclu evcılık oynama kısmına gelınce sızı ben biiiippppp......

beni de takibi bırakmışsınız KK olarak demek o sizdiniz, çok alındım

Canım oğlum benim ..inşallah herşey geçicek düzelicek ..
Büyüdüğünde tatlı sohbetlerimiz olacak bunlar

Şimdi aklıma geldi, inşallah söylediklerimi üstüne almamışsındır.. Şu "benden hoşlanıyor da ondan yaptı/söyledi" havalarına giren tiplerden değilsindir umarım, çünkü alakası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…