Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nasıl geçiyor vaktiniz?
Muhabbetiniz nasıl?
Şu andaki ortamını çoookkk merak ediyorum.
Bir de adamın karısı güzel mi?
Eğlen, mutlu ol sen, bakalım neler olacak.
=)

Sabrediyorum, susuyorum ama patlayabilirmişim gibi geliyor şu günlerde.

Ne yapsam ki?
Akıllıca davranıp beklemek mi lazım yoksa duyguların etkisiyle sövüp saymak mı?

Benim tatlı mutluluğum, ufak pürüzleri ve engelleri birlikte aşıp Allah'ın izniyle geleceğe yönelmeyi istediğim sevgilim. Her zaman ki umudum ol.

Beni bir yabancı gibi görmenin bu kadar zor olduğunu sanmıyorum
Ben sizi öyle görüyorum, aynısını yapabilirsin.

Sen başkası için bir şey yaparken başına bir şey gelirse kim için yapıyorsan onun suçu, başkası senin için bir şey yaparken başına bir aksilik gelirse onun suçu.. Biz aynısını söylesek başına kakıyor oluruz...

Bazı şeyler söylenmeden de yapılabiliyormuş değil mi ?
Geç oldu ama olsun.
Anladın ya, bu da yeter.

İnan ki umrumda değilsin, çalı süpürgesi gibi saçlarını fönleyip feyse fotoğraf atıyorsun ya çok sosyalim imajı çizerek, ben burdan gülüyorum sana. Çakma sarışın, Kibariye kılıklıÇünkü sen benim gözümde hiç bir vasfı olmayan asalağın tekisin. Bana tembel diyorsunuz ya hep beraber dedikodu yaparken , ben evde otururken senden daha çok çabalıyorum hayatım için. Senin yaptığın ne, sülük gibi ona buna yamanmak... Benden uzak ol, biz mutluyuz merak etme Sen bizle uğraşırken kimbilir sen neler yaşıyorsun. Dışarıya hiç sır vermezsiniz tabi. Ama biliyorum ki mutlu değilsin.

farz ediyorumki okuyorsun bunları
sana diyeceğim okadar şey varki allah senin belanı versin saçımı sana süpürge ettim geberrr gençligimi yıllarımı mahvettin inşallah bidaha evlenirsinde beni ararsın ozaman. inşallah kendi ayaklarının üzerinde durduğum günü görürsünd çatlar patlarsın ve bende senden daha iyi bir hayat geçiririm aminnnnnnnnn

Niye her şeyi üstüne alınıyorsun, sana söyleniyormuş, suçlanıyormuşsun gibi, sürekli bir suçlu psikolojisindesin.
Diyorum ki sen sorunca biz bilmiyoruz yok öyle bir şey dediler demek ki haberleri yokmuş diyorum, sadece "söylenmediğini, demek ki söylememeleri gerektiğini düşündüklerini" vurguluyorum. Sen ben söylemedim ki bir şey, sordum sadece diyorsun. Sana bir şey demiyorum ki? Karşındakini sen böyle suçluyorsun asıl sürekli...

Sen ne b*k yiyorsun orada?
Bana ne gibi saçma salak bahaneler sıralayacaksın???????
Az kaldı. O gün bi gelsin de!
Sonra herkes kendi yoluna gidecek muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…