Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Uzun zaman oldu..İçimde hala bir yerleri kanatıyorsun zaman zaman, ama nerden sızıyor o kan kestiremiyorum..Nasıl bir yara açtıysan artık, sandığımdan ya da hissettiğimden daha büyükmüş.

Galiba biraz yoruldum artık insanlardan,ondandır bu kaçışlarım

Sizden o kadar nefret ediyorum ki tarifi mümkün değil

Hakkımı helal etmiyorum!
Döktüğüm her damla gözyaşı için
Sabaha kadar uyuyamadığım her gece için
Umutla geçmesini beklediğim yıllar için

Sizin için yaptığım her şey haram olsun

Son düzenleme:
ahh beee keşke akşam yukarı çıksaydın da ağzına s...... bir güzel kırsaydım kemiklerini sana söylediklerim az bile çok kaldırmışlar bir tarafını defolup gitsen de apartmanda huzur bulsak

Icim icime sigmiyor ve ben böyle hissetmek istemiyorum kesinlikle

Kesin karşımdaki haklıdır anne dimi, istemli/istemsiz bana muhalefet olma isteğin nedendir? Ben o insana yumuşak davransam bu sefer de kızardın bana.
Bir de neden devamlı yanlış anlaşıldığımı çözemezken sen de beni yanlış gösteriyorsun kendi abartı ve evhamlarınla...
Garip insanoğlu.

Çok değer verdiğim, yakınlık duyduğum insanlardan niye bu kadar zor kopuyorum.
İlla sabrımın taşması mı, son raddeye gelmem mi lazım özlememem, aramamam için.
Büyük kırıklıklar mı yaşamalıyım tam anlamıyla rahatça gidebilmem için.
Bir anda aklıma geliyorsun, bir anda geçmişi, seni özlüyorum. Bu hiç hoş değil.
Çünkü yanlış bir şeyler, uyumsuz, benim kabullenemeyeceğim sevmediğim şeyler var.
Ama istediğim taktir de iyi şeyler baskınlık gösteriyor hala, bu durumu yaşadığıma göre..
Hayır ses etmeyeceğim yine de...

Sanki bi haller var.
Gerginleşiyor muyuz?
İş gezisi olduğu için bir şey söylemiyorum.
Belki herhangi bir günde olsaydı da demezdim gerçi tek kelime.
Bilmiyorum boşuna mı bu hislerim ama seni çok seviyorum ve çok özledim.
Buna eminim işte.

Bebek gibi yüzümün fotoğraflarını özenle kolaj yapıp yolladım da bi giremedin whatsapp'a. =)
Bakmalara doyamayacağın birkaç parça daha olacak elinde.
Tatlılar tatlısı adamım. <3

Yalancı değilsindir umarım, sana göre ufak şeyler bana göre yalan olabilir
İnsanları kandırmak, denemek, küçük oyunlar vs. gereksiz yalanlardır benim için.
Gerçekten beyaz yalan diyebileceğim çok çok az şey var.
Küçük gereksiz yalanlar ayrı bir mide bulandırıcı geliyor bana zaten..
Çünkü gereksiz...

Sinirlendim yine yahu.
Kapıda görünce sarılırmış bana, peh..
Hadi sarılacak diyelim; sarılır tabi beni aptal yerine koymaya çalışan kendileri, onlar için ne sorun olabilir ki!
Ayrıca kimse kimseden sorumlu değil. Kimse yüzünden olmadı.
Yüz kere söyledim yine söylüyorum; davranışlar kişiye ait ve dost dediğin böyle yapmaz!
Biraz fazla iyi niyetli olabilirim, ama aptal değilim. Kimse kusura bakmasın.
Beni son raddeme getirsinler bir de hala benden bir şeyler beklesinler...
Unutun beni yahu, hırslanmayın, unutun, bu kadar mı zor.
Sen nasıl tanımadığın birine ulaşırsın öyle düşünün, ya da en iyi ihtimalle çok uzaktan bildiğin biri, gerçekten çok önemli, gerçekten son çarelik bir şey varsa olabilir anca.
Aaa ama tabi siz çok süpersiniz, çok iyisiniz, kimseyi silemezsiniz ama dostluğu farklı anlarsınız, insanı enayi yerine koyarsınız. Benim o kadar es geçtiğim şeye, üzülmelerime, düşünmelerime, zorlanmalarıma rağmen nankörlük yaparsınız.
Ama diyorum ya, siz bilirsiniz, siz haklı olabilirsiniz kendinizce beni hiç ilgilendirmiyor, bana uymuyor, hayırlı gelmiyor, bu kadar basit aslında.
Bir giderim pir giderim efenim!
Şu konu benden iyice uzaklaşsa keşke.

Ben ustun olmaliyim, sen kimsin ve kapanis.. Prenses masallari anlata anlata ruyalara daldi biri galiba.. Sayet bu bir masalsa kral benim. Obey or die

Son düzenleme:
Sabırla bekliyorum işin aslını dinlemeyi

Leyla gibi dolaşıyorum sayende.
Bakalım ne zamana dek böyle olacak.
Belki de çok uzun sürer kim bilir...
Bin tane senaryo var aklımda.
=)

Ben sayısalcı değilim, sevmiyorum, ilkokuldan beri yatkın olmadım.
İşin içine "finans" girdi mi ayrıca zorlanırken siz bana banka diyorsunuz.
Söyleyemiyorum çünkü tepki alıyorum, "onu istemiyorsun bunu istemiyorsun yok böyle düşünüyorsun" bir sürü şey. Ama işin aslını biliyor olmanız lazım onca yıl ki durumdan. Zorlanacağım bir şey istemiyorum ama sayenizde çekiniyorum artık söyleyemeden bir gün kendimi bulacağım yine sevmediğim bir meslekte.
Zaten okul hayatımda aynı geçti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…