Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yine kendimi köpek yada kedi yavrusu gibi hissettigim bi günümdeyim...Sokağa terk edilmiş.
Teşekkür ederim...

Sen aslında beni aldatmakla kendine kötülük yaptın bana değil..Çünkü seni benim gibi seven birine bidaha rastlamayacaksın seninle her zorluğa katlanmaktan şikayetçi olmayacak birini daha tanımayacaksn hayatında. Ben unuturum, hatta unuttum sayılır çünkü çok kötü gittin. Kendinden nefret ettirip gittin bana yaşattıkların için şükrettim rabbime iyi ki aldın onu benden diye. Sen bizi bitirdin geleceğimizi saçma sapan insanlar için yok ettin. Sen heveslerinin peşinden gittin. Bigün anlarsın bana yaptığın haksızlığı ama o zaman gelme kapıma.

Çok önemli olsaydı söylerdin bence ben cevap vermeden, zaten önemli görsem dönerdim.

Rabbim o kadar güzel yaratmış seni.O kadar güzel var etmiş ki gülümsemeni.İnşALLAH bir gün bende sebebi olabilirim o gülüşün hayırlısıyla...

Muhtemelen 20-30 dk önce sen yokken kaynamış getirilmiş ve kendime o zaman koyduğum bir çayı içerken soğuk bu(benim ki ılıktı üstelik), vay demek ki biz muhtaç olunca hiç bir şey yap(a)mayacaksın, böyle getirip koyacaksınlara nasıl getirdin konuyu anne? Ya güleyim mi ağlayım mı artık bilmiyorum bu tarz büyük küçük yüzlerce alakasız, haksız çıkarımlarına. Artık neden öyle bilmiyorum, hava da buz zaten.
Bir şeyi zaten yıllarca tam yap, bir kere yap(a)ma(tamamen seninle alakasız bir şey de olsa) yapamıyor beceriksiz bir sürü şey...
Çatlıcam bir gün.

600 mü 850 mi yoksa arada bir şey mi ?
Ben hüsrana uğramaktan çok yoruldum.
Eylül zaten hezimetti,bir darbe daha olmasın.
Bu sefer toparlayamamaktan korkuyorum parçalarımı.

Bazen bütün heyecanı mı kaybediyorum neden böyle oluyor sanki

Neden bu baskı? Olacak bir gün biliyorum, sırf baskıdan dolayı yanlış bir şey mi yapayım?
Yanlış olsa, kötü bir şey yaşasam suçlusu yine ben olacağım zaten!
Beni tanıyın biraz, biraz anlamaya çalışın. Benim canım sıkılmıyor mu sanıyorsunuz?
Ne kendinize ne başkasına benzetin beni... Yanlış algılıyorsunuz tamamen.
Ne sessizlikten, ne bir gülüşümden, ne de sadece bir olayda gördüğünüz kararımdan beni tanıdığınızı düşünün.
İnşallah günü geldiğinde daha net görülecek bir şeyler.

Eve gelince alnından öpücem aşkımm sabır taşısın valla

5 yıl önce sana yazdığım mektupları buldum vay bee ne çok zaman geçmiş ne çok seviyormuşum seni
şimdi mi ?
yok, hiçbir şey yok içimde sana karşı
zaman, yaşanılanlar gerçekten de unutturuyormuş
fena nostalji oldu bugün bana...

Konuştukça ilginçleşti durum sanki ama hayırlısı..
Ben seni tanımıyorum ama, senin tanıdığın gibi kalmışım..
Hakkımda taa yıllar önce analiz yapmışsın.
Tanımasam da gülümsedim ama bilmiyorum, ilginç...

Sen
Benim için
Aşkın tanımısın

Bunu hissedebilmek
Bir milat

Gerisi soru işareti
Olsa bile
Mutluyum
Şimdi

Bensiz yapamazsın derdim yapabiliyomuşsun demek ki ne kadar çabuk benimsemişsin o kızı. Ben hala atlamamışken sen nasıl ben olmamışım gibi davranıyosun bilmiyorum ki yazıklar olsun sana ailemin karşısna çıkardım seni bide el aleme anlattım seni sen naptın ele güne rezil ettin mutlumu olcaksın sanıyosun sen. benimle yapamadıysan onunla hiç yapamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…