Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şu an kendimi takdir ediyorum
Sen bana 24 saat boyunca msj yazma üstelik muhabbet ederken birden yarım bırakıp

Sonra da hicbir sey olmamıs gibi msj at

Yok öyle yapamazsın işte

Kolay gelsin cnm ii clsmlr.

Ne olursa olsun ablamsin sen benim. Artik gorusmesek de, belki beni bir daha gormek bile istemesen de, bana kizgin ve kirgin olsan da... Sen beni affettin mi bilmem ama ben seni affettim ablacim. Her yanlisini affettim. Bunlarin hic biri senden daha onemli degil ki. Aklimin bir kosesinde hep varsin. Seninle hic alakasi olmayan insanlarla gulerken de aklimda benimlesin, yalniz kaldigimda da benimlesin. Sen bilmesen de hep benimlesin aslinda. Kalbimde hep bir yerin var. Seninle kus kalmak icimi acitiyor, keske boyle olmasaydi. Biz barisabilecek miyiz, sana bir kez daha sarilabilecek miyim acaba... Bizim barisabilmemiz, aramizdaki buzlarin erimesi icin birimizden birinin basina bir sey mi gelmesi gerekiyor... Bak Turkiye'deyim, Istanbul'dayim. Ilk defa birbirimizi gormuyoruz, sesimizi duymuyoruz. Bu sehirde sana bu kadar yakin olup da gorusememek beni cok uzuyor. Bak 15 gun sonra ayriliyorum Istanbul'dan yine. Seni gormeden bu sehirden ayrilmak istemiyorum, ne olur seni gormeden gitmesem...

Son düzenleme:
Sen mışıl mışıl uyurken ben terapi teknikleriyle boğuşuyorum burda, hıh!!

Sandığınız kadar duygusal değilim diyorum inanmıyorsunuz arkadaşım, şaşırın anca

Haklısın sen evet evet, daima haklısın.
Her şeyi tek sen yap, bize gelince yine biz haksızız.

Bu nasıl bir mantık ya.
2-3 sene önce gitmiş olduğun bir doktor kontrolünde bir şey çıkmadı diye şimdi hatta şikayetin varken bir şey olmaması mı gerekiyor? Çıkmazsa da çıkmasın illa çıksın diye mi gidiyorum sanki. Ama bu da saçmalık.
"E 2 sene önce gittik bir şey yoktu" ne demek.
Ben anlamıyorum bu insanları, çok mu meraklıyım sanki ben doktora.

Kafami karıştırmaya hakkınız yokkiiii..neden bunu bana yaptınız beni mutsuz ettiniz

Ne kadar geri kafalı düşünceler bunlar ya, bir de başka geri kafalı düşüncelere de uyuyorsun.....

Bugun seni cok ozledim. Fotografini gordum, icim yandi. Aglamak istedim, aglayamadim. Ne de guzel gulmussun. Fotografini sevdim. Saclarini, yuzunu sevdim parmagimla. Fotografina baktim, onunla konustum. Icimde uktesin. Seni cok ozledim cok...

Son düzenleme:
Nasıl sandığım adama böyle zıt bir ş...siz olmayı başardın ? Büyük başarı bu .

Bir şey çıksa mı çıkmasa mı sevinsem bilemedim sayenizde! Tövbe tövbe..

Son düzenleme:
Yabancılaşmanı kabullenmek zor geliyor sanırım, o kadar iyiyken (ya da zannederken mi acaba?).

Çok çok çok teşekkür ederim sana bu yaptığın verdiğin değeri gösterdi bi kez daha sevdim seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…