Ne olursa olsun ablamsin sen benim. Artik gorusmesek de, belki beni bir daha gormek bile istemesen de, bana kizgin ve kirgin olsan da... Sen beni affettin mi bilmem ama ben seni affettim ablacim. Her yanlisini affettim. Bunlarin hic biri senden daha onemli degil ki. Aklimin bir kosesinde hep varsin. Seninle hic alakasi olmayan insanlarla gulerken de aklimda benimlesin, yalniz kaldigimda da benimlesin. Sen bilmesen de hep benimlesin aslinda. Kalbimde hep bir yerin var. Seninle kus kalmak icimi acitiyor, keske boyle olmasaydi. Biz barisabilecek miyiz, sana bir kez daha sarilabilecek miyim acaba... Bizim barisabilmemiz, aramizdaki buzlarin erimesi icin birimizden birinin basina bir sey mi gelmesi gerekiyor... Bak Turkiye'deyim, Istanbul'dayim. Ilk defa birbirimizi gormuyoruz, sesimizi duymuyoruz. Bu sehirde sana bu kadar yakin olup da gorusememek beni cok uzuyor. Bak 15 gun sonra ayriliyorum Istanbul'dan yine. Seni gormeden bu sehirden ayrilmak istemiyorum, ne olur seni gormeden gitmesem...