Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1 hafta sonra elveda deme vaktine daha fazla yaklaşmış olacağız sanırım.
Kabullenebileceğime inancım yok artık.
Göz yumamam. Hele ki çok seversem, deli aşık olursam biter. ^.^
Günleri sayıyorum.

Aaa prensesle baslayan hikayenin sen dunyanin en seviyesiz disisinle bitmesi ironik di mi? Seni hic bir zaman affetmeyecegim. Ama bir enkazdan bir prenses yarattigin icin de her zaman minnettar kalacagim. Mutlu ol diyemeyecegim beceremiyosun o isi. O koca gozlerin neye guluyosa ondan diliyorum.

neden bu tepki anlamadım . oysa çok iyi niyetliydim sana karşı.
aldatıldığından üzüldüğünden şikeyetçisin
seni sevmeyenlerin peşinde gidiyorsun
sonunda üzülüyorsun
saçmalıyorsun ve zaman geçiyor
mutluluklar dilemiyorum sana hayatta çünkü her zaman keybedenlerdensin

Bitmesi gereken her şey biter, bitiyor.
Geçip gitmesi gerekiyorsa biter.
Gelecek için.
Üzülsen de kırılsan da, her insan bir nedenden hayatına giriyor ve çıkıyor.

Bir insanın sohbetinden kendisinden memnun olmak, anlaşabilmek, yakın samimi hissetmek, iyi biri olarak görmek ve bu yüzden mutlu olmak gülmek, önem vermek aşk değildir her zaman, sevgili arkadaşlarım.
Benim derin olduğum yerde çevrem sığ, benim yüzeyde olduğum yerde çevrem derinlerde sanki.

He tabi, psikolojik, tabi tabi...
Psikolojikse de sayenizde!
İnsanlara laf anlatmaya çalışmak çok zor, sinir bozucu. Hele anlamak istemeyene.
Allah'ım sabır ver, güç ver, esenlik ver...
Böyle saçma mantık olmaz ya.
Vallahi suçlamak için elinizden geleni yapıyorsunuz, her şeye mana aramayın.

Son düzenleme:
Ablam
Uzuldugum zamanlar yanina kosar oturur yaninda aglardım ya.
Sebebini soylemezdim bile bazen.

Bugun senin sacların döküldüğü için kullandigin peruğuna sarılıp agladım.
Hani oturup maşa yapıyorduk o sahte sac tellerine.
Bazen de düzleştiriyorduk.
Şampuanlayıp yıkıyorduk düzenli olarak.
Pek severdin sen çok da yakışırdı sana kimse anlamazdı hasta olduğunu.
Zaten kimseye belli etmeyi sevmezdin sen hasta olduğunu.

Lisans mezuniyet diplomana sarildim bugun.
Dis fircana sarildim.
Artik takamadigin gozlugune.
En son kalan ve o gunden sonra herkeslerden saklayip ve halen daha hic yikatmadigim, hastaneden getirdikleri atletine pijamana coraplarina sarildim.
Kokun belki burnuma gelir diye.

Odandaki kocaman kocaman cok sevdigin ayiciklarina sarildim.
Okul defterlerine kalemine silgine sarildim.
Bebeklikten beri taktigin minik halka küpelerine sarildim bugun.
Sana hediye aldigim ama hic giyemedigin hırkana sarildim bugun.
Saclarin tekrar uzayinca takacaksin diye aldigim tokalara sarildim.

Artık o kadar agri cekiyordun ki sana sarilmaya bile kiyamiyordum dokunursam canin yanacak diye cok korkuyordum.

Sen son nefesini verdikten sonra bile sana sarilamadim ben ya.
Canın yanar diye korktum.

Ablam ben sana sarılamadım ya.
Yatağına sarıldım yastığına yorganına sarıldım.
Resimlerine sarıldım.

Keske omrumu sana verebilseydim.
Sen yasasaydin ben ölseydim.

Allah biliyor ya icimi asla blöf degil
Su dakka gelip sorsalar bir saniye tereddut etmeden kabul ederim.
Keske sen yasasaydin ben ölseydim.

canım , birtanem...
adının sonuna im ekini okuyup sana sahiplenircesine seslenmek istiyorum. her yorgunum dediğinde elimi başına koyup ellerimi saçlarında gezdirmek istiyorum. masal okumak, kitap okumak istiyorum. birlikte kitap okumak istiyorum seninle. olmuyor ama. aramızda bir şehir uzaklığı mesafe varken, kafamızda yarattığımız farklılıklar varken olmuyor.
bugün tutunamayanlar kitabını bitirmek üzereyim. şu an bunları yazarken ağlıyorum. ben, hani ağlayamayan insan, bak ağlıyorum. hiç de alışık değilim ki ağlamaya...

senin önceden hak etmediğin halde yaşadığın şeylere, çürümüş babalık bağlarına , geçmişe , yaşanmış yorgunluklara üzülüyorum. anlatmadığın şeylere, ayrılmak zorunda kaldığın bir sevdiğinin olmasına, sana , ona üzülüyorum.

hayata kızıyorum. dünyaya ise hiç kızmıyorum. dünya zaten hayatı böyle yaptığımız için bir gün sonumuzu getirecek elbet.

ben zaten yalnızdım. ama sen beni yükseklere çıkardın ve şimdi beni aşağıya atmaktan bahsediyorsun. ben bu kadar yükselmeye alışmışken kendimi birden bire yere düşerken görmeye dayanamam. selim ışık'ın dediği gibi , beni mağaramdan çıkarma bir gün gideceksen. alışırım yine yalnızlığa ama senin beni yalnız bırakmana dayanamıyorum.

ben kolay bağlanırım aslında seversem. ama kolay sevemem. seni de sevdim. beni yanlış tanıyorsun. beni dünyaya evlenmek ve çocuk doğurmak bir yuva kurmak için gelen insanlarla karıştırıyorsun. benim seçici olduğumu unutuyorsun. ben , benim yalnızlıktan korktuğumu, çünkü beynimin benimle oyunlar oynadığını bile bile beni yalnız bırakacak biriyle yapamam. sağlam temeller üzerine kurmalıyım. dayanamam ben. korkuyorum. geçmişte yaşadığım travmalar var. bana allahı sevdirmek için korkuttular anlıyor musun? hep bir korku hep bir korku.
babaya itaat. baba baskısı. sonuç ise babayı görünce eli ayağına dolaşan ve kendine güveni -1 olan bir kız çocuğu. beni anlamıyorsun. anlayamazsın ki. beni yanlış anlıyorsun.

biliyorum bu saatten sonra aramazsın ama aramanı istemem. şu an çok zayıfım ve ağlıyorum. ağlarken duymanı istemiyorum! ben çok kötüyüm. beni yükseğe çıkardın ve şimdi atıyorsun beni oradan. ben yüksekten korkarım...

Hiç anlamadım vallahi, gerildim, yoruldum. Net olsan nolacak.

Aglattin beni be kardesim basin sagolsun ne diyeyim kelimeler bazi anlamlara gelmiyor

İçim cız etti. Başın sağolsun. Yazını okuduktan sonra kardeşlerimin sağlığı yerinde olduğu için bi kez daha şükür ettim.
Allah sabır versin.

sana tutunamamak hayata tutunamamak gibi. yorgunum artık. na çare arıyorum ne de bir yol kat etmeye çalışıyorum. biliyorum ki olmayacak.

Aglattin beni be kardesim basin sagolsun ne diyeyim kelimeler bazi anlamlara gelmiyor

Allah razı olsun kardesim

İçim cız etti. Başın sağolsun. Yazını okuduktan sonra kardeşlerimin sağlığı yerinde olduğu için bi kez daha şükür ettim.
Allah sabır versin.

Allah razı olsun canım Allahım acılarını göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…