Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Uzaklaşmak istemiyorum. ;(
Fakat elimde değil ne yazık ki.

Tek dileğim beraber olacağımız günleri çok güzel geçirmek.
Bunun dışında çok tuhafım. Ben de anlayamıyorum bu psikolojiyi.;,(

Beraber giderken, aynı yere çıkan iki yoldan rastgele birine girsem ve orada taşa takılsan suçlusu benim..
Bir şeyini önemsesek, ilgilensek kötü olmanı istiyoruz, önemsemesek umurumuzda değilmişsin gibi algılıyorsun.
Kaldı ki ben gerçekçiyim, ne düşünüyorsam o.. Ama dengemizi şaşırtıyorsun. Ne yapalım?
Her şeye sinir, öfke. Her şeyi kötü düşün. Biz zaten 7/24 sana fesatlık yapıyoruz, sürekli alttan alta bir şeyler düşünüyoruz, asıl sen her şeyde bir mana arıyorsun.
Sürekli senin istediğin gibi olamayız değil mi, sürekli senin fikirlerine mi uyamayız, ama kendi fikirlerimizin ne önemi var, sen daima doğrusun sen daima haklısın. Tersini savunursak yandık, kavga gürültü. Kesin inadına yapıyoruz, sen kötü ol diye. Asıl inadına yapan sensin, sürekli muhalefet oluyorsun, sürekli suçlu psikolojisindesin..
Başkaları da sırf sen annesin diye bana yükleniyor, beni kötü biliyorlar.. Neyin ne olduğunu bilmiyorlar.
Anne baba olmak her şeyi bilmek, her daim haklı olmak anlamına gelmiyor...
Benim nasıl paramparça olduğumu, zorlandığımı, yorulduğumu bilmiyorlar. Beni nasıl haksız yere devamlı suçladığını.
Psikolojik şiddet uyguluyorsun resmen bana.
Ve gerçekten ruh sağlığımı bozarsan bir gün elbet üzülürsün ama "işte ben haklıydım, bu da kanıtı" diye düşünmeden de edemezsin.
Sana benzemek istemiyorum.
Çoooook yoruldum...

Gozundeki ufacık bir merhameti görmek için neler verirdim bir bilsen.. Dağ gibi kız karşında oturur aglardim. Gözyaşlarımi elleriyle silemeyecek kadar dahi taşlaşmiş senin yüreğin.. Allah yüreğine azıcık merhamet verse de anlasan halimi. Dilerim yokluğum her yeni yasında daha çok koyar sana. Benim yerime tercih ettiklerinle sinanirsin inşallah. Ahım değil de, kalbimin sesi Feryadı bırakmasin peşini..

sanırım artık seni sevmiyorum eskisi gibi. kendimi, sana olan hislerimi gizliyorum, tutuyorum içimde onları. çünkü sana beslediğim duygular sana değmez. sen çok değerli bir insansın, değeri hak ediyorsun ama benim sevgimi hak etmiyorsun. etmemelisin... bu sevgiyi bana sadakat besleyen ve ne olursa olsun beni bekleyen bir kişi hak eder.

hak veriyorum bazen sana. bakmak zorunda olduğun bir ailen var, sen hem oğul hem abi hemde onların babasısın. fakat benim babamda senin gibi ailesine değer vermekten hep bir şeylere geç kalmış ve sonunda da koca bir pişmanlık yaşadı. sende bir gün yaşayacaksan o pişmanlığı. çünkü sen ailenin kutsallığına inanıyorsun, farkındayım. ben ise aileyi bazı zamanlar inanmayan, hatta saçma düşüncelerini aldırmayacak kadar duyarsız biriyim. olmuyor, olduramıyoruz.

bugün sana soğuk davrandım. böyle olmalıydı. artık seni görmek istemiyorum. gördükçe üzülüyorum halimize...
seni unutmanın yolu seni görmemekten geçiyor. öyleyse görmem ben de...
bu arada geçmiş olsun canım. dikkat et hastalığına. aslında ben yanına gelip sadece sana yemek yedirip uykudayken izlemek istedim ama sesinde nezaketen bir kibarlık vardı. bende birden sinirlendim. soğuk davrandım. artık görüşmeyelim...

Bana sürekli direktif verip çocuk muamelesi yapmasan artık ne güzel olur.

Kırılganlığımın, hassaslığımın önüne bir set çekmem lazım.
En azından seni bu kadar takmamalıyım, çünkü çok yıpranıyor, yoruluyorum.
Bunu başarmam lazım.. Yoksa psikoloji falan kalmayacak ben de sayende.

Kendilerinize bakmadan başkalarına laf edip kendinizi üstün görmeniz, sürekli üste çıkma haklı görme başkalarını suçlama istekleriniz o kadar saçma görünüyor ki. En ufak saçma şeyde bile yaşıyorum bunu. Doğru düzgün sohbet etmek yok. Her şeyin altında bir şey.

öğlen 2'den beri dakka başı arıyorum telin kapalı ve 'aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyor' sesini duyuyorum ya;
her defasında 'aradığım kişiye s.ç.y.m' diyorum haberin olsun

Eger burasi okumak onu rahatlatirsa ki okuiycak bugun olmasa yarin.... senden nefret ediyorum. Diyorum...

canıma sarsam ya seni

onca işin gücün arasında benle alakadar oluyorsun ya seni yiriimm çuk nettt

senden nefret ediyorum bana yaşattığın acıları yaşa... yaktığın yerden yaannn canımı öylesi acıttın

Kızlar, bunca çileyi çoraplarını top yapıp salonun bi köşesinden bi köşesine fırlatacak adamlar için çekiyorsunuz haberiniz olsun

Seni çok özledim..Özlemim kadar nefretim de büyük, hiç aklıma gelmezdi bigün seninle bu hallere düşeceğimiz. Hiç aklıma gelmezdi seni özlediğimi sana değil de buralara yazacağım.
Seni özlediğim seni affettiğim anlamına gelmez. Seni benden ayıranlar aramıza girenler sevinsinler. Ben bittim. Bizi bitirdiler. Eskiden olsa yine beklerdim. Senin huyun bu ben seni böyle kabullendim. Ama öyle bi anda zorladın ki beni ayrılığa, artık geri dönüşü yok.
Seni ne kadar sevsemde, aşkımdan ölsemde, sana asla geri dönmem. Sana asla seni özledim dön bana demem.
Biliyomusun hala inanmıyorum beni sevmediğine. Beni sevmesen onca şey yapmazdın benim için. Beni sevmesen hissederdim sevmediğini.
Bigün döneceğine o kadar eminim ki. En çokta bu üzüyo beni. Bigün döneceksin bigün yine değerimi anlayıp bana geleceksin. Yaşattıkların aklıma gelecek cevap bile vermeyeceğim sana.
Değermiydi bi heves uğruna kendinden bu kadar uzaklaştırmaya?
Yine dayanamadım sana sitemlendim sen çekemezdin bu hallerimi öyle ya. Bunalmıştın sıkılmıştın benden. Hatırladım.
Daha fazla uzatmadan konuya gireyim sana seni nasıl özlediğimi anlatayım da bil nasıl özlendiğini.

5 ay oldu dile kolay tam 5 aydır ayrıyız. Ve ben o kadar çok özlemişim ki 5 ay boyunca her gece rüyamda sen varsın. Ben o kadar özlemişim ki gündüzde her an her saniye aklımdasın. Ben o kadar özlemişim ki onca yaptığın şeye rağmen kendimde hata aramışım. Ben o kadar özlemişim ki, göz yaşlarımı içime akıtmışım. Çok özledim seni çok çok çokkk. Ama yaşattıkların o kadar ağır ki yaptığın o kadar affedilemez bişey ki nefretim özlemimi bastırıyo.
Ama sana asla söylemem seni ne kadar özlediğimi.

Beni boğuyorsun..
Çocuk muyum ben yahu? Bana direktifler verme..
Üstelik benim gibi birine çok ters bu davranışın... Hoş sen ne zaman beni tanıdın ki? Kendi kafanda kurduğun kişiliğe inanıyorsun.
Bir bekle bir gör. O kadar saçma şeyler ki söylediklerin bir de.
Gören duyan biri hakkımda çok yanlış düşünür, yapamıyor mu edemiyor mu bu kız diye, alakası yok.
Baskıdan, azarlamadan, ezmeden başka bir şey yok mu sen de? Asıl baskıyla olacağı varsa olmaz bir şeyler, ters teper, hiç düşünmedin mi kendi kendine.
Sürekli etrafa negatif enerji verip geri alıyorsun işte. Sonra "Neden!" diyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…