Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yazdigin o hayalli smse "nooldu hayaline mi dustum yine" diye cevap verecek kadar edepsiz olmak isterdim. Olmadi "poff sms mi kaldi demode adam" diyecek kadar terbiyesiz. Ama ben sana cevap vermemeyi uygun buluyorum, cunku hanimin krali olmak bunu gerektirir. Hatta deli yanima gelirse bigun cat kapi ofisine gelebilirim. O zaman kalp krizinden ölürsün ben de senden kurtulurum aaaaa iyi fikir aaaa

Senin yüzünden antidepresan içiyorum ama sen bilmiyorsun. Allah cezamı seni mi sebep kılarak verdi bilmiyorum ama çok üzülüyorum. Hangi günahımın cezasısın? Tüm bunlara rağmen yine de seninle konuşmak istiyorum ya bu da ayrı bir üzücü...

Kaba tabirler ve küfür olmuyor. Sürekli olmasa da basit bir şeyde ve ortalıkta kullanılması hoşuma gitmiyor.
Çok nadir, çok sinirlenince falan anca, bazen içinden bazen yakın olduğun biriyle falan, olabildiğince abartmadan o da..
İtici buluyorum.
Bir de siz erkekler kendinize hak mı görüyorsunuz nedir

Tavırların, ruh halini bu kadar yansıtman, stresin, gerginliğin, endişelerin...
Hiç hoşuma gitmiyor şu anda ama çok şükür ki keyfim sağlam temelli.
O yüzden senin yüzünden bozulması zor gibi.
Hayırlısı olsun diyorum. Daha sakin ve rahat olmanı temenni ediyorum.

Neden platonik olarak kaliyor
hayatinda biri mi var cok merak ediyorum
lutfen ara beni

Gördüğün reklamı ben aratmışım açmışım gibi yorumlaman harika
Yeter vallahi... İşkence gibi...

"Şeydeki şeyin şeyini kaldırıp o şeyi şey yap" diye sadece kendinin anladığın bir cümle kurup da anlamamı beklemen ve ben anlamayınca bana kızman çok garip.

geçmişi unutmam imkansız beni kıyasladığın insanları da hiç
bu canımı acıtıyor haketmediğim için
şimdi ne dersen de bunları unutturamaz bana

10 gün sonra nişanlanacaklar içinde bırakın hazırlığı,evinde muhabbeti bile geçmeyen tek ev bizim evdir herhalde.
Ne olur yani sorsan,konuşsak...
Nasıl olacak nasıl yapılacak diye...
Saygısızlık yapmamak için hep sustum.
Artık patlamak üzereyim.

Çok sinirleniyorum, elimde değil..
"Götürdüm" ne demek ya. Çocuk muyum ben, bir rahat bıraksan nolur yani nolur?
Ayrı bir karakterim var, bağımlı değilim sana, bireyim ben bir sindir artık bu durumu.
Maddi olarak ayrılmam mı lazım illa saygı için, ne alakası var, insan olmuyor muyum böyle?
Allah'ım sabır ver gerçekten ihtiyacım var.
Yalnız kaldığımda rahatlamamın sebebi sensin.

İnsanların benim arkamdan kötü , söz dinlemez , ukala demelerine bayılıyorum en azından benim ne olduğum belli ya siz?

Bana küçük oyunlar, denemeler yapma.

SANA O KADAR ÇOK İHTİYACIM VAR Kİ ÇOK YALNIZIM FAKAT SANA GEL DEMEYE DE GÜCÜM YOK.BENİ TERK ETTİĞİN İÇİN SENİ AFFETMEYECEĞİM.EVİMİZİ BIRAKIP GİTMEN BENİ MAHVETTİ

Beni niye gıcık ediyorsunuz, net olmak niye zor, "kesin" bir şey olmak zorunda değil bir niyet vardır ortada illaki, bir şey istediğim falan da yok, net olunsun net konuşayım ben de olumlu/olumsuz, beni de geriyorsunuz böyle

O okuduklarını güzel diye okuyorsun da, hiç birini yapmıyorsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…