Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Siz de, açık açık söyleseniz ölürsünüz dimi. Ben de ona göre söylesem düşüncemi, siz zamana yayıyorsunuz ama bana göre zamana yayılacak bir şey de yok ve söyleyemiyorum.

Dun ne yaptım biliyomusun.. Aptal gibi dondurdugum face hesabimi actim senin profiline baktım hemen, bir durum paylasmissin.. Yüreğim isyanlarda diye..
Kizin biri yorum yapmış hayirdir neye bu isyan diye sen de gozlugum kirildi ona demissin. Kız da ne kadar buyutuyosunuz lan bir gözlük kırılır yenisini alırsın bir sevgili gider yenisi gelir diye, sen de mal canın yongasidir sevgiliyi de takan yok demissin.. İnstagramina baktım yeni bir resim paylasmissin, hala çok yakisiklisin sen hala benim çakma bali beyimsin...
Bana yaptıklarını unutamadim adam beni sevemeyisini, bana savurdugun hakaretleri...
Ben Stockholm sendromuna yakalanmisim adam, tecavuzcume aşık olmusum bitmisim ben..
Sana beni unut diyen bendim, hala da diyorum pişman değilim. Çünkü senle mutlu olma ihtimali 0. En azından boyle seni özlüyorum ama diğer bir yandan mutluyum.
Seni unutcam adam. Bu kalbimdeki tahtını yikacagim.. O tahtı hakedene vericegim..
Seni bu kalbin soytarısı yapicagim..
Sen bu kalpteki yerini de bu kalbin sevgisini de haketmedin, çekil de hakeden gelsin........

Sosyal medyada bana ithafen aci cektigini ifade eden sozleri sana paylastirdgm icin cok Üzgünüm. . Hele birde baska kizlarin sana yaprigi sana yanasmaya calisarak yaptiklari yorumlar yok mu!!!! sana yasattiklarim icin coook uzgunum.. dilerim ki unutursun beni komando....

Din dersi veren insanlara acayip gıcığım .
İnanmıyorum ben kardeşim inançsızım bildiğin ve böyle mutluyum .
Düşünceni ,inancını kendine sakla .

''Bir gün benimde dövmem olacak , göreceksin yaptıracağım ama nereme karar veremiyorum '' dediğimde 'inşallah anneciğim bi gün yaptırırsın inşallah dövmen olur seninde ' diyen kaç anne vardır acaba ? =D
Anlayışını yerim senin . Seni seviyorum annecimm

İşkence yaşatıyorsun insana..
Başım(ız)a bir şey gelse "hah gördün mü" deyip içinden de bir yandan "haklıydım işte" diye güleceksin biliyorum.
Yıllardır çok şükür ki getirtemedin bir şey negatifliğinle, kendi boyutuna getirtemedin beni çünkü.
Bir şey olsa bile bir suçlu mu olmalı illa? İlla biri suçlanmalı mı?
Kimse mükemmel değil. Tahammülsüzsün, hem de fazlasıyla.
Ve suçlu psikolojisindesin hep, hep bir şüphe hep bir korku.
Ben de insanım ama ya.
Yok diyorum değil diyorum anlamıyorsun inanmıyorsun hiç bir şeye.
Hadi öyle diyelim, bir insan hiç mi hata yapmaz hayatında.
Ben her şeyi bilmek zorunda da değilim. Kimse değil.
En iyi bildiğin işte sorun çıksa suçlasak seni ne tepkiler verirdin biliyorum ben.
Bilgisayar okumasam bilgisayar kullanmayacak mıydık, sorun yaşamayacak mıydık ya da gencim diye bilmek zorunda mı olacaktım?
Adı üstünde "hata" bilmeden istemeden yapılan şeyler, kim ister ki yapmayı?
Put gibi yaşayalım madem hiç bir şey yapmayalım. Başımıza gök taşı düşse napcaz, bizim suçumuz mu?
Sen her şeyden kork dokunma öğrenme ya da öğrenmeni geciktir ama abartmalarına beni alet etme, suçlu çıkarma, suçlu arama. Sinirini hıncını çıkarma kimseden.
Ne istiyorsun benden? Cidden çok yoruldum, gerçekten.
Bilmiyorum kim travma yaşattı sana böyle ya da kendin mi oldun, psikolog falan da istemiyorsun çünkü sen doğrusun, ama çok yoruyorsun...

Allah korusun ama panik atak olacağım sayende gerçekten..

hiçbir şey hiç kimse hiçbir mevki umurumda değil hayatımda olup bitenler de öyle
yalnızlıkta öyle
acı çekmek üzülmek kırılmak bunların hepsi boş
sevinmek bile anlamsız
istediğim bir tek şey var onuda sadece sen biliyorsun Allah'ım

Bir Allah'ın kulu anlasın..
Hasta olucam artık gerçekten.. Olacak bir şeyler.. Bir yerden çıkacak bu psikolojik yüklenmeler..
Çok çok zorluyorum...

Çok özlüyorum seni öyle bi kızla birlikte olmana dayanamıyorum o yanındakilerden nefret ediyorum

Noksansiz dost arayan dosttan da olurmuş ne yapalim eyvallah mi diyelim yine?

Açık olmak gelecek vadetmek demek değil ki, bir niyetle yola koyulur insan ve o niyeti açıkça bilmeliyim ki ben de açık olabileyim. Böyle de olmuyor.

Yine soyluyorum siz ikinizi sevmiyorum sizden nefret ediyorum sizi hic sevmeyecegim sahte samimiyetimden her daim rahatsiz olacaksiniz

Şimdi bir mevsim değil, koca bir hayat girdi aramıza...
Uzak dediğin önce içinde birikir insanın, sonrası yalnızca yoldur...Çıktığımız yol içimizde de uzar gider... Yol bizi derinleştirir,kendimiz yol oluruz...
Ve sanırım sadece yol olarak kaldık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…