Kocaman insansın.
Başkasının yüzünden kendi sağlığını mı düşünmeyeceksin.
Yaptığın ne şimdi? Bütün mrlarını yırttın da noldu?
Kim zarar görecek, sen!
Ne diyebilirim ki, nasıl zorlayabilirim, inadım inatsın, hiç bir söz fayda etmiyor sana.
Sen biliyorsun zaten hep en doğrusunu...
O kadar şeye rağmen aynı kaldım, büyük hatalara yönelmedim, yalancı olup çıkmadım, kendimi bildim..
Hatalarım var ama ders alıyorum. İçimde çok şey atlattım, çalışıyorum.
Özgüvenimi zedelediniz, hassaslığımı arttırdınız. Bunlarla baş etmeye çalışıyorum.
Bilmiyorum yorgunum da, umarım hep kalkarım.
Yine daha çok çok büyük şeyler yaşamadım başka insanları düşününce, hep hassaslıktan, küçüklü büyüklü çok şeyi düşünüp ders çıkarabilmekten.
Bizim aramizda ne var ? o kadar yasanmislik sonrasinde , onca ayriliktan sonra, neden kesisiyor yollarimiz yine ve yeniden..
kader mi? sanssizlik mi? ne bunun adi koyamiyorum. ben seni yanindayken ozlemisim, yoklugunda mi ozlemek zor gelecek?
Artik bi son bulsun istedigimsin. doyabilmek mumkun degil zaten. daha fazla guzellik biriktirmeyelim yeter..
Ne kadar dua edersen et, cabalarsan cabala, degismiyor bazi seyler.
Tertemiz sayfa diye bi olay hic bir zaman olmayacak, hep kalinan yerden devam edecekmis gibi her sey..
Biri sana dese aynı şeyleri kıyameti koparırsın.. İçin acır, ağlarsın.. Kaldıramazsın..
Ama sen napıyorsun? Karşındakine kendine yapılmasını istemediğin şekilde bel altı vuruyorsun öfkenden...
Azaltabilirsin bu öfkeni, konuya odaklan..
Nefret ediyorum lan senden. Senin gibi arsız, ahlaksız birini sevenlerden de... Şeytanın vücut bulmuş halisin sanki. Hani Allah tez vakitte bin türlü belanı vererek kendine getirsin demek istiyorum da hikmet deryasından nasiplenemediğin için ondan da ders alamazsın gibi geliyor. Ahlaksızlığınla daha fazla kimseyi etkilemeden tez vakitte kötülüklerinin cezasını bu dünyada çekip kendini tanı istiyorum. Allah, seni senin gibi biriyle imtihan etsin. Amin. Şerrinden de Allahu tealaya sığınıyorum.