Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bogrune hancer saplanmis da basima bi sey geldi sanmis da aramis da... Ozledim aradim diyecek cesareti olmayan basimiz belada olsa derman olacakmis. Oldu

Gunlerin miskinligini bu gece aniden attim valla ani bi enerji depoladim herkes uyuyo ama yarin hepinizi cok sevicem. Allahim beni bu kadar guzel yarattigin icin tesekkurler seni seviyorum yarin cok guzel bi yarin olsun kucuk bi bahar gibi bi kacamak kis ortasinda, amin

ondan sonra diyorsun ki: ben hep yalnız kaldım. beni hep yalnız bıraktınız.
geldin de "gelme" mi dedik?

ahh bir bilsen ne çok özledim seni..
dün gece sen olmadan geçirdiğim ilk geceydi..
sesin nefesin kokun yoktu.
şükürler olsun ki bu akşam yanımda olacaksın..
seni seviyorum adamım.

Şu anda konuşmamamız güzel oldu gayet.
Sen de düşünmüş olursun bi güzel.
Her şey şekillenir.

Ama bebeksi tenini çok özlüyorum.
Hiçbir şey buna mani değil.
Daha nelerini özlerim ben...

Yeteri kadar kırıldığımda acımasız oluyorum sanırım, kişi farketmeksizin.
Acımasızlık dediğim de; gitmek, uzaklaşmak, görmemek, umursamamak, kararlılık gibi şeyler.
Yakın olamıyorum artık. Hatta üstüme gelindikçe daha da gidiyorum sanırım.
Off..
Bunaldım çok..
Biraz da olsa bencillik de var heralde, kimsem olmasa çekip gitsem sorun olmaz gibi geliyor.
Bağlanmam zor birine, yine kim olduğu, kan bağı pek farketmiyor.
Değişecek miyim, öyle bir his var. Daha güçleneceğim sanırım.
Nereye kadar direnebilirsin ki...
İyi niyetimin son kullanma tarihine daha bir yaklaşıyor gibi hissediyorum.

Son düzenleme:
Yıllardır azarlamalarınla beni kırmalarınla ben de ne heves ne istek bıraktın ki bir şeyler bekliyorsun şimdi. Hala anca sinir.
Öyle öfkeleniyorum ki bazen, bazen öylesine bıkıyorum ki, ölmeyi çok istiyorum o an.

Bu akşam konuştuğumuzda anladım ki birbirimizi yıpratmamak için ayrılarak çok doğru bir karar almışız. Senin de dediğin gibi su yolunu bulur. Eğer devam etseydik o karmaşada birbirimizi kaybedecektik. Şimdi gittikçe sağlıklı oluyor herşey.
Hoşuma gitti askere gidince ilk beni araman ve oradayken hep benim sevdiğim yazarları okuman. Zaman ne getirecekse ikimiz için de iyi olacaktır umarım.

Bir gecem vardı yalnız olduğum, kafa dinlediğim o da gidiyor heralde.

senin için yazacaklarımı bir araya getiremiyorum..

Yollarimizi ayirmaya karar verdigim andan beri dudaklarimdan dokulen her bir sozcuk seni cok yaraladi biliyorum. Bunu hep bizim o kucuk kavgalarimizdan sonra "ayri kalalim bi sure" oyunu olarak gordun. Ama sen de biliyorsun sen ve ben hic "biz" olmayi beceremedik. Kirilan kalplerimizi hep sarip sarmaladik sineye cektik ikimizde sanki hicbir sey olmamiscasina. 7 seneyi silip cope atmaya kiyamadik hic. Ne kadar tukendigini vedalasirken gozlerindeki birkac damla yasta gordum ilk defa. Ikimiz de ayri hayatlarda mutlulugu hakediyormusuz meger. 2 sene gecti hersey olup biteli. Duzenimi kurdum mutluyum ve hayatimin askiyla evleniyorum. Umarim sen de en az benim kadar mutlu bir hayat yasiyorsundur... Cok mutlu ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…