Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ağlayabilsem çok güzel olacak biliyorum.
Yapamıyorum ama bir türlü.
Akmıyor gözyaşlarım.
Berbat bir şey bu.
Ne müzik, ne herhangi bir sahneyi düşünmek de işe yaramıyor.
Kaldım öyle yine. Kaskatı.

Anlıyorum ama sanma ki tek sen sabrettin, karşındaki de aynı şekilde...
Bilmiyorum ne yaparsanız yapın.. Lafta mı yoksa ciddi misin bilmiyorum.
Ama senin kadar acımasız olmamı bekleme, o senin için el olabilir sadece.

Evlilik sendromu diye bir şey varmış...
Büyük konuştuğum tüm sözler için özür dilerim Allahım...

Sebepleri de Allah yaratır bilirsin.
O zaman duâ edelim, duâ edelim de kavuşmamıza sebepler yaratsın Allah ..
.

Son düzenleme:
İlk kez mesajımı gördüğün halde hiçbir şey demedin.

Derdin neyse söyle. Daha ne kadar susmamız lazım?
İşin gücün varsa ayrı tabii. Yoğun olacaktın biliyorum. Ama aksi bir durum varsa ben zaten her şeyi kabullenirim olumsuz da olsa.
Çok huzurluyum şükürler olsun. ^.^
İçimin ferahlığından dolayı aklıma tek kötü bir şey gelmiyor şimdi.
Seninle olduğuma asla pişman değilim.
İyi ki girdin hayatıma. Önemli olan yaşadıklarımızın olağanüstü güzelliğiydi.
Bu yüzden sen de rahat ol ve anlat. Bekliyorum.

senden ayrılamıyorum resmen. uzun süredir görüşmesek de, rüyalarıma girmesen bile yine de seni unutamıyorum. içimde deli bir umut var ama bazen de diyorum kendime. ben ailemi dinlerim. sende kendi aileni dinlersin. sonuçta mezhep ayrımını köküne kadar takan ailelere sahibiz. ben ailemi çiğneyemedim ki... nasıl çiğnerim onları. onların kafalarındaki anlayışı nasıl yıkarım?... yapamam ki o karar gücüm yok. hem onları üzmeye hakkım da yok. ne yani, birbirimizi unutmak için mi seveceğiz? evet, öyle canım ...
her an elimden gideceğini düşünerek seviyorum seni... sana diyemiyorum bunu. belki bir gün ağzımdan duyarsın bu sözleri ama her an elimden kayacak ve gidecekmişcesine sevdim seni ben... gittiğinde daha çabuk unutmak için... aşkta mantık varsa aşktan söz edilemez derdim. şimdi düşünüyorum da ben sana aşık değilim üstelik aşık olmamaya çalışıyorum tutuyorum kendimi. ne kadar yazmışım yine sevgilim...

arasana artık be! allahım ben yine hep aynı kısırdöngüyü yaşıyorum

Yine başa döndük. Yine beraberiz.
Beklemekten başka çare yok artık.
Ben yine ayrılmak isteyeceğim eminim ama bunu sana yansıtmayacağım.
Biraz sabırlı olup bu işin nereye varacağını görmem gerekiyor.
Çelişkiler içinde olsam da belli etmeyeceğim.

3 yıllık ilişkiyi 3 dk da nasıl bitirebildin anlamıyorum.üstelik çok da mutlu gözüküyorsun..bundan sonra daha mantıklı biriyle beraber olucam gibi bi cümle kurmussun güldüm buna. Mantıklı bi kızın seninle işi olmaz ki. ayrıca aşkta mantık a yoktur bunuda unutma. sanırım o kızdan hoşlanıyorsun yoksa bu kadar çabuk bitiremezdin. bi an da çok popüler bi ortama girdin tabi eglenceli ışıklı unuttuğun bişey var senin o kara günlerinde yanında hep ben vardım biribirimize sarılarak ağladığımız günleri o geçici kahkahalara değiştin ya en çok zoruma giden de o. umarım pişman olursunn umarımmm..çünkü ben hala seni bekliyorumm ve lütfen dön geç olmadannnn....

aynı okulu aynı bölümü kazanmak için kendini yırtan sevgilim, kazandıktan sadece 1 dönem sonra ufacık bi tartısmada bu ne böyle dip dibe vıcık vıcık demen? bu ne tutarsızlık? bu nasıl bi şey. nasıl kırdın bilsen. keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…