Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bilsen nasıl üşüyorum. Al şu ellerimi ısıt biraz, Ya da al götür bu soğukları.

Ne sacma bir insansin ya. Aradin diye mutlu olmusum, illa ki sacma salak laflar edip canimi sikacaksin.
hep mutluluk yok senle, yarim ve buruk mutluluklar biriktiriyorum seninleyken.
cekilecek dert degilsin ve seni ceken aklima tukureyim ben.

Umarım beni doğru anlamışsındır. Sadece "öyle hissediyorum" dan ibaret olmadığını anlamışsındır.

Aşkın ve çayın hakkını veremiyorsan demli cümleler kurmayacaksın.
Demini almamış cümle, poşet çay hükmündedir…

Şimdi kendini kötü hissettin ama benim amacım bu değildi.
Olanı söyledim ve kendi sıkıntımı paylaştım.
Hayat bu elbette sıkıntılar olur birileri yardım eder vs..
Olana bir şey demiyorum, suçlamıyorum birilerini öyle düşünerek söylemedim, olabilir hayat bu...
Ama karşılıksız olmuyor hiç bir şey, iyilikler, yük biniyor insana. Olmazsa laf edilir.. Kimse bir şey demese de beklenti olacak..
Normal şartlarda da yardım edebilirdim bunların hiç biri olmazken ama ben zorunda olduğumu hissedince geriliyorum.
Bu baskı oluşturuyor insanda, zaten her türlü yapacağım varsa da bu farklı yine de...
Baskı, zorundalık, borç hissi farklı.
Bari şimdiki durumu kendim halletseydim.. Ne bilim.. Suç var bende bu konuda, bir de durum aciliyeti...

Ay kafayı yiyeceğim!
Herkes bir öyle bir böyle diyor...
Bir oldu bir daha olmamış bir öyle bir böyle.
Net olmadan konuşulmasa.

o kadar söz var ki sana söylemek istediğim...ama bir o kadar da susmak zorunda olduğum...çünkü hiçbir söz bana yaptığın bu ihanetin acısını anlatamaz...8 yılda benden aldıklarının karşılığının senden fazlaca alınmasıyla dileğiyle...

yarabbim bir gün içinde bu kadar zıt duygu olmaz ki..

seni gördüğümde okadar çok etkilendimki hala aklımdasın biliyorum seninle olmak imkansız biliyorum belkide gönlünde biri var ama ne olr yani kader benden yana gülse

Beğenmiyorsan yaptırma, isteme benden.
Bal gibi de yaptım, ne bu inat ben anlamıyorum.
Ya sabır Allah'ım ya sabır!

Ufacık saçma bir şeyden suçlayacak adam arıyorsun kendini aklamak adına.
Bir şeyi eline aldın döküldü diye "katlasaydın olmazdı" ne demek :)) Bu kadarcık şeyde bile çırpınıyorsun, beni geriyorsun.
O kadar çok dolunca artık bu bile batıyor, çünkü hep böyle, sürekli abartıyorsun, suçlayacak adam arıyorsun, suçlu psikolojisindesin.
Valla bazı anlar bunalıyorum tek başıma yaşayım mis gibi evlenmeyim diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…