Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doğan güneşi dört gözle bekliyorum hayatım..
her ne kadar daha zamanı olsa da..
seni karşılayacağım günün hayaliyle yaşıyorum

Bu iş de saçma sapan bi şekilde bitti. Hayırlı işler hızlı olur. Bu en önemli kural benim hayatımda.

Tam aşk böcekleriyiz. Leyla mecnun misali konuşuyoruz ama ben o istediğim hareketi senden göremezsem bu iş bitecek.
Sağlam bir sebebim olacak elimde.
Ne yaparsın bilemem.

Aklıma biri geldi şimdi bak emin konuşamasam da.. Beni biriyle mi karıştırıyorsun, ruh sağlığın mı yerinde değil acaba.

Artik evimize gidelim...cok yoruldum ben....göçebe hayatimdan ,gun saymaktan, zorluklari tek basima goguslemekten, ruzgara karsi yalniz yürümekten... Cok yoruldum...
Artik evimize gotur beni ...pencere onundeki sedirimize oturalim...sen bana yazdigin siirleri oku ben bize cay demleyim...pencereyi acip pervazdaki feslegenlerimizi sulayayim...ruzgar estikce denizin ve feslegenlerimizin kokusu girsin sana benzeyen kucuk guzel evimize...
Her gun ayni hayali ayri ayri yerlerde yaşamayalim..
Ben cok yoruldum...evimize gidelim...

Sen hayatımda gördugum en saf,en salak,en aşağılık adamsın..Evlenıyormussun..Yuuuuuhhhhhhh..Ebenı erkenden görmen ıcın yenı bır fırsat..Boşanan tanıdıklarımın eskı kocaları ''ben salak mıyım evlencem''dıye yıllardır bekarken sen saf sen salak sen mal boşandıktan bı ıkı ay sonra evlenıyormussun...Şaka gıbı resmen gülüyorum sana ya..Evlen yaşa ve gör..

seni faceten silmiyorum ve nişanlınla mutluluk fotoğraflarına bakıyorum..
iyi ki senden önce nişanlandım

Uyumsuzuz işte, maneviyatımız da uymuyor.
Ayrıca son yaptığın alınganlık, kendinden kaynaklı bir durum...
Değilse ne yaptığımı söyle.

Ayrıca, gerçekten sinirliymişsin.

Son düzenleme:
Bugun beni mutlu ettin yaa gozlerimdeki isigi sende farkettin zaten...dilerim bu daha baslangictir...bazen uyuz olsamda sana cok alistim mutluyum senle...iyiki tanidim seni iyiki varsinkiiiii :)

Ben söylediklerime dikkat etmeye çalışayım, farklı şekilde laf yiyeyim.. Of..
Hala hala suçluyor.. Hala kendini dolduruyorsun..
Fazla değer vermiş de ezilmişim..
Beni anlamamışsın hiç.
Bir de suçlamıyorum kendimi suçluyorum diyorsun.. Bu mu beni suçlamayan halin?
Şükredeyim o zaman ben. Hoş bu sinirle laflarla yine de şükrediyorum, doğru bildiğimi yaptığıma, yeteri kadar insan yüzünden kırıldığımı düşünüyorum benzeri durumlar yüzünden, yine hayat bu belli olmaz ama ben elimden geleni yapayım da.
İstesem de olmazdı zaten hiç bir his yaşamadıkça.
İleri samimiyet boyutundaki sinirini gösterişin de şimdiden hafif dolaylı yoldan söylediğin "algı sorunlu" lafını geçer heralde, öyle gibi geldi bana, yani kaldırılması zor şeylere. Aynı yöne bakmıyorsak zaten algı sıkıntısı yaşarız.
Tek başına güvenle, iyi insan olmakla olmaz, tek başına sevgiyle de ya da mantıkla da olmaz..
İyi dileklerimi iletiyorum ben hala saf saf bir de ama bana söylenen ne..
Sakin sakin düşünerek yazıyorum ama sinirliyim...
Ha bir de, herkes doğru bir biz yanlışız diye bir şey yok, beklentilerinden ötürü karşındakini suçluyorsun.
Geri kalan her şey de kendi doğruların, onlara göre yaşayacaksın elbette, bende kendi doğrularımla.

İstediğin kadar iyi niyetli ol.. Anlaşamamak kötü olmak değildir zaten, anlaşamamaktır.
Ama beni bu şekilde boş yere suçlayamazsın.
Kötü biri diye düşünmem asla.. Bana iyi gelmiyor derim..
Ve uzatmanın bir anlamı yok...
Tek istediğim düşün ve anla. O da nasip, bakalım.

Kelimeler o kadar anlamsız ki bazen söylesen ne olacak ne değişecek

İlla başka, özel bir anlamı olmak zorunda değil(ki o zaman daha başka olur elbet), bilmiyorsun belki ama ben insanlara çoğunlukla onlardan fazla önem veriyorum, düşünüyorum(eskisine göre daha dikkatli sayılırım), çokça da kırıldım. Aslında sende de var bu derinde ama beni bilmiyorsun, pek anlamıyorsun da.
Ama yerine göre kararlı, katı da olurum, olduğum yerlerde de hiç pişmanlık yaşamadım.
Daha fazla haksız olmaya, laf yemeye, sertlik görmeye niyetim yok gibi duruyor.
Görsen bak, burada da çenem düşük. Ne anlamı varsa!?

Son düzenleme:
Ben 23 yıl boyunca böyle suçlamalarla, iğnelemelerle, öfkelerle uğraştım, kırıldım.
Ömrümün geri kalanı için aynı şeyleri yaşamaya pek niyetim yok.
Okudukça sinirleniyorum.

Birbirimize "seni çok seviyorum!" diyoruz da, eee???

Neden eksik hissediyorum? Doğru kişi olmadığından mı yoksa doğru kişi olduğunun farkına varamamamdan mı böyle?
Ama 'işte bu' diyebileceğimiz insanları hissederiz değil mi? Sorguluyorsam ortada bir yanlışlık var demek olmuyor mu?

Her defasinda, hayatina giren diger kadinlardan bi farkim olmadigini gorup de, buna ragmen, hala seni koydugum o yerden alip, layik oldugun yere koyamamanin ezikligini yasiyorum sevgili kocacim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…