Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3 senemi verdim sana! 22 yaşımda çocuk ruhlu bir kız olarak tanıdın beni. 23 yaşımda " seviyorum " diyerek sulaleme kafa tuttum. Yaz gördük, kış gördük. 1 oda 1 salon olan öğrenci evinde mantı yerken çok mutluyduk. Dünyanın en güzel yemeği gelirdi bize. Hani hiç birakmazdin? Hani kollarimda ölmek isterdin?

3 saniyede hayatımız değişti. Adam olarak girdigin hayatımdan, erkek olarak çıktın. Ben ise, küçükbir kız çocuğu olarak girdiğim hayatından, 25 yaşında kadın olarak çıktım. Değdi mi? Hayallerimi yikmana, kandirmana değdi mi?

Seni Allah affetsin ..

Yine de iyi biri olduğunu düşünüyorum, güven arıyorsun vs..
Anlıyorum, ama bile bile yanlışa gidilmemeliydi.. Boş yere suçlayarak karşındakini kırıp kendini de kandırırsın...
Sen beni pek anlamadın gibi, bay olgun.
Zaten bir kişi için yanlışsa o tamamen yanlış olur. Zaman, kişi ya da her ikisi de.. Allah'tan hayırlısı artık.

sen benim inandigim ve deger verdigim son insandin. guvenmemeyi senle ogrendim. senden sonra kimseye pul kadar deger vermedim, veremedim, inanamadim, sevemedim.
beni yari yolda birakip gidisinden cok sey ogrendim. senden sonra hic incinmedim bu yuzden.

Ay aklıma geldikçe sinir oluyorum.
Bir de "sen olgunlaşınca uyarız" diyordun, tövbe tövbe neyse

Haklılığımı koruyorum işte.
Tam sana göre şeyler aslında ama :)

sana masalları yaşatamam belki ama masallar yazıp her uykuna bir tane seslendirebilirim.
benim gücüm bu kadarına yetiyor, eğer bununla mutlu olabileceksen ben bu gece senin için yazdığım ilk masalımla uyutmak istiyorum seni?

Hiç bir şeyden haberin olmadan gülümsüyorsun ya bize...
Kahroluyorum inan ki.
Gözlerimi kaçırıyorsam gözlerinden bil ki konuşamadığımdan,anlatamadığımdan...
İyi ol,mutlu ol,sağlıklı ol... Nolur...

Ben seni sevmeme sebep olmadan sevdim senii! Çokmu mükemmeldin?hayır..çokmu yakışıklıydın ?hayır..ama nedenini bilmediğim bir şey çekiyordu iişte beni sana ..aylar sonra görsemde seni görünce bir mutluluk kpladı içimi aynı mutluluğu senin gözündede gördüm..ama sen benim kuzenimsin ve sevgilin var ben sana hiç sevdiğimi söylemedim ama gözlerim binlerce kez haykırdı seni sevdiğimi ...bu yüzden muhtemelen anlamışsındırr..öyle işte ama bana sorsalar onunla evlenmek istermisin diye hayır derim çünkü artık kalbime değil aklıma uyuyorum.ya gün gelirde aşkım biterse ve seni sevmem için bir sebep olmadığı için vazgeçersem senden o yüzdenn bu riski göze alamam..çünkü sana ,aşkına,sevgine güvenmiyorumm.

Sen yeter ki iyileş ben sana ne zaman istersen yaparım tarhana çorbası sevgilim.
Yeter ki şu grip terk-i diyar eylesin bünyeni

Allah sonsuza kadar ellerimizi ayırmasın. Seni çok seviyorum canım kocam. Mucizem herşeyim

Whatsaptan seni sürekli takip ediyorum sürekli sürekli sürekli...
Ve çevrimiçi olduğunu görünce kalbim daha bi hızlı çarpıyo sanki sen de beni görüyormuşsun gibi oluyorum

Yazmıyor değil yazamıyor benimki. Niye? Çünkü numaramı sildi Napalım kader...
Belki bir gün...

Yazmıyor değil yazamıyor benimki. Niye? Çünkü numaramı sildi Napalım kader...
Belki bir gün...
Analadım canım benimkide benim kuzenim çocukluğumdan beri onu görünce afallıyorum bana yazmıyo neden yazsınki sebepsiz sadece akraba sonuçta ilişki yok ama senin durumun farklı benden baya bi ama aslında eğer rabbim alnına yazdıysa döner gelir bulur senii hayırlı değilsse ne gerek değilmi?

insan gün içinde iki satır yazar ya.. sanırsın 20 yıllık evli çiftiz!

Aşkımın acısını çekeyim, bir iki şarkı dinleyip azıcık ağlayayım dedim de göz yaşlarım gözümden düşmeden mesajın geldi.
Sen benim güneşim gibi olmuşsun.
Güller açtırdın yüzümde.
Ama çıkmaz aklımdan hiç; ne olacak bizim halimiz? Kısmet deyip düşünmeyi bırakmak istiyorum bundan sonra.
Bir ayrılma girişimim daha başarısızlıkla sonuçlandı. Nasıl bi insanım ben?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…