İkimizin de karşısına çok sevebileceğimiz insanlar çıkar inşallah.
Yolun açık olsun. Çok tatlıydın. Hiç pişman değilim yaşadıklarımız için. =)
Güzel şeyler öğrendim. Yeni tecrübeler edindim senin vesilenle.
Ama bizim yolumuz bir değil.
Bi gün karşılaşırsak yine sarılırız belki. =)
Ötesi yok.
Sana içimi dokeyim de kalsın burda.
İçimde kötü bi his var. Senden yana değil ilgileniyosun benimle her türlü ama kendi içimde çelişkiler yaşıyorum her başlangıçlarda oluyor bu tokezleme. Ne zaman bi olay oluyor o zaman tamam eminim artık bu diyorum. O mucizevi olay bizde de olacak mı bilmiyorum. Bana hissettirdiklerini seviyorum ama içim hep buruk niyeyse bazen yalnız hissediyorum. Alışmışlığın korkusu var içimde.Allah gönlüme ferahlık verir tez zamanda inşallah.
Kendimden çok güvendiğim tek insansın. Hangi saatte hangi koşulda olursa olsun sebep bile sormadan yanımda oldun. Kuşkum yok hep böyle olacağından. Yüreğindeki şefkat sonsuz. Her üşüdüğümde ruhumu şefkatinle sarıp huzurlu uykulara teslim ediyorsun beni. Hayatımdaki tek doğrum sensin, en büyük yanlışım senden ayrılmak.
şu anda konuşmuyoruz çok dargın ve kırgınız .keşke bunları okusaydın ama sende benimgibi birbirimize söylediğimiz okadar kırıcı sözlerin üzüntüsüyle bana kırgınsın .ama benim tüm sözlerim aramızı bu hale getirmek isteyen birinin yalanlarıyla bu hale geldi .ben ona nasıl inandım .sen ona nasıl ınandın .ikimizde masumuz ben anladım çok zaman geçsede ama sen anladınmı bilmiyorum keşke bunları okusaydın ..yada hala o yalancıya inanıyorsan artık inanmasan
Hayat o kadar acımasız ki bana hiç bir zaman gülmedi aa unuttum ama bu işe girmeseydim seni tanıyamazdım keşke tanımasaydım keşke sevmeseydim diyemem çünkü ben aşkı hayır hayır aşk değil bu kara sevda aşk dediğin sevdiğinin başkasıyla da olsa mutlu olmasına sevinmektir ama ben senin başkasıyla mutlu olmana dayananamam ki kara sevdam
sen evleniyorsun 14 haziranda evleniyorsun ve ben bunu bile bile seni sadece tebrik edebiliyorum senin bütün kusurların bana kusur değil ben seni her halinle severim ama bunları bide senin yüzüne söyleyebilsem ama artık yapamam evleneceğini öğrendikten sonra bunu söyleyip kafanı karıştıramam evleneceğin kıza bunu yapamam seni öyle seviyorum ki her gün görsem de bir dakika ayrılsam senden özlüyorum seni bunları bil artık susmaktan sıkıldım senin gözlerinden gözlerimi kaçırmaktan yoruldum senin beni görmemen den bıktım ama sen kalbimin en derinlerindeki yerinde saklısın sevdiğim