Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
unutma bana bir cevap borçlusun. hatta birkaç cevap.

sınav yapmak istiyorum seni.

meğer ne kolaymış seni unutmak zamana bırak dediler hakikaten zamana bırakınca geçiyormuş tam 8 aydır hiç konuşmuyoruz görüşmüyoruz tam anlamıyla unuttum denmez ama unuttum sayılır bir 8 ay daha zaman..o zamana tamamen kalbimden aklımdan sökmüş olurum seni. şimdilik mutluym artık senin mutluluğunda mutsuzluğnda hiç birşeyin beni alakadar etmiyor ilgilendirmiyor ne halin varsa gör

Kim bile bile yok sayar tüm hatalarını, ben saydım
Göz göre göre gittiğin o kör kuyuları sana anlattım.
Bir bilene sor gözyaşı biter mi,
Bi gün akar bi gün dinmez mi?
Harcadığın bir ömür sana yetmez mi?

Bu sarkı sözu benı anlatıyo...Yess..

Veyahut da, söylediklerinin aslı var ise, başkalarını aldata aldata nihayet kendisi mi aldanan kişi, kendine ait biricik zevk vasıtası olmuştur ?

Gerizekali,abaza,pislik,bataklik,hayatimin noktasi. Seni ozledim sapigim. Seni,sesini,sozlerini,konusmani,dokunuslarini,seni gormeyi,sevgini,mutlulugumuzu ozledim . Sana bagimliyim. Sensiz yapamiyorum,olmuyor. Seni seviyorum ve bu yuzden senden nefret ediyorum. Hayatim. Hayattayken hayatim olmadan ne yaparim ben

kocam benim..
bugün seni çok özledim.
zaman geçmiyor sanki,
akşam olsun hemen olsun

Yarin carsamba. Yani normalde evden calistigim gun, biliyosun kuzum. Erkenden kalkip, kahvemi alip, oturma odamizda bilgisayarimin basina gecip, birkac saat calistiktan sonra yukaridan takirtilarini duyup, sanada bir kahve yapip, yukariya odamiza cikip, sana kahveni uzatip, koynuna girip, sana sarilip kokunu icime cekmeyi oyle derin oyle cok oyle berbat bi sekilde ozledimki.

aramadin, hala aramadin. burnumun diregi sizliyor artik. biraz once gidip patronuma anlattim olayi biliyormusun? olur olmaz gozyaslarim akiyor. dusunmemeye calismaktan, kendimi deli gibi ise vermekten, bu forumda milletin derdini okuyup yorum yapip 'beterin beteri var, sukret' demekten, hepsinden hepsinden sikildim artik.
ara, ara ki konusalim. ara, ara ki bagirisalim. ara, ara ki derdimizi dokelim, bi sonuca ulastiralim. artik herne olacaksa olsun o sonuc, hadi ara.

Dilerim karşıma çıkarsın.. seni bulduğumda göstericem dünyanın kaç bucak olduğunu ozaman korkucaksın benden bak gör nasıl karartıcam hayatını..!!!

Ben mi göremiyorum bir şeyleri kör mü oldum, yoksa doğru mu hissediyorum?

Öpüyorum ve kaçıyorum.

Hastayım, bugün KK'yı kırıyorum.

anne;
dün gece seni yine rüyamda gördüm..
hani şu resimlerim yollanmıştı ya akrabalarıma hani bana çok kızgınlarmış ya..
dedemlerin yatak odasındaydık.
yengemler bana birşey söylecek gibi olunca,
kimse benim kızım hakkında konuşmasın hepinizi pişman ederim dedin..
rüyalarımda bile koruyorsun ya beni,
ben seni çok özlüyorum..
babam da özlüyor ve kardeşim..
abla arkadaşlarımın anneleri geliyor ziyaretlerine biliyormusun çok güzel görünüyorlar dedi..
içimi delip geçti sözleri.
biz sensizliğe hiç alışamadık.
kocamı tanıyor olmanı çok isterdim biliyormusun?
eminim sende en az benim kadar severdin onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…