Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İtiraf ediyorum; Sibel'e bu ikinci hesabı ben inat edip açtırdım çünkü bir cevap bile vermemeniz beni çok kızdırdı KK. Kız gerçekten ne olduğunu anlayamadan atıldı siteden. Hem de 2. üyelik denerek.

İmza Jade

Bu mesajdan sonra ona devrediyorum, biline.

Zaten istesem hesap açamaz mıyım, şu anda hesabım yok ki burda 2. üyelik sayılsın. Jade burda hesap açamaz diye bir kural da yok değil mi? :))

”Sɑnɑ en muhtɑç olduğum şu ɑndɑ gel. Yɑşɑmɑk olsɑn dɑ gel, ölüm olsɑn dɑ gel.”

O,yalnız ağaran tan yerini görüyor ben geceyi de
Sen yalnız geceyi görüyorsun,ben ağaran tan yerini de

Sen
ruhumun
misafir
odasında
uyursun,
Süt
ve
gözyaşı
lekeli
yumuşak
yer
yatağında....

Sana adam demek, adam gibi adamlara hakaret olur sen nasil bi seymissin ya sana insan bile demek istemiyorum insan degilsin sen seviyorum vazgecmem deyip arkani donup gittin buda yetmezgibi bunu benim ustume yiktin bi dunya laf soyledin simdide sen en agir kufurleri hakadiyorsun demissin sen nasil bi insanmissin her hatani gormezden geldigim isinmi kufur hakediyorum sevdigim deger verdigm icinmi beni sevdigini soyleyip baska kiza gittin onu biraktin bana geri dondun kabul ettim icinmi hakettim bunlar yuzundenmi kufuru hakettim dilerim allahtan her yaptigininda her soyledigininde hesabini verirsin...

Son düzenleme:
bir sürü yeni yemek tarifi aldım,
beni almaya gelmeni beklemeden evimize gidip sana yemeciklermi pişirsem acep?

bana ,bi kutu dolusu 'YumiYum' alırsan,koskocaman sarılır bi de öperim seni,hatırlıyor musun?

ne zormuş gerçekten ....sevmek ... hiç emin olamamak
ne düşüneceğini bilememek
ve belki de karşıdan bir emek görememek
neyse.. hepsi kısmet bilmiyorum hiç başka bir şey...

Beni tasfiye ve tavsiye arasındaki karışıklıkta
Müsait bir yerde bırak sevgilim.
Hem otuzumu geçtim azıcık
Gerisini ben yürürüm artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…