Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nolur gerçek olsun nolur seni bana sevdiren rabbim sonunu da hayra getirsin sabırla bekliyorum biliyorum dualarımı geri çevirmez rabbim inşallah olacak inşallah.

Şu hayatıma müdahale edenler hepinizden öyle bir bıktım ki anlatamam
Sürekli aldığım kararları sorgulamanız her şeyi sizin iyi bilmeniz her konuda bir fikriniz olması
Bitmek bilmez bir ego bencillik
Yeter valla hi .

Krizler gerçekten ufuk açıyor hayatımızda. Her krizden sonra seni daha bir seviyorum. Sen pek istemiyorsun şu durumu da. E olsun ayda yılda 1 kez de yahu. Hamilelik durumuma rağmen ne kadar eskisi gibi her şey. Hamd olsun.
Bize krizler yarıyor dostum. Senede en az 2 kere yaşamalıyız
seni çok seviyor- uz. Ama ben daha çok

Çok nefret ediyorum bazen aslında ama sana aşığım annem. <3 iyi düşüneyim ki hep böyle aşık kalayım. Bebeğimsin. Kızının balısın. =D

Canımm Kocam
Evet arada tartişmalarımız oluyor. Sana çokta kızıyorum oda doğru ama Ben senın gibi tatlısını nerden bulucam :)
Canımsın canımmmmmm

sen ne gereksiz adamsın.
ne rahat ne rahat.
sinir oluyorum hatta nefret ediyorum senden.
ama dur ben sana yapacağımı biliyorum.

Kanka ne oglum. Dizlerimde uyuyorsun sonra kanka diyorsun bana. hele bi aklini basina topla agrima gidiyor valla.

Tamam evlendin anladık. Offff!!
Bugün sürekli bu konuda konuşman görmemişliğinden olsa gerek.
Hayatında başka anlamlı bir şey yok mu senin?
İkimizi de sıktın. Zamanımızı boşa geçirdik senin yüzünden.
Yüzüne bağırasım geldi ezikkk diye ama yapılamıyor tabii. Ne kadar boş bir insansın.
1 ay geçmiş hala aynı sıkıcı evlilik muhabbetindesin.
Bir daha seni çağırmak yok. =D
Kocanla otur sen hadi bakiim.
Evlilikten soğutma komitesi üyelerinden bıktım vallahi. Nereden türüyor bu amaçsız hemcinslerim? Hayatımdan uzak durunuz! Bir değil iki değil artıyorsunuz.

Kazen bey'in HDP reklamını siteye koyması. <3 (siteden bağımsız otomatik reklamlar da olabilir, olsun.)

Hep aynı kişilerden aynı şeyleri dinlemekten bıktım
Gerçekten konuşacak başka bir şey yok mu?
Acilen hayatımda değişik şeylerin olması lazım

elime kaldın kocam
bu akşam elimden çekeceğin var

Ben hala ümitliyim neden bilmiyorum ama beklemek istiyorum Allah bekleyişlerimi boşa çıkarmaz biliyorum bunun için dua ediyorum. Pişman olduğunuzu hissediyorum ve bir adım bekliyorum. Allahım yardım etsin bana ilk kez bu kadar kalpten istiyorum bişeyi. Nolur olsun nolur

_Haydi gidelim buralardan yüreğim...!
Çok ömür törpüledik hüzün demlerinde...!
Anlaşılan o ki bu dünya bize çok dar..!
_______Bize yalnız ALLAH yâr....!

Hafiften bayik olan o gozlerin.. baktikca bakasim geliyor nesin sen boyle? Aklimdan bir an bile cikmiyorsun sana sarilmak istiyorum simsiki icten simsicak.. vurdumduymaz hallerin hafif maco triplerin herseyin ozel herseyin farkli

Ben senin o kolay lokmalarindan olmayacagim. Seni fazla simartmislar.

Yaşadıkça,
yoruldukça,
kırıldıkça anlıyor insan;
en ağır yük, insanmış insana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…