Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eger buralardaysan, sana o mesajı atan benim. Intikam soguk yenen bir yemektir. Yüzün gülmesin, benim artık seninle alıp veremedigim yok. ama kimse beni utanılacak bir sır misali derinlere gömemez ! Kimse ben hiç var olmamışım gibi davranamaz ! ayagını denk alaydı, ama kesin almadı. Şimdi sıra sizde....

Çoook özledim ruhummm seniii son 350 günümüz kaldı .geçmiyor aslında ama geçicek bitanem geçicek ..seni çılgınlar gibi seviyorumm ben.bitirdikten sonra gelir gelmez evlenicez sevgilim Allah ın izniyle bidaha hiç ayrılmıycaz ..her zaman söylediğimiz gibi bu bizim son engelimiz.

bugün yeni evimizin tapusunu alıyoruz sonunda
ama bende bi burukluk da var.. bizim minik evimiz benim için çok kıymetliydi.. sevgiliyken kaçamak yaptığımız, evlenince koyun koyuna uyuduğumuz, ilkleri yaşadığımız, aile olduğumuz, güldüğümüz, ağladığımız, tartıştığımız, sevdiğimiz..
satmıyoruz onu ama o evden çıkıp yepyeni bir evde yaşamak evimize ihanet gibi geliyo
değişik hislerdeyim.. yeni bir ev şarttı çünkü ileride ailemiz büyüyecek.. birçok şeyi yeni ev alınca diye erteledik
ama ne bilim.. duygusalım biraz
yeni evimiz bize uğurlu gelsin

Söylenecek söz yok... Bittik biz... Başkası geçirir acını unutturur demiştin. Evet şimdi bi başkasıylayım. Unutturur mu sanmıyorum ama onu seviyorum. En güzelini seninle yaşasam da en kötülerini de sen yaşattın bana. Anlamadın beni. Zor zamanımda yanımda olmadın... İzin verdin gitmeme. Neyse... Hala rüyalarımda görsem de seni sen geçeceksin. Zor zamanımda yanımda olmadın ya. Sana en çok ihtiyaç duyduğum zamanda bittik ya... Boşversene. Zaten ben de artık bir başkasına sarılıyorum...

Gözlerinin üzerimde olmasını seviyorum.
Uzaklarda bir yerlerde bile olsan yanımdaymış gibi hissettirmeni özlüyorum.
Bu boşluğu doldurmak için çabalayacak gücüm var mı emin değilim ama bunu istemediğimi biliyorum.
Her şeyin sonu olan bu dünyada, seni ben bir gün bitirmek için sevmedim.
Hayatın kuralları, çizilen sınırlar umrumda olmadan ve tüm çizgileri silercesine yaşattım içimde seni ben.
Fani bir bitiş değil sana kondurduğum, sonsuzluk yakışır üzerine.
Yaşanmamış, söylenmemiş güzel sözlere layık Biz olmak.

Keşke hesabı silmeden önce sana birkaç şey deseydim. O an rencide etmiim kalsın diye düşündüm ama çok pişman oldum.
O saf aklınla yaptığın komikliği söyleseydim.
İnanılmaz bir aptallığın var. Bu kadar saftiriğini görmedim ben hayatımda. =D
Bir gün seninle çok feci dalga geçme fırsatı bulurum umarım. =D Düşünmesi bile eğlenceli. Haddini bilmen gerek bence. =D

Senin o abartılı egon beni çok eğlendiriyor :) Ağzını yaya yaya iiyesraa hanııığğğmm raporları gönderirken beni cc ye koymayı unutmayın diye her seferinde uyardığında ağzına süpürge sapıyla vurmak istiyorum.Ama salon kadını kişiliğimden çıkmamak için tabiki diyorum :)

bana dürüst ol tek istediğim şey bu seni bu büyük hatan için yargılamıcam ilk ve son olsun yeterki bana dürüst ol doğru söyle, söyleki sana güvenebiliyim. bu şekilde suçunu kabul etmeyerek senin yapmadığını düşünüp güvenim sarsılmadımı sanıyosun çok yanılıyosun şu an içim içimi yiyor ve geçmicek sen doğruyu söylemediğin sürece çünkü yaptın biliyorum dürüst ol..

Laf sokmak kolaydır, bunu yapmayı bilip de yapmamak önemli olan, ağırlığını olgunluğunu daha bir gösterir bana göre..

Biliyorum seni bana gösteren rabbim bize bir son çizecektir sabırla duayla bekliyorum seni

Simdi ne desem ne yapsam bos beklesem gelirmisin yoksa kapilip gidermisin eski sevdana ben hissizim suanda ama geceleri onunla konustugunu gordukce karabasan gibi cokuyor tavan uzerime

seni asla affetmeyeceğim sen benim arkadaşlığımı ve seni mutlu etmek için yaptığım hiçbirşeyi hak etmiyorsun yazıklar olsun...
Ne ben Sezarım
Ne de sen Brütüssün
Ne ben sana kızarım
Ne de zatın zahmet edip bana küssün
Artık seninle biz düşman bile değiliz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…