Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün tam 301 gündür yoksun bu süre zarfı içinde sadece 1 kez görebildim seni oda hayatımın en berbat günü olarak hafızama yer etti .
şuan o kadar çok özledim ki seni gün gün ölüyorum gibi
en kötüsüde sana bunu gösteremiyormuşum ya o canımı yakıyor
kalabalık içinde yalnız kalmak ne kadar beter bi duyguymuş . kendimi sensizken kimliksiz hissediyorum . .
keşke sana hissettiklerimi gösterebilseydim. . keşke söylemek istediğim ama boğazıma düğümlenen kelimeleri nasıl
yuttuğumu anlatabilseydim keşke. . şimdi sana ihtiyacım var yarın bi hafta sonra değil şimdi bu dk bu saat gell. . anlama beni. . konuşmada. . bişeyde söyleme. . sadece yanımda ol

içim acıdı birden ...Allah sabır versin yürek acısına

canım yiğenim seni çoooookkkk özledim çok özledim keşe seni görebilsem....o annene sinir oluyorum sinir....pis

Neden böyle bir insanin senin hicmi allah korkun yok evlenemedin diye benim dügünümü mahfetmen eline ne getirecek sen kimsin ya kimsin sen ? Sendenmi korkucam ben okudun diye adammi oldun kimsin sen senin lafini dinlemek zorunda degilim bana saygi göstermeyene ben hicbirsey göstermem seviyesiz insan.. iftira atarken allahdandami korkmadin annen baban kutsal topraklara gitmis kimsin sen? Cildiricam

En zor gunumde yanimda degilsin ya, seni hic affetmeyecegim. kirginligim hic bi zaman gecmeyecek !

Sadece pro üyeleri katmak burdaki sınıf kinini daha da körükler!
İçimde büyük bir sınıf kini var beni anlıyor musunuz?

arkadasa katiliyorum. butun kadinlar esittir , o yuzden sadece pro.lar katilmamali

Aşkım,sen ne kadar güzel seviyorsun beni öyle ya :) iyi ki iyi ki varsın... Çabuk iyileş emi? Sen hastayken ben de hiç iyi olmuyorum

biliyorsun seviyorum seni..
sana dokunurken ruhum ruhunla yer değişiyor gibi..
lakin sevgilim inadım inat,
aranmayacaksın.

Kötü günlerde dost düşman belli oldu şu an yanımda olmayanlar iyi ki yoklar. Yüklerini taşıyacak halim yok.

ya oğlum sen ne zaman çıkacaksın bu kalpten? eğer almayacaksan dükkanın önünü kapatmayalım abijimm

Cok dusuncesizsin yine diyemedin mi en azindan ben anca o saate evde olurum bi saat sonrasina gel diye?

Ne güzel ya bir insanı üzüp, kırıp keyfine bakmak değil mi?
Ama zalimi zalime kırdıran bir Allah olduğunu da öğrenir veya hatırlarsın.
Kimbilir belki de benim de işlediğim günahlarımın kefaretisindir.
Allah c.c cezamı seninle vermiş olabilir.

Neden kızımız sen ben yanlız kalıp mutlu olamıyoruz nemo neden insanların isteklerine ve sözlerine göre yaşıyoruz birbirimizi anlasak isteklerini Yapsak olmazmi He birde neden beni hiç savunmuyorsun çok yoruldum artık ben ne olur artık kendi evimizi kuralım seni seviyorum nemocummm

askim Neden aramızda sorun yaratan insanları hayatından çıkartamıyorsun ki?

Ve sonra atışlarımız başlar

Herşey anlamsız.. Anlamını bulmaya çalıştıkça uzaklaşıyoruz bizden.. Bizden geriye bir biz kalır mı bilmem ? Benliğimizde bu kadar zor iken.. Hayırlısı. Tek dileğim hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…