Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İşte bendeki problem de bu. Ne istediğimi bilmiyorum, tahammülsüzüm.Üzgünüm buyum

Özgür bey, sizin yüzünüzden Selo'yu dinleyemiyorum Özgür bey sesimi duyar mısınız Özgür bey, Özgüür?

Bir yanim birak bosver sandigin kadar da mukemmel degil diyor bir yanim ise vazgecme pes etme daha oncede yasadin buna benzer galip geldigin tutkular. Sen olsan ne yapardin ? Keske yaninda olabilsem ve sana saatlerce anlatabilsem icimdeki heyecani, seni gorunce nasil mutlu oldugumu bilsen firsat versen buna..

Umutsuzluk veriyorsun bana hep anne. Hep olumsuzsun.

En yakınımdaki sensin, uzaklaştıramadığım sensin, nolacak böyle? Sırf senden dolayı psikologa gideceğim.
Ve bunu mümkün mertebe senden habersiz yapacağım çünkü olay olur.
Çünkü sana göre hiç bir şey yok sende, çünkü en ufak sinirlenmende "senin psikolojin bozulmuş işte psikologa da gidiyorsun" bilmem ne diye sıralarsın.
Hep baskıladın, çoğunlukla ezdin beni Allah razı olsun, ne kadar kırılgan olduğumu görmüş olman lazım ama kırdın işte, övdüğün zamanların tadını da alamadım bu yüzden hiç, öyle pek hoşuma gidemedi..

Selocan karşıma senin gibi bir adam çıksa kör aşık olurum. Partini desteklemiyorum o ayrı mevzu ama bakışlarından fışkıran zekan ile kapkara gözlerin bende hipnoz etkisi yaratıyor.
Ama neden sen gibisi çıkmıyor? ;,((
Hayallerime ulaşamıyorum bu hususta. Üzülüyorum. ;,,((( hem de çok üzülüyorum. Umutlarım tükeniyor zaman zaman. Tamamen hem de. :...((( yapayalnız mı kalacağım diye düşünüyorum bazen.

canım eşim, bu aralar bana olan ilgin azaldı farkındayım ve sebebini de biliyorum..senin karşında görmek istediğin gibi bi eş olabilmeyi her şeyden çok istiyorum ama olmuyo işte..ne olur beni anlamaya çalış bana destek olmaktan vazgeçme..

Bizi seviyorum. Seni seviyorum. Omzunda yatmayı seviyorum. Ve bunları sana söylemediğim için kahrolsamda hep susmak zorunda kalacağımı biliyorum...

Beni çok üzdün hiç haketmediğim halde.Defalarca aldattın ne kadar da salakmışım 5 yıl hiç anlayamamışım ya da anlamak istememişim.Ama şimdi çok mutluyum kocamı çok seviyorum.Herşeye rağmen umarım sen de mutlusundur.

DERECEYE GİREN İLK 3 ÜYEMİZE PRO ÜYELİK HEDİYE EDİLECEKTİR !

SON 2 GÜN !

---KOT PANTOLON KOMBİNLERİ ---

24.05.2015 saat 22:13 kadar yarışmaya katılacak olan arkadaşlar, oluşturmuş olduğunuz kombini bana özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz.

Yarışmaya katılmak ve yarışma kuralları için aşağıdaki linke tıklayınız!
En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri !

Şimdi arkanıza yaslanın ve sanal gezinin keyfini çıkartın.
Sanal tur için tıklayın : http://goo.gl/qqwsQc

Burada da yaşanır mı ?

Sana ne ya, sana ne!
Ben biliyorum ne yaptığımı, sana ne, size ne!
Hayır öneri gibi, düzgünce söylemek varken bilerek yaptığım bir şey için tam tersi bir tavır göstermenizin karşılığı bir yerden sonra "sana ne" olur tabi!

Bence dünyanın en güzel erkek evladı sende. Ömrümde böyle şey görmedim.
Bu kadar güzellik, kalemle çizilmiş gibi bir yüz dışında aklı da hayrete düşürüyor insanı.
Daha ne isteyesin! Bal gibi çocuk. Erkek çocuğum olacaksa böyle olmalı.
Keşke olsa.
^^

Narindir çiçekler.
Dalında güzeldir, koparmaya gelmez.
İnsan da aynı çiçek gibidir.
İlgi ister, itina ister, sevgi ister.
Tutunacak bir dal ister.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…