Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eve gelirken tatlı alıp "kutuyu dolu zannetme param sadece iki dilime yetti" diyen kocam, sen var ol yeter ki; varsın paran sadece bu kadarına yetsin
Yorum yasak ama ben bu mesaja gözümün dolduğunu söylemeden geçemicem. Rabbim daim etsin mutluluğunuzu Allah hiç birşeyin eksikliğini vermesin..

dün biraz nostalji yaptım.. eski fotolarımıza baktım hepsinde ne çok anımız var
gezdiğimiz şehirler, güldüğümüz espriler, küsüp çok uzatmadan barıştığımız anlar..
sana hep diyorum bu hayattaki en büyük şansımsın sen benim diye
Rabbim bozmaz zaten de sen de hiç değişme be sevgilim..
bazen eskisi gibi romantik neden değilsin diye triplere giriyorum ama sen bakma bana
sen hep böyle kal hep böyle koca yürekli ol hep böyle yeri geldiğinde çocuk ol
sırtımı sana yaslayıp her zaman derin bir nefes alabileceğimi bilmek çok güzel..
4 senemiz geçti beraber.. Rabbim nasip ederse önümüzdeki yıllara da daha neler neler sığdıracağımızın hayalini kurmak çok güzel
sen benim en iyi arkadaşım, sen benim kocam, sen benim sevgilim, sen benim yol arkadaşımsın
ve sen benim bebeğimin babası olacaksın..
dizüstü edebiyatı yaptırdın bana sabahın köründe
çok seviyorum seni

hiçbir anlam veremedim o son hareketine hala aylardır düşünmekteyim sen ne kadar dengesizmişsin meğersem

sorun tamamen benimle ilgili..

nefsani duygularla hareket ettiğim için kendi içimde üzülüyorum..

bazen tabi bu bazenler çok nadir...

ama insanın kendıini bilip bunu itiraf edebilmesi de mükemmel bir şey...

kendimi seviyorum..

Rabb imi herkesten her şeyden çok seviyorum....

İçimde dolu dolu ama bir o kadar da sessiz çığlıklar var sana karşı...

Ne kadar sussam çok, söylesem az gibi.. Anlamsız.

Ufacık mutluluklara büyük umutlar sığdıran ben, şimdi ufacık umuda hayat sığdırmaya çalışıyorum.

3 aya neler neler sığdırdık biz. belki seni bu kadar zaman beklettiğim için kızıyorsundur bazen bana ama telafi edecek uzun zamanlarımız olacak önümüzde. 3 ayımız büyüsün ve bir ömür olsun inşallah..

Sen ve Ben

Mutlu an odur ki;
Bir konakta otururuz ikimiz
SEN ve BEN

…Bedenle can gibiyiz,
Ayrılmaz biz ikimiz
SEN ve BEN

Mucize odur ki;
Bir köşede kavuşmuşuz ikimiz
SEN ve BEN

Ama aynı zamanda
Binlerce mil uzağız ikimiz
SEN ve BEN

2. Kaynana adayım; çok tatlı bir kadınsın.
Ex kaynana adayım gibi saftirik değilsin.
Bu çok güzel.
Ama oğlun ve ben olmaz.
Lütfen artık umudunuzu kesiniz benden.
Ayrıca başa çıkamazsınız benimle.
Bebeksi suratıma kanmayınız.
Hayırlı kısmetler dilerim sizlere.

bi gün senin istemediğin,korktuğun gibi çok iyi yerlere gelcem ve sana ordan el sallıcam.

Senin ne yaptığın belli değil. İnsanlar küçümsemenden hele de çaycı kadınıezmenden nefret ediyorum !

Dilerim ki Allah sana doğru yolu göstersin .
Yoksa senin beni bulacağın yok ......

Seni birebir görmek isterdim. Buralara yolun düşerse ses eder misin? Ya da doğrusu bu mu? Bilemedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…