Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ustaca sıyrılmak vardı cümle alemden ne yazıkki koparılmayı seçtik birbirimizden,
Ne tek suçlu sensin nede ben yinede geçmiş olsun ikimize ruyalar bile yetiyor şimdi bize...
İyi geceler aşkların en güzeli...

güne senin çiçeğinle ve çikolataanla başlamak, AŞK demek sanırım. ben iyi ki doğmuşum, sen iyi ki beni bulmuşsun

Seni seviyordum biliyorsun ne diye gidiyorsun seven adam gider mi demekkı benim kadar sevmedin . Ben gider ken bana dur diyeceğini sanmıştım ama sen kaçtın korkakk .hanı tez canlısın bir şeyi yapmak icin beklemezsin hemen gerçekleştirirsin ya niye bana da evlenme teklifi edebilmek icin bekledin yada en azından seni seviyorum diyebilirdın niye tuttun kendini .sevgı ne zaman Tanır ne mekan sen delikanlı olamadın ...yazıklar olsun sana bin pişman ol herseye deli gibi kavrul aşkımdan sürün sürün ki degerımı anla ,unutama beni her gittiğin yerde ben geleyim aklına .gözlerın dolsun yüreğin yansın benimkini yaktığın gibi ...

Daha ne kadar bekleyeceğiz bi yol göstermelisin.

Seni srasam açmazssın mesaj yazssam okumadan silersin bari bırakta özrümü dileyip çekip gideyim lütfen..

İçimde öyle bir his var ki sanki yine bir şekilde karşılaşıcaz seni gördüğümde o kadar samimiydin ki sanki yıllardır tanıyomuşum gibi. Nerden nereyee rabbim o kadar uzaklıkta seni bana tanıttı eminim yine yollarımız kesişicek tüm kalbimle inanıyorum buna.

Beni ne kadar kırdığının farkında mısın bilmiyorum. Senin bana her böyle davranmanda değişiyorum, sevgini sorguluyorum, sendeki değerimi sorguluyorum ve hiç iyi cevaplar bulamıyorum. Umarım bu son olur!

Bir kadın “pardon, anlamadım?” diyorsa bu, söylediğin şeyi anlamadığı anlamına gelmez; sana değiştirmen için ikinci bir şans veriyordur. Ama sen her zamanki gibi bunu da anlamadın!

Senin Yüzünden ne yapacağımı bilemiyorum kalsam senin yokluğuna dayanamam hep yolunu gözlerim içim de bir gun evleniriz umudu olur ama sende hic tık yok biliyorum senin huyunu .çok istesen beklemezsin sen çılgınsın farklısın demek sevgin okadar degil ki harekete bile geçmiyorsun biliyorsun seni sevdiğimi .gitsem seni unutturabilecek biri çıkar mı bilmem of of Allah'ım sana sığınıyorum bana yol göster Benim icin ne hayırlıysa onu yap .

Yüreğimde saklı kalan duygularımın keşfiyle başladı her şey..
Ve ben seni sevmekle başlayan bir ömrün, bitmesine ihtimal verilmeyen bir aşkın gizlendiği bir yüreğin sahibiyim..
Sen; yaşadığım kadar beklediğimsin ve yaşayamadıklarım kadar sevdiğim...

Canım babam..Senin atlattıgın sıkıntıları baska hic bir bunye kaldıramaz ve atlatamazdı..

Belki cok ta istedigimiz gibi gecmedi ameliyat, ama bunun da caresi var be babam..nakil olacaksa nakil olur, onu da atlatırsın sen..

Kocaman, güpgüclü babamsın sen benim..sana her sey vız gelir tırıs gider..

Aglıyorsam umutsuzlugumdan degil ha..
Cektigin onca sıkıntıya, insanı o delirten caresizlige aglıyorum iste arada..o da geciyor hemen..Biliyosun zırlak raziyenin teki senin kara kızın..

İyi olacak her sey..

Sana gelince gerizekalı, buraya geldiginde arayayım sorayım falan demeyesin sakın..birilerini itin seyine sokmaya cok meyilliyim su ara, kendini seviyorsan uzak dur benden..ben unutmadım o rezil tavrını..

Hatta mumkunse su ara herkes uzak dursun benden..kimse arayıp sormasın..
Bana annem yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…