Herkrse selamlar ...oncelikle siteye yeni uye oldum 25 yasinda ve 5 atlik bebegi olan bir anneyim bu sozlerimi esime yaziyorum....
Bundan 4 yil once oylesine taniatigin biriydim senin icin gelip gecici birsey sandin belki ama 4 yil boyunca senin asiri kiskancliklarina....sinirliligine....vurumduymazligina....yeri geldi siddetine sessiz kaldim...son bir kac aydir duzelmistin evet hamile kaldigim da bana vurmustun cok uyuyoum diye sonra da karnindakine guvenme dedin bana dunya basima yikildi sonra anladin hatalarini duzeldin hersey cok guzel olucak artik dedim bebegimizin dogacagi gunu bekledim ve o gun olup tekrar hayata geldim bilmedigim bir hastaligim varmis ve halsizlik uyku yapiyormus ...dr herseye hazir olun demis diyalize girerken bile seni sevdigimi ve bebegimiz icin iyi olacagimi dusunup kendimi topladim hic ummadik bir sekilde ben hasanede yatarken bundan 9 yilonceki bir kavgadan yagitaydaki dosyan geldi ve su an cezavindesin simdi ben bebegim ve babannen ne zorluklarla yasiyoruz umarim ordan cikinca hic bir sey eskisi gibi olmaz ve artik kiymetimi bilirsin.....seni cok seviyorum
Onlarca fotoğrafım hala duruyor mu yoksa sildin mi?
Bu günlerde aklıma geliyorsun çokça.
Ayrılıkların ilk zamanları hafiflemekten gelen mutluluğum paha biçilemez oluyor ama aylar sonra özlem gibi şeyler başlıyor.
Ayrılığa deli gibi sevinen o kız gidiyor.
Ne üzülüyor ne seviniyor. Nötr ve donuk 'ben ne yapıyorum, ben kimin, neyim?' diye soruyor kendine.
Hep aynı döngü. Kırılmasını bekliyorum.
Sevgilim demeyi çok istediğim . Kirlenmemiş yalnizlıgindan siyrilamayan adam . Seni gördüğüm ilk an bana sorduğun soruyla şaşkına döndüğüm adam . Emin ol o araç devrilseydi bile korkmazdım ölmekten . Bana şarkı söylediğin o gece mucizeyi çok dilemistim . Mucize senin sesin ellerin gözlerindi . Seni gördüğüm gündü mucize . Keskeee kalbini calabilseydim . Keske asigim diyebilseydin sende . Dokunamadım sana o günden sonra dokunamadım . Gözlerin o kadar siyah ki aşkım bütün boşlukları doldurabilirsin içimde ve hacimler açarım sana dolman için içimde. Sen aşkım benim gözlerimi alamayacagim bir seysin. Kahretsin ki hicbir kusur bulamiyorum sende. Icimde sakladigim tum kadinlar hayran kaldi sana . Tum costugum sarkilar sustu tum agladigim sarkilar gulumsedi . hala beni sevip sevmedigini bilmiyorum. Bilmekte istemiyorum askim . Bana gel diyorsun bazen saril bana diyorsun . Gelemem askim . Sana her gun gelemeyecegimi bile bile gelemem sana .
O kadar uğraşıp yorulduktan sonra sen büyük bi iştahla yemeklerimi yeyip çok da beğeniyorsun yaa resmen yemeğe saldırıyosun silip süpürüyosun ya işte tüm yorgunluğum gidiyor o zaman
Anne, pardon da ben robot muyum?
İnsan olduğumu kabullensen artık da hiç sakar olmayan ben bir tane bardak kırdım diye saçma sapan bir ton laf duymasam senden? Gözüne batmasa her şey bu kadar? Olmuyor mu? Nesi zor bu kadar ben anlamıyorum?
Sıkıldım artık.