sizden de saçma sapan işlerinizden de etrafınızda size yaranmak için kaypaklananlardan da nefret ediyorum
sizin gibi olmayacağım, kişiliğimden taviz vermeyeceğim, kimseye yaranmaya çalışmayacağım
sonu nolursa olsun..
ben sadece işimi yapmak istiyorum, beni ne siyasete bulaştırın ne de milletin gözünü boyamak için beni kullanın
ben mesleğimi yapmak istiyorum
ahh benim gerizekalı kardeşim, ah benim koca kafalım.. hadi zamanında sana ettiği tehditleri unuttun, onu affettin, ilişkine devam ettin bi derece anlıyorum da buna yeniden zemin hazırlamak istercesine ramazan günü adamın yanına tatile gitmek neden?? bi de bizden saygı istiyorsun nasıl gösterelim bunu, aklım almıyor.. yakacaksın en sonunda hepimizi ya, umarım ben yanılırım sen yanılmazsın..
7 yıl boyunca deli divane platonik bir aşkla sevdiğim adamı, ona olan aşkımdan biriyle çıkma fikrini bile düşünmezken.... Birden sen 22 günde 7 yılı ezdin geçtin... Bir insan bu kadar kısa bir sürede sevebilir miydi.. kimse inanmıyor.ama ben yaşadığım için inanıyorum.önemli olan ne kadar zaman geçirdiğiniz değil. hissettiğinizdir..Şu an ayrıyız... kendimce sindiremediğim bana söylemiş olduğun laflardan dolayı..Allaha havale ettim seni..ama yine de bana bir insanı yeniden sevebileceğimi öğrettiğin ve SENDE KENDİMİ ÖĞRENİP, GÖRDÜĞÜM için teşekkür ediyorum... Keşke sana o yolladığım 5 sayfalık mektuba 5 satır değilde hiç cevap vermeseydin. o zaman belki daha kolay unuturdum
Hayatta biraz eglenmeyi bil ya. Gercekten sana cok aciyorum. Isin gücün insanlarla ugrasmak. Kac yasinda olmussun hala olgunlasamamissin. Yazik valla ne diyeyim..