Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ancak okursun zaten bebisim

Eski sevgilime geri donucem dogru yapmiyorum biliyorum ama ciddi bi boslugu gozum kesmiyor... en azindan sevilirim

Sana en cok ihtiyacim olan zamanda beni nasil birakabildin aklim almiyor sonrasinda ben yanina gelmesem yuzyuze gorusmesek istemiyorum diye naralar atiyordun.. Demek ki senin sevgin de digerleri gibi bir seyler elde ettigin zamanlarda gecerliymis... Simdi aramiz cok iyi olsa da cok kirginim sana beni birakmayi dusunebildigin icin.. Ben bunu asla yapmazdim. Ne ara ipler benim elimden senin eline gecti bilmiyorum.. Belki de her kavgamizda ben adim attigim sana bagimli oldugum icin sen boyle kolay vazgecebiliyorsun:) canin sagolsun...

Benden çaldıklarınla mutlu olabileceğini zannediyorsan yanılıyorsun tabi.
Canın sağ Olmasın :) !

Canım kocam iyiki tanısmamızın 8. ayında evlenmisiz biz :) Iyiki hiç zaman kaybetmemisiz biz olmak için. Iyiki senin esinim, sana aşığımmmm. 10 gün sonra evlilik yıldönümümüz ve ben zaman nasıl geçti anlamadım bile :) bu arada regl tarihim 12 gün falan geçti inşallah bir bebisimiz vardır içimde birbirimize en güzel yıldönümü hediyesini vermiş oluruz :) Seni çok seven karın..

Gözlerimi okuyabilseydi gözlerin, dillerim sussada anlardı kelimelerimi, uzayıp giden anlattıkça anlatan beni. Dileseydi ellerin ellerimin yalnızlığını gözlerimden, kaskatı olmuş buzdan hallice bakışlarımdan çözebilirdi. Daha yanağımdayken tutabilirdi akıp giden nehri. Özür dilerim.... Önce seni içinde büyüten yaralı kalbimden sonrada baktığımda orada olamayan gözlerinden..

Tas ustuna tas koya koya, olusturdugun dunyanin yikildigini gormek bi yana.
O dunyanin altinda kalmak, oda baska dunya.

Ben tuvalete gitsem sen de tuvalete gidiyosun iyi ki bir kız kıza dışarı çıktık ya ne var bunda? Ben bi yerden atlasam gelir atlarsın sende nasıl bir altta kalmamazlık bu aklım almıyorrrr! Resmen deli oldum! Basıcam tekmeyi popona, ya sabır!

pek değerli olamayan görümcelerim ve kaynım hepinizi bir kaşık suda boğasım var bana nefret etmeyi öğrettiğiniz için size minnettarım

şeytanınızdan bulun sizden nefret diyorum kendi pisliğinizde boğulun bizden ömür boyu uzak olursunz inşallah sizin yüzünüzden evimde birsürü kavga ettim canım kocamla keşke kocamda sizin gerçek yüzünüze görse ve tamamen hayatımızdan çıksanız

siz hayatımda olmadıgınızda hereşy mükemmel yuvamda

yuvamı yıkmaya çalışmanıza asla müsade etmeyeceğim bize ne düşünüyosanız allah binbeterini versin size
doğmamış çocugumu kıskanan fesatlar

eşimi haketmedeğiniz gibi namkörsünüz kıymet bilmez iyilik bilmezsiniz değil kardeş olmayı insan bile değilsiniz düşmandan betersiniz eşime üzülüyorum sizin gibi sözde kardeşleri oldugu içinn

birzamanlar size değer verdiğim için kendimi salak gibi hissediyorum siz benim kocamın kesip attıgı tırnagına kurban olun
ömür boyu hayatımdan çıkmanız dileğiyle

Kaynana seni birazcık seviyordum o sevgimi yok ettin..
Kocacım seni çok seviyorum anam anam deyip başımın etini yedin..
Kaynana oğlunu başına çal..
Kocacım anan kadar başına taş düşsün emi..

Sevgili kaynanacığım temizlik yapmayı belin ağrıdığı için değil sevmediğini için yapmadığını biliyorum. O bel ağrın gezmeye gitmene yada tarlada çalışmana engel değil maşallah. Napiim sen öyle bi evde yaşamaktan memnunsan ben mutluluğunu bozmayayım. Hayır geleceğimizi biliyorsun barı bir süpürge tut. Saf numarasına yatan kurnaz köylü. Tek akıllı sensin.

Dün sınav anında içeriye dolan rüzgarla beraber burnuma çarpan müthiş parfüm kokusu için teşekkür ederim. Mis gibi kokular içinde soru çözmek çok güzel oldu. ^.^

sende var ya vicdanın zerresi yok zerresi hiiiç insanım diye gezme ortalarda seni tanımayan bir tanıyan bin pişman kesilir Allahıma havale ettim ama çektirdiğini çekmeden ölmezsin hiç merak etme kimsenin yaptığı yanına kalmaz!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…